çok sevindim canım demek bi oğlun olacak darısı başımıza inş![]()
amin canım amin hergün dua ediyorum hepinize rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın diye.inşallah en kısa sürede hamilelik haberlerinizi alırız burdan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim canım demek bi oğlun olacak darısı başımıza inş![]()
amin canım sağol....inş bizimde o duyguları yaşamamız yakındıramin canım amin hergün dua ediyorum hepinize rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın diye.inşallah en kısa sürede hamilelik haberlerinizi alırız burdan:)
amin canım benim.yok canım ya kız olacak hep diyordum o yüzden beren olacak dedim ama erkek olunca işler değişti ismimiz belli degil daha bakalım babamız ne koyacak:)
mehlika ervanın da oğlu olacak sanırım diğerlerini bilmiyorum..üzülme bizde seninle 2014 annesiolucaz allahın izniyle
[/QUOTE
Allahın izniyle bende 2014 annesi olucam inşallah ,,,,,,))))
![]()
mehlika ervanın da oğlu olacak sanırım diğerlerini bilmiyorum..üzülme bizde seninle 2014 annesiolucaz allahın izniyle
[/QUOTE
Allahın izniyle bende 2014 annesi olucam inşallah ,,,,,,))))
![]()
hoş geldin canım sen şubatta tedavi yaptırmamışmıydın:26::26:hayırlı olsun bebişin
hoş geldin canım sen şubatta tedavi yaptırmamışmıydın:26::26:hayırlı olsun bebişin[/QUOTE
evet melekcim subatta tup bebek denemem olmuştu .temmuzda yıne deneme yapıcaktık...ama Allahıma şükürler olsun kendılığınden hamıle kaldım.hala ınanamıyorum.Allahım butun ısteyenlere de nasıp etsın![]()
ben tanıdım canım seni bu sayfada ki kızların çoğu kayboldu gitti bende şubat ayından beri deneme yaptırıcam diye bekliyorum nasipse tedavime az kaldı bu ayki adetimle başlıcaz inş.....çok sevindim ikizlerine rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin inş....darısı başımıza inş ....bende çok istiyorum ikiz olsun ama tabi sağlıklı hayırlı olsunda 1tanede yeter...Kızlar bu sayfaya girince basa döndüm bi an beni tanıdımızmı bende Şubat'ta hamile kaldım,nasip olursa benimde iki oğlum olucak sizlere hep dua ediyorum bizede altı yıl sonra nasip oldu inanin hepsi unutulup gidiyo...
hoş geldin canım sen şubatta tedavi yaptırmamışmıydın:26::26:hayırlı olsun bebişin[/QUOTE
evet melekcim subatta tup bebek denemem olmuştu .temmuzda yıne deneme yapıcaktık...ama Allahıma şükürler olsun kendılığınden hamıle kaldım.hala ınanamıyorum.Allahım butun ısteyenlere de nasıp etsın![]()
pınarcım canım çok sevindim kendiliğinden kaldın demek....sizin sorun neydi ve kaç yıllık evliydiniz canım...9
ben tanıdım canım seni bu sayfada ki kızların çoğu kayboldu gitti bende şubat ayından beri deneme yaptırıcam diye bekliyorum nasipse tedavime az kaldı bu ayki adetimle başlıcaz inş.....çok sevindim ikizlerine rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin inş....darısı başımıza inş ....bende çok istiyorum ikiz olsun ama tabi sağlıklı hayırlı olsunda 1tanede yeter...
kızlar isim sormuştunuz ya ismimiz belli oldu teyzeleri ALP KAAN OLACAK:))))
anneyimmmm. . . Hamileyimmmmm. . . . Şükürler olsunnnnn. . . . Hamd olsun Rabbımeee. . . degerım 122 :) cok mutluyummmm
Canlarimmmm ... oglusumla ben geldiiiimmm :))) nasilsinizz???
yesinler senin oğluşunu
hoş geldin bana pozitif enerjinden yolla biraz......
tedaviye başladık Allahın izniyle inş artık bende hamileler arasına katılırım
150 ml puregon ile başladık dün ilk iğnemize![]()
Canmm benimm hadi hayirlisi insaallaaahh.. senin de hamis haberlerini aliriz insaallah.. uzun mu kisa mi uygulancak
amin canım sağol....kısa olacak canım diğerleride kısa olmuştu....dr yumurta kapasitemin güzel olduğunu söyledi...bu sefer tutunmasına yöneilk değişik ilaçlar verricem dedi..
mesela prednol verdi sen kullanmışmıydın
Yokcanm kullanmadm cok stres ypma seni mutlu edeck seyler yp mutlu oldgn yerlere git tatil yap mesela, devmli dusunme tedvi asamalarni.. raht ol hersey Allahtan
zaten bu sefer daha rahatım
çok fazla düşünmüyorum...ama transferden sonra beklemesi şimdiden zor geliyo![]()