şubat mart hamile kalmak isteyenler

VESADE

bebeğim geliyor
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
2.136
1
şubat yada martta hamiş olmak istiyorum inşalah.ikinci olacak heyecanlanmam sandım ama şimdiden heyecanlıyım.hayırlısı Allahtan kızlar.:Saruboceq:

aminn kalırsın inş. bende bu ay istiyorum daha ilk bebeğim olacak adet günümede 5 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum ...:kedi:

benim adet günüme 2 gün kaldi ama ben dayanamayacagım...bosyere umutlanmak istemiyorum.sonradan cok uzuluyorum.

üzülmeyiz kızlar inş hepinizin dileği bir gün gerçekleşir.gelişmeleri yazın bekliyorum.

BENıM günüm bgn ama gelen bişi olmadı.ama ben 3 gun önce çok ağır grip oldum bogazlarımda da faranjit oldu.2 gun ilaç içtim grip için acaba o erteleme yapar mı sizce?

adetten önce ıctıgın ıcın etkılemez dıye düşünüyorum cnm,genelde adetlıyken ılac alımında sıkıntılar yasıyor cogu kadınlar...Insallah hamişsindir...

benim gunum dundu yaptım kızlar dayanamayıp negativ hiç belli olmadı 2.çizgi silik bile degıldı:) ama hala olmadım hiç bir belirtim de yok

bende 9 aydır sabırsızlıkla bekliyorum ama hala bişi yok kızlar..ilk aylarda bende daha adet olmadan test alıp yapıyordum sonra adet ve hüsran ağlayıp ağlayıp susuyordum...hala sabırsızlıkla bekliyorum ...rabbim den hayırlısı inşallah allah isteyen herkese nasip etsin...

slm kızlar beni de aranıza alın çünkü bende bebiş için uğraşanlardanım bu ay pek umudum yok bakalım hayırlısı adet günüm 3 mart yine de acaba diyorummmmm

benide alın aranıza benımde adetım mart 7 ve catlatma ignesi oldum ilk defa inş istedıgımız gün diledıgımızde yavrucuklarımızı karnımızda hissederızz

bende hamiş olmak isteyenlerdenim 9 aydır deniyoruz olmuyor inş bu ay sevinirim ve seviniriz

bende varım kızlar ben aralıktan beri her ay kalmak için bekliyorum ama sonuç hüsran inşallah bu ay gelir bebişim ama benimde pek umudum yok,rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah,bakalım 5 şubatı geçersem umutlanmaya başlayacağım:ecrin_bebek:

bende istiyorum.. mart ayında inşallah olur... epeydir bekliyorum..

sımdıye kadar nınelerımız,annelerımız hep yumurtalama zamanını mı bekleyıp bebek yapmıslar acaba bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…