öyle vermek olmaz canım ya mahçup olurum valla
kek yap havuçlu olsunn destinam olurmu.
bak işte ben bu kekte ustayım havuç tarçın üzüm ceviz ohhhhhhhhhhhh ne güzel kabarır dur akşama yapayım ben ya kocacıma:)kek yap havuçlu olsunn destinam olurmu.
kek yap havuçlu olsunn destinam olurmu.
ayy ben duygusal insanım ağlattınız iki dakkada
pahalı ilaçlar fıstığım olmaz öyle
bak işte ben bu kekte ustayım havuç tarçın üzüm ceviz ohhhhhhhhhhhh ne güzel kabarır dur akşama yapayım ben ya kocacıma:)
bende geliyommmmm
ayy ben duygusal insanım ağlattınız iki dakkada
kız bak gelir seni evire çevire döverim.hiç sevmediğim konular bunlar bazen yazıyorlarya elimde ilaç var satacam diye sinir oluyorum.onun için destina sakın öle düşünme beni tanımıyorsun eğer tanısaydın hiç böyle karşılıksız olmaz falan diye konuşmaya cesaret bile edemezdinnnn.ayrıca şunuda söyleyim bana işyerinde benim lakabım hanımağa haberin olsun:)
ama bak sen kabul etmezsen gidip doktora vercek yani akıbetini bilmeyecegiz kek yap götür iş yerine işte zaten kalanını verecek bir kısmından kujrtulursun masrafın kader bu yani böle denk geldiyse yapacak bişe yok kabul edeceksinayy ben duygusal insanım ağlattınız iki dakkada
bende geliyommmmm
gel balım gelll ben 20 çeşit pasta biliyorum hepsini yaparım:)
kız bak gelir seni evire çevire döverim.hiç sevmediğim konular bunlar bazen yazıyorlarya elimde ilaç var satacam diye sinir oluyorum.onun için destina sakın öle düşünme beni tanımıyorsun eğer tanısaydın hiç böyle karşılıksız olmaz falan diye konuşmaya cesaret bile edemezdinnnn.ayrıca şunuda söyleyim bana işyerinde benim lakabım hanımağa haberin olsun:)
tamam canım durup dururken bide dayak yemiyim
ne hissettiğimi yazıyım diycem bişey bulamadım halim bu
tamam beeee uzatma en kısa zamanda git al nihalden zaten orucum sigarasızlık basıma vurdu elime almıyım sizi haaaaaaaaaaaaaaa döverimmmm haaaaaaaaaaaa:)))ahahahhahatamam canım durup dururken bide dayak yemiyim
bu arada abdest almıştım yarım saat önce size takıldım namaz kılamamıştım şimdi hemen kıldım tesbih çektim sizin için dua edicem destinayada evlat var destina ney ya yokmu senin adın gülimmi ölimmi bilemedim nerdeyse namazım kazaya gidecekti:)
tamam beeee uzatma en kısa zamanda git al nihalden zaten orucum sigarasızlık basıma vurdu elime almıyım sizi haaaaaaaaaaaaaaa döverimmmm haaaaaaaaaaaa:)))ahahahhaha
bu arada abdest almıştım yarım saat önce size takıldım namaz kılamamıştım şimdi hemen kıldım tesbih çektim sizin için dua edicem destinayada evlat var destina ney ya yokmu senin adın gülimmi ölimmi bilemedim nerdeyse namazım kazaya gidecekti:)
özelden mesaj yazdım canım bi bak
tamam tatlım sen haber et ben saklıyorum ilaçları buzdolabında sana bana tüm arkadaşlarıma şifalar olsun inşalahhhh(aminnn)
canım benim teşekkür ederim valla beni çok mutlu ettin..tamam tatlım sen haber et ben saklıyorum ilaçları buzdolabında sana bana tüm arkadaşlarıma şifalar olsun inşalahhhh(aminnn)
tamam canım baktımda gelmemişözelden mesaj yazdım canım bi bak
tamam tatlım sen haber et ben saklıyorum ilaçları buzdolabında sana bana tüm arkadaşlarıma şifalar olsun inşalahhhh(aminnn)
aminnnnnnn canım inşallah rabbim tüm isteyenlere
tamam canım haberleşiriz
çok teşekkür ederim
msj yazdım canım özeline bak
ah benim güzel kalpli arkadaşım....
çok iyisin ama ya...........
inş allahım mükafatını versin sana bende çook duygulandım vallla birden......
bundan sonra hanımağa diyecem sana .....
msj yazdım canım özeline bak
canım biraz önce fdmaydn a mesaj attım 10 dakka sonra gönderiyorum
ah benim güzel kalpli arkadaşım....
çok iyisin ama ya...........
inş allahım mükafatını versin sana bende çook duygulandım vallla birden......
bundan sonra hanımağa diyecem sana .....
aminnn canım benim Rabbim hepimizin mükafatını versin şu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine açılan ellerimiz boş dönmesinn inşallah.
melek bugün yine yok nere gitti bu kız yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?