Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

slm kızlar transferim yapıldı bugün 3 tane transfer ettiler kalitelri çok iyiymiş birisi 4 hücreliymiş 12 şubatta gebelik testi yapıcaz sonuç pozitif olur inş.

evet o ilaclar can yakiyor malesef
ben 600 oluyorum cok canim yaniyor
sende mı aynı ılac?

hadı hayırlı olur ınsallah bende dolaba koyuyorum gneyı

ben de uzun protoklle başlıyorum 1 şubat pazartesi..
rabbım yardımcın olsun ns tek seferde alırsın bebegını gobegıne kaydirigubbakcemile5

slm kızlar transferim yapıldı bugün 3 tane transfer ettiler kalitelri çok iyiymiş birisi 4 hücreliymiş 12 şubatta gebelik testi yapıcaz sonuç pozitif olur inş.

kaydirigubbakcemile5 hadı allah mujdelerle dondursun....

canim benim insallah sonucun güzel olur dularimiz seninle gülüm...

selam kızlarrepeydir yazamadım imkan olmadı.. size durumu özetliyimm ankaradayım ama henüz işlemim olmadı kan değerlerim biraz yüksek çıktığı için iki gündür bekliyorum.. bu gece çatlatma iğnemi yaptık.. pazartesi opu olcak.. dualarınızı bekliyorum umduğumuzdan biraz fazla yumurta oldu bu da biliyosunuz sıkıntı..ama şükür tabii geçmişi biraz okudum ama kim ne yaptı listede durumlar nasıl yakalayamadım hepsini.. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum herkesin işini rast getirsin rabbim

allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende hayırlsıı ıle ik iğnemi vurdum. menopur la başladık kısmetse çarş ilk ultrason

:Saruboceq:

menopur kac unite ve yaninda baska igne kullaniyormusun canim
benim bundan onceki tedavimde menopur kullanmistim 75 unite

insallah pozitifi gorurusun

dualarimiz seninle evet cok yuurta sikinti ben ilk tedavide hastanaede yatmistim uc gun karin boslugunda su birikmisti cok zor ins sende oyle birsey gelismez
pkos lularda oluyor cogunlukla canim
guzel sonuclarla donersin ins

bende bugun 6 ignemi yapicam kizlar

canlarım benim bende bugün adet oldum sonunda :) ilk defa seviniyorum bu arada adet olduğuma salı günü bende mayada olucam siz benden bir gün önce ordasınız göremeyeceğim sizi ama ya olsun kalplerimiz bir olsun birde hemizin bebişleri olsun :)

canım lucrinin prospektüsünü oku oda sıcaklığında muhafaza edin diyor

opuyorumnanaktan dualar senınle ıns guzel haberler gelecek

canim benim yok bu aksam insallah ucacam , sagol canim cok tsk ederim

hayırlı yolculuklar cnm

kizlar hepinize ayri ayri tsk ediyorum insallah hepimiz göbüslerimiz dolu geri döncez
Mayada insallah görüsürüz kizlar hepinizi öpüyorummm

ayyy hadi canım hayırlı olsun bak 5 tane dedin ama 3 kaliteli hemde ii kalliteliler geldi yerleşti göbüşeee...
inşallah 9 ay orda kalsınlarr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…