şubat ta tüp bebek:)

asıl sen nerelerdesin hatun gözükmez oldun
3 ayımızı doldurduk artıkın beni tutmayın gezip tozuyom

bi gün arkadaşlarımla çgezdim,sonra dr randevumuz vardı ense kalınlığına baktılar normal çıktı çok şükür ,annemle accık alışveriş yaptık ,dünde ablama gittik çocuklar hastaydı banada bulaşmasın die gitmiyodum yeğenlerimi çok özlemişim yaw tabi onlarda beni en küçük olan yanımdan hiç ayrılmadı kuzum benim

sen napan canımcım

Son düzenleme:
yaaaaaa kızlar hep ben yokken konuşuyonuz kıskanıyom haaaaaa

Son düzenleme:
kızlar topiğimizin sahibi anne oldu ...sanırım topiğin ilk bebeği dünyaya geldi....
Fatoş arkadaşımızın dünyalar güzeli bi kızı olmuş darısı benim ve diğer tüm meleğini bekleyenlerin başına olsun inş

Son düzenleme:

Melekciğim darısı hepimizin başına.Umarım sende kavuşursun meleğine.Benim bir arkadaşım 8. deneme de kavuştu.Yani umut her zaman var.Çok zor bir süreç biliyorum.Sabırlı olmak gerekiyor.2 deneme bile beni o kadar yıprattı ki.Canım yürekten diliyorum.Bir gün seninde iyi haberini alırız inşallah.Bu arada fatoşun bebeği biraz erken gelmiş.Umarım sağlığında bir sorun yoktur.

Son düzenleme:
amin canım inş...
evet bebek biraz erken gelmiş ama maşallah sağlıklı ve kilosuda normalmiş...
dün hastaneden evlerine çıkmışlar....
senin cinsiyeti bellimi bebişin.

Son düzenleme:
amin canım inş...
evet bebek biraz erken gelmiş ama maşallah sağlıklı ve kilosuda normalmiş...
dün hastaneden evlerine çıkmışlar....
senin cinsiyeti bellimi bebişin.

Çok sevindim Fatoş için.Maşallah.Benim bebeğin cinsiyeti de erkek teyzesi.Umarım sağlıkla doğar ve yaşar.Seninde bir gün güzel haberini alacağız.Ben buna inanıyorum.Bence son tedavinde bir şeyler yanlış yapıldı.

demek bi oğlun olucak inş sağlıklı bi bebek olur .....
bilmiyorum canım aslında son tedavimden bende pek memnun kalmadım başlangıç iyidi ama iyi devam etmedi
sanırım dr ların elinde deneme tahtasına döndüm....
şimdi bi tedaviye daha gitsem korkarak gidicem çünkü üstüste negatif aldım kaç kez yine öyle olacak gibi hissediyorum o yüzden hiç
bi kez daha denemek gelmiyo içimden en azından şimdilik

arkadaşlar emsey hospital,bağcılar medipol ve kadıköy acıbadem tüp bebek merkezleri hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim? fiyat açısından nasıl bilgisi olanlardan rica ediyorum

arkadaşlar emsey hospital,bağcılar medipol ve kadıköy acıbadem tüp bebek merkezleri hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim? fiyat açısından nasıl bilgisi olanlardan rica ediyorum

bağcılar medipol raporsuz 3500 tl tedavi+ ilaçlardı 2014 yılında ama 2015 zam gelmiş olabilir.
ama kendileri rapor çıkarabiliyorlar eğer uygun şartları sağlıyorsan o zaman 2500 tl tedavi + ilaçlar indirimli oluyordu
bilgine,

Ben mega medipolde günseli hnmla görüştüm aşılama ile başlıyoruz Eylül ayında bir kaç aşılama sonrası oluşmazsa tüp bebek yapıcaz

merhaba kızlar benım tedavı ıptal oldu aykı moralım cok bozuk herseyın hayırlsı kızlar benım hıkayemı az cok yazayım sızlere aralık 4 gıbı basladım tedavıye zeynep kamıl hastanesınde ıgenın 4 gunu gıttım ne sagda ne solda yumurta vardı dedıler dozu artıralım artırdılar menegon 2 toz bır su oldu peregon 300 vuruldum sonra 7 gunu gıttıgımde sagda 1 tane yumurta gorduler 10 mm ve 13 gun 14,8 15 gün 16,00 mm olmustu cuma gunu ve cumartesı dedıler 23,45 catlatma ıgnenı yap yaptım bu cumartesı pazartesı opu olucan demıslerdı 16 mm oldugu gun sonra pazartesı gıttım guzel anestezımı aldım pasa pasa sonra ayıldım hıc bırsey demedıler jellerı bıle anlatılar ıyı dedım 1 tane ama demek dolu cıkmıs bugun ıcın 11 arar durumu ogrenırsınız dedıler neyse hastaneden cıktık ogun 1 saat sonra telefon karısıklık olmus sızden yumurta alamamıslar ovele olmus catlamıs yumurtanız gununden once bulamadık demezlermı sınırlerım bozuldu paranızı alın ssubatta tekrar gelın baslayın demezlermı 1 hakkım yandı tabı hıcbır ıslem olmamasına ragmen ılacı kullandıgım ıcın okadar kotu oldumkı anlatamam bu arada benım sorunum over azlıgı amh dusuklugu amh 0,49 yaasım 33

Merhaba arkadaşlar tüp bebek raporu geçerli mi ya da tüp bebek raporu almakta yardımcı oluyorlar mı?

Fsh yüksek olup hamile kalan varmı aranızda çok merak ediyorum 2.5 ay önce doğum yaptım bu ay leke gördüm sonra söküldü geçen ay düzenli oldum ama doktor fsh tahlili yaptı menopoza girmişsin dedi olmaz asla dedi şoktayım ne ara oldu anlamadım fsh 40 olmuş doğum sonrası etkilenmiş olurmu düzelir mi lütfen yardım edin

Canım doğumdan sonra kadınlar hemen adet göremezler kiminin ilk ay kiminin 6 ay kiminin ise 1 sene sonra adeti gelir bu demek oluyorki doğumdan sonra hormonlar altüst oluyo. Kafana takma strest yapma sütün falan geldiyse, sütte engeller adetini

Adet oluyorum gayet düzenli... Lohusayken 30. Gün gördüm sonraki ay normal ayındayi yine normal gördüm... Buay ilk 2 gün leke geldi 4. Yoğunlaştı 8 gün sürdü yine normal herzaman ki gibi ama doktor fsh tahlili istedi 40 çıktı menopoz dedi çocuğun olmaz artık dedi ne yapıcam bilmiyorum şoktayım adet günüm bile geçmedi hiç kafam allak bullak oldu çok üzgünüm çocuğumun öldüğünemi yanayım bunamı yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…