• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

selam dostlar, dün keseyi hamd olsun gördük, çok küçükmüş 5mm falan imiş. haftaya 25inde tekrar çağırdılar. 5 haftalıksın dedi, ben adete göre hesaplıyorum 4 haftalık, çünkü 17 mart son adetin başlangıcı idi.
Umut81 naber nerelerdesin? mesaj kutun doluymuş canım...

selam dostlar, dün keseyi hamd olsun gördük, çok küçükmüş 5mm falan imiş. Haftaya 25inde tekrar çağırdılar. 5 haftalıksın dedi, ben adete göre hesaplıyorum 4 haftalık, çünkü 17 mart son adetin başlangıcı idi.
Umut81 naber nerelerdesin? Mesaj kutun doluymuş canım...

hayırlı uğurlu olsunnnn tazee annişkooo....rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de....

selam dostlar, dün keseyi hamd olsun gördük, çok küçükmüş 5mm falan imiş. haftaya 25inde tekrar çağırdılar. 5 haftalıksın dedi, ben adete göre hesaplıyorum 4 haftalık, çünkü 17 mart son adetin başlangıcı idi.
Umut81 naber nerelerdesin? mesaj kutun doluymuş canım...

çok güzel naturelll darısı bizlere inş. Kalp atışlarınıda duyarsın inş. herşey çok güzel olur ve bebeğini kucağına alırsın
Allah hayırlı evlatlar nasıp etsin isteyen herkese

Şuan hamilemisin bilmiyorum lakın bu cevabınla beni çok mutlu ettn eğer hamileysen rabbım sağlıklı sihatli bebeklerin kavuştursun seni eğer değilsende rabbim en kısa zamanda sana bebekler nasip etsin Allah bin kere razı olsun
benim ilk denemem o yüzden dr. larada soracağımı soruları bile soramadım e cevremdede kimseye söylemedim bu yüzden biraz panik yaptım Rabbim nasip eder hepimie inş.

canim benim be yazik ki daha hamilelik mertebesine erisemedim. son denemede bebislerim sonradan beni birakti. güzel dualarin icin cok tesekkürler. AMINNNNNNNNN CÜMLEMIZE INSALLAH.

Kızlar tüp bebekle hamileliklte normal doğum yapan varmı??ben çok istiyorumda:)

canim benim normal dogum veya sezeryanin tüp bebekle ilgisi yok. tüp bebek sadece senin hamile kalmana yardimci oluyor. sonrasinda zaten hamilelik normal hamilelik gibi devam ediyor ve doktorun normal doguma uygun görürse tabii ki yapabilirsin. tüp bebek buna mani degil :)

canim benim seni online gördüm umarim daha iyi olmussundur. kendine ve bebisine cok iyi bak. Allaha emanet olun. öpüyorum :16:

canim benim seni online gördüm umarim daha iyi olmussundur. kendine ve bebisine cok iyi bak. Allaha emanet olun. öpüyorum :16:

Allahım cok sukur ııyım tuvalete cıkmam duzene girdi

Kırmızılar bitti

nefesim daha az sıkışıyor

cok sukur ıyıyım Allahım soyle rahat bı hamılelık gecırsk hayırlısıyla kucağımıza alsak kuzucuklrımızı

Umarım sende ıyısındır sorun yoktur.

bugun kan sonucumu aldım 12. gün sonucum 765,16 cıktı inşallah katlanır Darısı tedavi gören herkese mutluyum bir tuhafım :))))
inş. değerlerim artar

PIEDRA3321 canım darısı sana ve tüm arkadaşlara inş. rabbim seninde yüzümüzü güldürsün

bugun kan sonucumu aldım 12. gün sonucum 765,16 cıktı inşallah katlanır Darısı tedavi gören herkese mutluyum bir tuhafım :))))
inş. değerlerim artar

PIEDRA3321 canım darısı sana ve tüm arkadaşlara inş. rabbim seninde yüzümüzü güldürsün

Canım benim hadi hayırlı olsun ben biliyordum zaten.değerlerin kat be kat artar inşallah...saooll canım benim amiin.darısı benim başıma inşallah...

ama tabi kan tahlilini alıncaya kadar inanmaman doğru sana hak veriyorum zatenn..

canım benim ki olmayacak galiba çünkü adet sancısı bugün gelip gelip gidiyoır ya

ama tabi kan tahlilini alıncaya kadar inanmaman doğru sana hak veriyorum zatenn..

canım benim ki olmayacak galiba çünkü adet sancısı bugün gelip gelip gidiyoır ya

canım benim olumsuz düşünme Rabbim nasip eder inş.gercekten çok zor bir sürec dilinden dua yı düşürme ve bol bol su iç ben günlük 3 litreden fazla içtim
gönlünü ferah tut Rabbim seninde yüzünü güldürür inş.
ben kızkardeşime gecicem 2-3 gün orda kalıcam fırsat buldukca bakarım aklımdasın inan kı dua ediyorum

kk da yemek yarışması var ve tüpçülerden bir arkadaşımız katıldı desteğinizi bekliyorum tüpçülerin gücü adına haydi oy vermeye:9:
yemeğimizin adı PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATA bu ismin başındaki yuvarlak kutucuğu işaretleyip onaylıyorsunuz çok basit..

oylama sayfasına vereceğim linkten girebilirsiniz haydi kızlar göreyim sizi..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html

tamamdir oyladim :)

Allahım cok sukur ııyım tuvalete cıkmam duzene girdi

Kırmızılar bitti

nefesim daha az sıkışıyor

cok sukur ıyıyım Allahım soyle rahat bı hamılelık gecırsk hayırlısıyla kucağımıza alsak kuzucuklrımızı

Umarım sende ıyısındır sorun yoktur.

benim isler cok yogun bebek olayini düsünemiyorum bile. haziran ola hayrola artik. senin iyi olmana sevindim. benimle ayni dönemdin anne olamadim ama teyze olacam :)

inş. değerlerim artar

canim benim hayirli ugurlu olsun. cok cok sevindim sonucuna insallah katlana katlana artar. bir daha istedi mi doktor test yoksa yeterli gördü mü. Yüce rabbim insallah önce kese, sonra kalp atisi en önemlisi sorunsuz bir hamilelik nasip eyler.

benim isler cok yogun bebek olayini düsünemiyorum bile. haziran ola hayrola artik. senin iyi olmana sevindim. benimle ayni dönemdin anne olamadim ama teyze olacam :)

hope
Allah en kısa zamanda senı de yavrularına kavustursun

Rabbim dualarını geri cevırmesın

ne asamadasın suan tedavı nasıl gıdıyor

inş. değerlerim artar

canım tebrik ederim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :nazar::nazar::nazar:

bu arada değerin çok yüksek ikizmi üçüzmü ????:9::9::9::9:

inş. değerlerim artar
canım tebrik ederim darısı başımıza:49::49::49: inş...
değerin çook yüksek ikiz olmasın:1::emir_bebek::emir_bebek:

Back