asıl sen nerelerdesin hatunşubatçı fıstıklar nerdesiniz 3 gündür geziyodum anca geldim
3 ayımızı doldurduk artıkın beni tutmayın gezip tozuyomasıl sen nerelerdesin hatungözükmez oldun
kızlar topiğimizin sahibi anne oldu ...sanırım topiğin ilk bebeği dünyaya geldi....
Fatoş arkadaşımızın dünyalar güzeli bi kızı olmuş darısı benim ve diğer tüm meleğini bekleyenlerin başına olsun inş
amin canım inş...Melekciğim darısı hepimizin başına.Umarım sende kavuşursun meleğine.Benim bir arkadaşım 8. deneme de kavuştu.Yani umut her zaman var.Çok zor bir süreç biliyorum.Sabırlı olmak gerekiyor.2 deneme bile beni o kadar yıprattı ki.Canım yürekten diliyorum.Bir gün seninde iyi haberini alırız inşallah.Bu arada fatoşun bebeği biraz erken gelmiş.Umarım sağlığında bir sorun yoktur.
amin canım inş...
evet bebek biraz erken gelmiş ama maşallahsağlıklı ve kilosuda normalmiş...
dün hastaneden evlerine çıkmışlar....
senin cinsiyeti bellimi bebişin.
demek bi oğlun olucak inş sağlıklı bi bebek olur .....Çok sevindim Fatoş için.Maşallah.Benim bebeğin cinsiyeti de erkek teyzesi.Umarım sağlıkla doğar ve yaşar.Seninde bir gün güzel haberini alacağız.Ben buna inanıyorum.Bence son tedavinde bir şeyler yanlış yapıldı.
arkadaşlar emsey hospital,bağcılar medipol ve kadıköy acıbadem tüp bebek merkezleri hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim? fiyat açısından nasıl bilgisi olanlardan rica ediyorum
bağcılar medipol raporsuz 3500 tl tedavi+ ilaçlardı 2014 yılında ama 2015 zam gelmiş olabilir.
ama kendileri rapor çıkarabiliyorlar eğer uygun şartları sağlıyorsan o zaman 2500 tl tedavi + ilaçlar indirimli oluyordu
bilgine,
Bide istenen testler var onlarda 1500-2000 arası tutuyormuşFiyatlar değişmiş canım, medipol mega da aşılama 950, tüp bebek 4,250+ilaçlar olmuş
Canım doğumdan sonra kadınlar hemen adet göremezler kiminin ilk ay kiminin 6 ay kiminin ise 1 sene sonra adeti gelir bu demek oluyorki doğumdan sonra hormonlar altüst oluyo. Kafana takma strest yapma sütün falan geldiyse, sütte engeller adetiniFsh yüksek olup hamile kalan varmı aranızda çok merak ediyorum 2.5 ay önce doğum yaptım bu ay leke gördüm sonra söküldü geçen ay düzenli oldum ama doktor fsh tahlili yaptı menopoza girmişsin dedi olmaz asla dedi şoktayım ne ara oldu anlamadım fsh 40 olmuş doğum sonrası etkilenmiş olurmu düzelir mi lütfen yardım edin
Adet oluyorum gayet düzenli... Lohusayken 30. Gün gördüm sonraki ay normal ayındayi yine normal gördüm... Buay ilk 2 gün leke geldi 4. Yoğunlaştı 8 gün sürdü yine normal herzaman ki gibi ama doktor fsh tahlili istedi 40 çıktı menopoz dedi çocuğun olmaz artık dedi ne yapıcam bilmiyorum şoktayım adet günüm bile geçmedi hiç kafam allak bullak oldu çok üzgünüm çocuğumun öldüğünemi yanayım bunamı yanayımCanım doğumdan sonra kadınlar hemen adet göremezler kiminin ilk ay kiminin 6 ay kiminin ise 1 sene sonra adeti gelir bu demek oluyorki doğumdan sonra hormonlar altüst oluyo. Kafana takma strest yapma sütün falan geldiyse, sütte engeller adetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?