Amin canım inşallah. canım bende sorun yoktu hamd olsun, eşim iki yıl önce lösemi tedavisi geçirdi, biz dondurulmuş spermleri kullandık. ben izmirdeyim, izmiri pek sevmesem de hastanemi seviyorum, Ege Üniversitesi. hem eşim burda şifa buldu hem benim bebek olayı.
piedra en çok neye dikkat ettim biliyormusun, ben en çok ibadetlerime ve dualarıma dikkat ettim. gerçekten. bak ben izmirde yalnız sayılırım, benim ailem boluda, ben öğretmenim, tamamen Rabbim eşim ve ben vardık. yumurta toplamanın gecesinde ettiğim dualar okuduğum kuranları bir ben bilirim bir Allah. sonra hem transfere hem yumurta toplamaya abdestli girmek nasip oldu, ki bence çok önemliydi.genel anestezi istemedim ve hiç ağrı hisstemedim yeminle.iki operasyon sırasında hep kelimei tevhid ve YA ŞAfi YA Allah çektim.transferden sonra 10 günlük kurul raporu aldım. sonrasına bakarız dedim, duruma göre aile hekimimden alırım dedim. üç gün falan hep yattım diyebilirim. ananas yedim kalınca bir dilim. hergün halen daha yasini şerif, Fetih ve Meryem surelerini okudum.transferin 11. günü gebelik sonucumu aldıktan hemen sonraki gün okuluma başladım. şimdi iki gündür gidip geliyorum. bağırmamaya, yorulmamaya, ağır kaldırmamaya çalışıyorum.canım ben de bişey biliyor sayılmam aslında. aklıma ne mantıklı geliyorsa onları uyguluyorum genelde. mesela hacıdan helen hurmalar vardı, onlardan günde üç tane falan yiyorum. mesela yine transfer günü hani mesaneniz dolsun diyorlar ya o zaman da zemzem içmiştim bolca:) valla daha ne anlatıyım benim yaptıklarım bunlar... şuan 13. günümdeyim transferin.