Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam dostlar, dün keseyi hamd olsun gördük, çok küçükmüş 5mm falan imiş. Haftaya 25inde tekrar çağırdılar. 5 haftalıksın dedi, ben adete göre hesaplıyorum 4 haftalık, çünkü 17 mart son adetin başlangıcı idi.
Umut81 naber nerelerdesin? Mesaj kutun doluymuş canım...
selam dostlar, dün keseyi hamd olsun gördük, çok küçükmüş 5mm falan imiş. haftaya 25inde tekrar çağırdılar. 5 haftalıksın dedi, ben adete göre hesaplıyorum 4 haftalık, çünkü 17 mart son adetin başlangıcı idi.
Umut81 naber nerelerdesin? mesaj kutun doluymuş canım...
Şuan hamilemisin bilmiyorum lakın bu cevabınla beni çok mutlu ettn eğer hamileysen rabbım sağlıklı sihatli bebeklerin kavuştursun seni eğer değilsende rabbim en kısa zamanda sana bebekler nasip etsin Allah bin kere razı olsun
benim ilk denemem o yüzden dr. larada soracağımı soruları bile soramadım e cevremdede kimseye söylemedim bu yüzden biraz panik yaptım Rabbim nasip eder hepimie inş.
Kızlar tüp bebekle hamileliklte normal doğum yapan varmı??ben çok istiyorumda:)
canim benim seni online gördüm umarim daha iyi olmussundur. kendine ve bebisine cok iyi bak. Allaha emanet olun. öpüyorum![]()
bugun kan sonucumu aldım 12. gün sonucum 765,16 cıktı inşallah katlanır Darısı tedavi gören herkese mutluyum bir tuhafım :))))
inş. değerlerim artar
PIEDRA3321 canım darısı sana ve tüm arkadaşlara inş. rabbim seninde yüzümüzü güldürsün
ama tabi kan tahlilini alıncaya kadar inanmaman doğru sana hak veriyorum zatenn..
canım benim ki olmayacak galiba çünkü adet sancısı bugün gelip gelip gidiyoır ya
kk da yemek yarışması var ve tüpçülerden bir arkadaşımız katıldı desteğinizi bekliyorum tüpçülerin gücü adına haydi oy vermeye
yemeğimizin adı PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATA bu ismin başındaki yuvarlak kutucuğu işaretleyip onaylıyorsunuz çok basit..
oylama sayfasına vereceğim linkten girebilirsiniz haydi kızlar göreyim sizi..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
Allahım cok sukur ııyım tuvalete cıkmam duzene girdi
Kırmızılar bitti
nefesim daha az sıkışıyor
cok sukur ıyıyım Allahım soyle rahat bı hamılelık gecırsk hayırlısıyla kucağımıza alsak kuzucuklrımızı
Umarım sende ıyısındır sorun yoktur.
bugun kan sonucumu aldım 12. gün sonucum 765,16 cıktı inşallah katlanır Darısı tedavi gören herkese mutluyum bir tuhafım :))))
inş. değerlerim artar
inş. değerlerim artar
canım tebrik ederim darısı başımızabugun kan sonucumu aldım 12. gün sonucum 765,16 cıktı inşallah katlanır Darısı tedavi gören herkese mutluyum bir tuhafım :))))
inş. değerlerim artar
iyiyim canım evde yoktum geldim kkiyidir güzelim sen nasılsın![]()
iyiyim canım evde yoktum geldim kkya bakıyım dedim bakmadan olmuyo bağımlılık oldu heeeeee
sen nasıl gidiyo adet oldun mu![]()