• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

canim benim hayirli haberler olsun insallah. bebislerin insallah güzelce tutunmustur buradan bize tavan yapmis hcg sonuclari da verirsin insallah.

bu arada bir garip olsu. bizim sirketin ürettigi makinelerden birinin de kisaltmasi SM 74. ne tuhaf senin de nickin böyle. matbaaci degilsin di mi?

canim benim hayirli haberler olsun insallah. bebislerin insallah güzelce tutunmustur buradan bize tavan yapmis hcg sonuclari da verirsin insallah.

bu arada bir garip olsu. bizim sirketin ürettigi makinelerden birinin de kisaltmasi SM 74. ne tuhaf senin de nickin böyle. matbaaci degilsin di mi?

Sağol bitanem inş. hayırlı haber verebilirim burdaki arkadaşlara ve peş peşe güzle haberler alırız
isim kendi kafadan uydurduğum :))))

Rabbim şifa versin canım inşallah sorunsuz bir şekilde evladını kucağına alırsın

Amin Rabbim ellerini acan tüm inananların dualarını abul etsin insallah. İnancımı hiç kaybetmedim hep hayırlısını diledim.

kuzummmmm naber nasılsınnnn. ben inanki kimle konuştğumu unutuyorum. Alah yardımcın olsun şifalar versin. Ne hayırlı koca vermiş Allah bak ne şanslısın. aman kalkma canım. dikkat et kendine. duaların eksik olmasın her gün hatta her saat kendine dua saati olarak ayır. çok öpyorum seni, iki sün sonra durumundan haberdar et gene bizi....

iyiyim cok sukur yatmaya devam su 3 ay bı geceydı hayırlısıyla.Allah bin kere razı olsun esimden saolsun bakıyor bana
Allahım dileyen herkese kuzucuklarını hayırlısıyla nasip etsin

çok gecmiş olsun canım benim, kimseye bozulma tatlım inan sayfa son günlerde çok hareketli değil ben sık sık giriyorum kimseyi görmeden geri cıkıyorum tek senle alakalı değil yani canım benim sayfamız biraz tembel :))))9 ve son zamanlarda çok hareketsiz :)))))
sen ve bebeğin iyi ol üzme kendini güzel haberler yaz :)))))

belkide anlamsın bi sitemdi ama inanın cevremdekilerden daha iyi anlıyorsunuz benı
cok kolay gecmıyor benim için. kanamadan sonra iğneler verdi doktorum sımdıde totomun uzerıne oturamıyoruman yatamıyorum sırt üstüde karnım geriliyor dıye ya bisey olursa kaygısındayım. sabah malum bulantılar canım hiç bişi emek istemiyor.
Ayyy nasıl bunalımım :) Rabbimin yardımıyla insallah bunlarda gecer. ne olur kusura bakmayın kımseye nasılsınız bıle dıyemedım cok bencıl gordum kendımı :(

canim benim cok gecmis olsun. kiyamam ben sana be melegine. hic aklimiza kötü bir sey getirmedik ki. hersey harika yolunda gidiyordu sende. bende ilkbahar havasinin rehaveti ile foruma girmiyorsun diye düsündüm. seni biz hic merak etmez miyiz. simdi bak daha da cok aklimiz kalacak sende. seni ve melegini Allaha emanet ediyorum. gönlünü ferah tut birtanem hersey coooooook güzel olacak. bu zorlu günler gececek. Allah kocandan razi olsun. ne kadar da yardimci. bizi habersiz birakma. kisa da olsa bir ses ver emi. kocaman öpüyorum.:16:[/QUOTE]

Saolun Allah razı olsun hepinizden Allah dualarınızı hayırlısıyla kabul etsın. Cümlemizin kucaklarını bebislerle doldursun

Bu topik gercekten çok hareketsiz günlük fırsat buldukça bakıyorum kimse girmiyor
Lakin ben yine sorumu sormak istiyorum,
Progestan iğnesi bhcg hormonu içerirmi yani idrar testinde beni yanılmış olabilirmi
Lütfen aekadaşlar cvp verin hergün vurunuyorum ve idrar testimde pozitif çıkıyor bu iğneylemi alakalı
Umarım sizlerden cvp gelir netten araştırdım ama anlayamadım kafayı yiycem
Doktorla görüşen biri varsa lütfen sorsun çok rıca ediyorum bu ben için çok önemli

Bu topik gercekten çok hareketsiz günlük fırsat buldukça bakıyorum kimse girmiyor
Progestan iğnesi bhcg hormonu içerirmi yani idrar testinde beni yanılmış olabilirmi
Lütfen aekadaşlar cvp verin hergün vurunuyorum ve idrar testimde pozitif çıkıyor bu iğneylemi alakalı
Doktorla görüşen biri varsa lütfen sorsun çok rıca ediyorum bu ben için çok önemli

canım progesteron iğnesi bende yapıyordum ama bildiğim kadarıyla hcg içermiyor bence sen bugün kan testi yaptır.heveslendirmek istemem ama o idrar testleri 2. çizgiyi kolay kolay göstermez:))

canım progesteron iğnesi bende yapıyordum ama bildiğim kadarıyla hcg içermiyor bence sen bugün kan testi yaptır.heveslendirmek istemem ama o idrar testleri 2. çizgiyi kolay kolay göstermez:))

beren 84 inşallah içermiyorduurrrr ya gece kafama takıldı kalktım saatlerce araştırdım bulamadım bulamadıkcada üzüldüm
kan tahlili için eşim izin vermiyor günü gelince yaparız diyor bu ben için çok önemli
sende progestan iğne yaptırıyordun ve çift çizgi gördün
2 gün sonra kan tahlilim var heycan ve stres beni yıprattı geceden belli progestan iğne kafama feci takıldı
sağol canım cvp yazdığın için

beren 84 inşallah içermiyorduurrrr ya gece kafama takıldı kalktım saatlerce araştırdım bulamadım bulamadıkcada üzüldüm
kan tahlili için eşim izin vermiyor günü gelince yaparız diyor bu ben için çok önemli
2 gün sonra kan tahlilim var heycan ve stres beni yıprattı geceden belli progestan iğne kafama feci takıldı

canım bu kadar araştırma bence herşeyi oluruna bırak hem bilgisayar basında çok oyalanma bence bebişinle konuş 2 gün sonra inşallah güzel haberlerini paylaşırsın burdan .stres bebegede zarar verir bu arada :))

canım çook fazla stres yapıyosun ...
topiğn sahibi fatoş arkadaşımız bile idrar testinde negatifi gördü çook üzüldü sonra ikizlerine hamile kaldığını öğrendi oda vuruluyodu progestan iğne demekki o iğnede dedğin gibi bişey yok olsaydı bazı arkadaşlarımızda idrar testi yapıyo negatif çıkıyo onlardada pozitif çıkardı
demek istediğim sen 2 gün daha yat dinlen yorma kafanı rabbim ne yazdı ise o olur zaten

canım çook fazla stres yapıyosun ...
topiğn sahibi fatoş arkadaşımız bile idrar testinde negatifi gördü çook üzüldü sonra ikizlerine hamile kaldığını öğrendi oda vuruluyodu progestan iğne demekki o iğnede dedğin gibi bişey yok olsaydı bazı arkadaşlarımızda idrar testi yapıyo negatif çıkıyo onlardada pozitif çıkardı
demek istediğim sen 2 gün daha yat dinlen yorma kafanı rabbim ne yazdı ise o olur zaten

Canımmmm cevabın beni çok ama çok rahatlatttııı Allah senden razı olsun
Çok stres yaptım galiba şimdide kahverengi akıntı geldııı daha stres yapıycam Rabbım nasip edecektir inş
Gercekten çok sağol şimdi rahat ve huzurlu istirahta cekiliyorum

Canımmmm cevabın beni çok ama çok rahatlatttııı Allah senden razı olsun
Çok stres yaptım galiba şimdide kahverengi akıntı geldııı daha stres yapıycam Rabbım nasip edecektir inş
Gercekten çok sağol şimdi rahat ve huzurlu istirahta cekiliyorum
gerçekten çook stres yapmışsın rahat ol biraz insan nete baktıkça dahada bunalıoy bazen acabalar sıkıyo insanı..
sen şimdi ilk denemen o yüzden belki bu kadar stres..
inş ilk denemede olur ...
ben çook örneklerini gördüm bunun hiç takma ne olur zaten rabbim dilediyse herşey boş

merhaba canim. ben 3 tüp bebek macerasini geride biraktim ve hic progestan ignesi olmadim sadece fitil seklinde alttan iceri attim. ama transferin 3. günü kalcadan bir igne vuruldum tutunmayi kolaylastiran ve hcg iceren bir igneymis. bu igne kesinlikle test sonucunu etkiliyor. ignenin etkisi yaklasik 5 gün icerisinde geciyormus ve bana doktorum eger gününden önce idrar testi yaparsan yanlis pozitif gösterebilir dedi. ama alman sitelerinde de arastirdim progrestanda hcg yok. kan testi de yaptirmiyorsan en kolayi doktorunu veya sekreterini ara ve durumu anlat. onlar sana ilactan mi yoksa tutunmadan mi oldugunu söyler.

Yüce rabbim insallah tutunmalarini saglamistir. sen gönlünü ferah tut stres yapma. sevgilerle

merhaba canim. ben 3 tüp bebek macerasini geride biraktim ve hic progestan ignesi olmadim sadece fitil seklinde alttan iceri attim. ama transferin 3. günü kalcadan bir igne vuruldum tutunmayi kolaylastiran ve hcg iceren bir igneymis. bu igne kesinlikle test sonucunu etkiliyor. ignenin etkisi yaklasik 5 gün icerisinde geciyormus ve bana doktorum eger gününden önce idrar testi yaparsan yanlis pozitif gösterebilir dedi. ama alman sitelerinde de arastirdim progrestanda hcg yok. kan testi de yaptirmiyorsan en kolayi doktorunu veya sekreterini ara ve durumu anlat. onlar sana ilactan mi yoksa tutunmadan mi oldugunu söyler.

Yüce rabbim insallah tutunmalarini saglamistir. sen gönlünü ferah tut stres yapma. sevgilerle

Şuan hamilemisin bilmiyorum lakın bu cevabınla beni çok mutlu ettn eğer hamileysen rabbım sağlıklı sihatli bebeklerin kavuştursun seni eğer değilsende rabbim en kısa zamanda sana bebekler nasip etsin Allah bin kere razı olsun
benim ilk denemem o yüzden dr. larada soracağımı soruları bile soramadım e cevremdede kimseye söylemedim bu yüzden biraz panik yaptım Rabbim nasip eder hepimie inş.

Amin canım inşallah. canım bende sorun yoktu hamd olsun, eşim iki yıl önce lösemi tedavisi geçirdi, biz dondurulmuş spermleri kullandık. ben izmirdeyim, izmiri pek sevmesem de hastanemi seviyorum, Ege Üniversitesi. hem eşim burda şifa buldu hem benim bebek olayı.
piedra en çok neye dikkat ettim biliyormusun, ben en çok ibadetlerime ve dualarıma dikkat ettim. gerçekten. bak ben izmirde yalnız sayılırım, benim ailem boluda, ben öğretmenim, tamamen Rabbim eşim ve ben vardık. yumurta toplamanın gecesinde ettiğim dualar okuduğum kuranları bir ben bilirim bir Allah. sonra hem transfere hem yumurta toplamaya abdestli girmek nasip oldu, ki bence çok önemliydi.genel anestezi istemedim ve hiç ağrı hisstemedim yeminle.iki operasyon sırasında hep kelimei tevhid ve YA ŞAfi YA Allah çektim.transferden sonra 10 günlük kurul raporu aldım. sonrasına bakarız dedim, duruma göre aile hekimimden alırım dedim. üç gün falan hep yattım diyebilirim. ananas yedim kalınca bir dilim. hergün halen daha yasini şerif, Fetih ve Meryem surelerini okudum.transferin 11. günü gebelik sonucumu aldıktan hemen sonraki gün okuluma başladım. şimdi iki gündür gidip geliyorum. bağırmamaya, yorulmamaya, ağır kaldırmamaya çalışıyorum.canım ben de bişey biliyor sayılmam aslında. aklıma ne mantıklı geliyorsa onları uyguluyorum genelde. mesela hacıdan helen hurmalar vardı, onlardan günde üç tane falan yiyorum. mesela yine transfer günü hani mesaneniz dolsun diyorlar ya o zaman da zemzem içmiştim bolca:) valla daha ne anlatıyım benim yaptıklarım bunlar... şuan 13. günümdeyim transferin.

kızlar günaydın ben geldim.naturel çok teşekkürler ayrıntılarıyla anlatmışssın canım benim.inşallah bende mutlu sona ulaşanlardan olurum.benim transferim c.tesi oldu çok su iç dediler çok zorlandım sıkışınca dayanamadım gittim yaptım tekrar su içirdiler ikincide oldu ultrosanda gösterdiler ışık gibi parlıyor inşallah yerini çok sever ve kalır bende hep dua ederk girdim bütün aşamalarda. bende öğretmenim istanbulda ayanı senin gibi kimsemiz yok burda 2 gün rapor aldım haftasonu da eklersek 4 gün uzandım arada tuvalete ve yemek için kalktım okadar artık beklemedeyim.hayırlısı olsun.

canım sm4 inan seni çok merak ettim ve senin adına çok sevindim.bence kan testi yaptırmalısın kesin hamilesin bekleme artık bu güzel haberi erkenden al bence.benim doktorum 11.gün kan tahlil yaptır dedi.belki de ikizler geliyordur hadi inşallah.senden bu güzel haberi almak beni çok mutlu etti...öpt

kızlar günaydın ben geldim.naturel çok teşekkürler ayrıntılarıyla anlatmışssın canım benim.inşallah bende mutlu sona ulaşanlardan olurum.benim transferim c.tesi oldu çok su iç dediler çok zorlandım sıkışınca dayanamadım gittim yaptım tekrar su içirdiler ikincide oldu ultrosanda gösterdiler ışık gibi parlıyor inşallah yerini çok sever ve kalır bende hep dua ederk girdim bütün aşamalarda. bende öğretmenim istanbulda ayanı senin gibi kimsemiz yok burda 2 gün rapor aldım haftasonu da eklersek 4 gün uzandım arada tuvalete ve yemek için kalktım okadar artık beklemedeyim.hayırlısı olsun.

canım sm4 inan seni çok merak ettim ve senin adına çok sevindim.bence kan testi yaptırmalısın kesin hamilesin bekleme artık bu güzel haberi erkenden al bence.benim doktorum 11.gün kan tahlil yaptır dedi.belki de ikizler geliyordur hadi inşallah.senden bu güzel haberi almak beni çok mutlu etti...öpt

canımmm bende seni merak ettim tahmin etmiştim trsanfer sonrası dinlenmede olduğunu Rabbim bebeklerini sana sınsıkı tutundursun inş.
bana gelince transferin 8. gününden bügüne kadar idrar testlerimin hepsi çift çizgi yarın 12. gün yanı kan tahlil günüm okadar sabr ettim bir günüm kaldı yarın sabah yaptırıcam inşallah ilaçların etkisi değildir çift çizgiler heycanla bekliyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
sende sürekli dua et tüp bebeğin en zor kısmı bekleme süreciymiş bunu yaşlarak anladım hadi inş. ikimizde güzel haberler veririz birbirimize

PIEDRA3321 ben hergün iğne vurulduğum için progestan onun etkisimöidir diye düşündüm sağolsun arkadaşlar bu iğnenin bhcg hormonu içermediğini söylediler yine kan tahlili yapmadan sevinemiyorum

sm4 hoşgeldin.evet gerçekten beklemek zormuş. ben iğne vurunmuyorum sadece haplar ve crinone jel..
sadece çok su gibi akıntı var.sende oldu mu.başka da belirti yok canım
bende.acaba tutmadı mı diye düşünüyorum belirti olmayınca...
doktor bana 11.gün test yapabilirsin demişti bence sende kan tahlilin uçacak.ben zaten sen hamilesin ama ikiz mi değil mi onu merak ediyorum hadi bakalım hayırlısı olur inşallah..

sm4 hoşgeldin.evet gerçekten beklemek zormuş. ben iğne vurunmuyorum sadece haplar ve crinone jel..
sadece çok su gibi akıntı var.sende oldu mu.başka da belirti yok canım
bende.acaba tutmadı mı diye düşünüyorum belirti olmayınca...
doktor bana 11.gün test yapabilirsin demişti bence sende kan tahlilin uçacak.ben zaten sen hamilesin ama ikiz mi değil mi onu merak ediyorum hadi bakalım hayırlısı olur inşallah..

canımmm Piedra lütfen belirti arama insan kafayı yiyor kişiden kişiye değişiyor bende çok aradım hatta ara ara ağlamalarım oldu sürekli dua ettim henüz hamilemiyim bilmiyorum ama beyaz su gibi akıntı bende hala var sabırlı ol ve belirti arama bende transferin dinlenme günlerinden sonra acaba acaba diyodum sonra Rabbim nasip edecekse olacaktır deyip sürekli dua ettim, kuran okudum dua dilimden duayı düşürmedim

bebeğimin kalbi belki atar diye 1 hafta daha bekledik ama atmadı bebişim dünyaya gelmek istemedi dün bebeğim alındı ne zormuş benden giderken anladım ki canlı olmadığını bilsem bile ona 2 aydır alışmıştım çok ağladımm alacaklar diyeee rabbim böyle acıyı kimseye vermesin hamile olan arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi hala tedavide olan arkadaşlarım bir an önce gönlünüzdeki bebişlerinize kavuşursunuz inşallah

canım benim canım yine aklıma düştün bakayım ne yapıyor diye...Allah'ım sen büyüksün Rabbim..aynı şeyi yaşadım canım acısını çok çok iyi bilirim, seni teselli edecek laf yok, ama kendimden biliyorum zaman senin ilacın olacak, sağlıklı olsa zaten dururdu kuzum, Rabbim sabır versin ,dualarımda olacaksın, bizim kızlarda merak ettiler, onlarada haber vereceğim, onlarda sana dua ederler mutlaka.....

Back