Arkadaşlar merhaba...
Henüz ikinci iğnemi vuruldum. Kurbanlık koyun gibi bekliyorum işte...![Türk Bayrağı :72: :72:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk-tr.gif)
İlk denemem olacak bu. Çevremde tüp bebek tedavisi görüp ilk seferde hamile kalan çok.
Ben de bundan cesaret alıp deneyeyim dedim; ama burada okuduğum kadarıyla başarısız durum da çok![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
O kadar hormonu alıp sonuç alamamak çok acı... Allah herkese yardımcı olsun.
Durumu benim gibi iki eksik üç fazla vs. olan varsa paylaşımlarla destekleyelim birbirimizi istedim.
Bu arada; Gonal F kullanıyorum. Sonrası içinde çatlayacak boyuta gelenleri bekletmek için verilen ikinci bir iğnem var.
Henüz ikinci iğnemi vuruldum. Kurbanlık koyun gibi bekliyorum işte...
![Türk Bayrağı :72: :72:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk-tr.gif)
İlk denemem olacak bu. Çevremde tüp bebek tedavisi görüp ilk seferde hamile kalan çok.
Ben de bundan cesaret alıp deneyeyim dedim; ama burada okuduğum kadarıyla başarısız durum da çok
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
O kadar hormonu alıp sonuç alamamak çok acı... Allah herkese yardımcı olsun.
Durumu benim gibi iki eksik üç fazla vs. olan varsa paylaşımlarla destekleyelim birbirimizi istedim.
Bu arada; Gonal F kullanıyorum. Sonrası içinde çatlayacak boyuta gelenleri bekletmek için verilen ikinci bir iğnem var.