Gebelik şansını artırmak için transferden sonra vurunuluyor. İlk denememde 3 tane vurunmuştum. Bebişin tutunsun diye. Bir sorun olduğunu sanmıyorum. Transferden sonra e2 nemi baktılar hiç duymadım. test gününe kadar genelde hiçbirşeye bakılmaz.
bafo nasılsın canım kullandığın iğne ilaç varmı bi söylesen
canım bende daha önce duymadım hiç e2 ve prengly transfer sonrası yapıldığını ama vardır bir bildiği doktorunun belki kalan küçük folikülleri çatlamak için veriyor olmasın.
bu arada benimde yarın transferim var emriyoların durumu nasıl kaça bölündüler bilmiyorum yarın bilgi verilecekmiş ben toplamadan ber kabızım kızlar kayısı havuç suyu süt kar etmiyor hiç bir dünya ilaç yutuyorum olmam mümkün değildi zaten
özelden de yazdım şeker, sadece utrogestan kullanıyorum alttano kadar
varmı belırtı falan
bende ara ara kasık ve bel agrısı oluyor dunde fecı ayaklarım agrıdı annem masaj yaptı hatta o kadar
canım bende daha önce duymadım hiç e2 ve prengly transfer sonrası yapıldığını ama vardır bir bildiği doktorunun belki kalan küçük folikülleri çatlamak için veriyor olmasın.
bu arada benimde yarın transferim var emriyoların durumu nasıl kaça bölündüler bilmiyorum yarın bilgi verilecekmiş ben toplamadan ber kabızım kızlar kayısı havuç suyu süt kar etmiyor hiç bir dünya ilaç yutuyorum olmam mümkün değildi zaten
canım merak etme doktoruna ve hemşirelerine güven aynen benimde e2 7000 olmuştu 2 gün gonalf yapmadan lucrin yapmıştım son gün ise demekki düşmüş gonalf ve lucrin yapıp gecesine çatlatma iğnemi yaptırmıştım onlar ayarlıyorlar ayrıca e2nin yükselmesi değil düşmesi kötüymüş.
canım merak etme doktoruna ve hemşirelerine güven aynen benimde e2 7000 olmuştu 2 gün gonalf yapmadan lucrin yapmıştım son gün ise demekki düşmüş gonalf ve lucrin yapıp gecesine çatlatma iğnemi yaptırmıştım onlar ayarlıyorlar ayrıca e2nin yükselmesi değil düşmesi kötüymüş.
canım elimin altında sürekli kayısı yiyorum amainş transferden önce çıkarım bi wcye şişiyorum valla ya ilaçlar bide yapıyordur normalde vitamin bile kabız yapar beni şimdi oooo
Kizlar 10 taneden fazla yumurtasi olan arkadaslar tedavi esnasinda yaptiklarinizi yediklerinizi ictiklerinizi bizimlede paylasirmisiniz hani belki bizimde yumurta sayimiz artar birde arkadaslar toplama islemi sonrasi dus alabiliyormuyuz ve tedavi sürecinde bikini bölgesi temizligini nasil sagladiniz yani agda falan zararli olurmu lütfen bu süreci anlatirmisiniz bende insallah hersey yolunda giderse Pazartesi ignelere basliyorum 3.gün basla dedi doktorum
canım bence yemeyle alakası yok yumurta yapımının yaşla ilgili ben 22 yaşındayım 21 yumurtam çıktı, toplamadan sonra duş alabilirsin ben banyo yaptım çünkü transferden sonra 3 gün banyo yapamıyorsun , ağdaya geince ben ağda yapardım ama bu ay yapmadım çünkü kimyasallar var içinde
canim bu dogadan form caylari var icinde sinameki olanindan alip icsen rahatlarsin hep aksilik olur zaten ama sen kayisi yemeye devam et o senin goturu wcye
Kizlar 10 taneden fazla yumurtasi olan arkadaslar tedavi esnasinda yaptiklarinizi yediklerinizi ictiklerinizi bizimlede paylasirmisiniz hani belki bizimde yumurta sayimiz artar birde arkadaslar toplama islemi sonrasi dus alabiliyormuyuz ve tedavi sürecinde bikini bölgesi temizligini nasil sagladiniz yani agda falan zararli olurmu lütfen bu süreci anlatirmisiniz bende insallah hersey yolunda giderse Pazartesi ignelere basliyorum 3.gün basla dedi doktorum
Tesekkür ederim canim sen ne yaptin jiletlede hergün alman lazim cok cabuk uzar bende yas 34 bakalim sonu ne olacak
doğru canım inciri bende duydum ama o çatlatmak için diye duydum,evet jiletle aldım ne yapıyım her yerim yara oldu şimdi dinleniyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?