- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmmmmmm
oy bebegim kıyamam sana çok üzüldüm rabbim yardımcımız olsunben geldimmmmmmm
yarın için boş şans dilerim. bir şey soracağım. transferden sonra hemen eve mi gidecekiniz. yoksa o geceyi hastanede mi geçireceksiniz. ben ilkinde iki saat kalmıştım. çok az tutuldum diye kızmıştım.
ben geldimmmmmmm
napıonuz fıstuhlaaarr :) tocam geldıydı yazamadımmm. . .
Bu arada Nmg2010 la konustumm. . . Masllah cok guclu bı kadın. . .cok dırayetlı. . .sabırlı. . . Uzuldum onun adına ama nasıp ıste naparsınnbıdaha kı sefere olucak ınsaallahhh
oy bebegim kıyamam sana çok üzüldüm rabbim yardımcımız olsun
Merhaba canım Allah sabır versin kolay bir şey değil biliyorum ama üç tüp bebek 2 de aşılama olup hep negatif gören biri olarak diyorum ki umudumuzu kaybetmemeliyiz inşallah bidahakine olur..
narinecem senin kaçıncı denemendi ve kaç embriyo transfer edildi yaşın kaçtı yazar mısın
ay ne güzel haber maşallah maşallahkızlar büyüyoruz bu 15. gün test sonucu 900 çıktı pazartesi ultrasonda görücem heheh
rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..................
normal bende korktum ama korkulacak kadar zor değil cnmKızlar yarın sabah benim de yumurtalarım toplanacak. Korkmuyorum desem yalan olur:18:
yatmaktan belim agridi,sen nasil geciriyosun vaktını yatıyomusun kendı evınde ıslerını fln kendınmı goruyosun?
oy bebegim kıyamam sana çok üzüldüm rabbim yardımcımız olsun
kızlar büyüyoruz bu 15. gün test sonucu 900 çıktı pazartesi ultrasonda görücem heheh
rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..................
ay ne güzel haber maşallah maşallah
normal bende korktum ama korkulacak kadar zor değil cnm