• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

napıonuz fıstuhlaaarr :) tocam geldıydı yazamadımmm. . .

Bu arada Nmg2010 la konustumm. . . Masllah cok guclu bı kadın. . .cok dırayetlı. . .sabırlı. . . Uzuldum onun adına ama nasıp ıste naparsınn :( bıdaha kı sefere olucak ınsaallahhh

yarın için boş şans dilerim. bir şey soracağım. transferden sonra hemen eve mi gidecekiniz. yoksa o geceyi hastanede mi geçireceksiniz. ben ilkinde iki saat kalmıştım. çok az tutuldum diye kızmıştım.

Bu benim 4.denemem ilk üçünde 2 saat kalmıştım hastanede muhtemelen bunda da 2 saat kalacağım..Ben şu an istanbuldayım transferden sonra 2 gün daha kalıp memleketime gideceğim.

KIZLAR ben çok kötüyüm yemek yiyemiyorum biraz yoğurt yiyim dedim kustum midebulantısı baş dönmesi karın ağrısı iki gün önce yuurtalar toplandı ilaçlar progestan iğne kullanıyorum normal mi bunlar ben mi abartıyorum

napıonuz fıstuhlaaarr :) tocam geldıydı yazamadımmm. . .

Bu arada Nmg2010 la konustumm. . . Masllah cok guclu bı kadın. . .cok dırayetlı. . .sabırlı. . . Uzuldum onun adına ama nasıp ıste naparsınn :( bıdaha kı sefere olucak ınsaallahhh

hepimizin olucak inşallah Rabbim ol desin yeterki canım.demekki daha zamanı gelmemiş

Merhaba canım Allah sabır versin kolay bir şey değil biliyorum ama üç tüp bebek 2 de aşılama olup hep negatif gören biri olarak diyorum ki umudumuzu kaybetmemeliyiz inşallah bidahakine olur..

sorun neymiş canım neden tutmadığını söylüyormu doktorlar.

kızlar büyüyoruz bu 15. gün test sonucu 900 çıktı pazartesi ultrasonda görücem heheh
rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..................

kızlar büyüyoruz bu 15. gün test sonucu 900 çıktı pazartesi ultrasonda görücem heheh
rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..................
ay ne güzel haber maşallah maşallah

Kızlar yarın sabah benim de yumurtalarım toplanacak. Korkmuyorum desem yalan olur:18:
normal bende korktum ama korkulacak kadar zor değil cnm

transferin 4. gunundeyim..benim embriyolar 5 gunluktu..acaba kanda erken gorunur mu? bilgisi olan var mı kızlar??

Back
X