sende mı aynı ılac?evet o ilaclar can yakiyor malesef
ben 600 oluyorum cok canim yaniyor
hadı hayırlı olur ınsallah bende dolaba koyuyorum gneyımerhaba kislar,bugn tedawye basldk hayrli olur ins.
Lucrine baslycm yarn 21.gün.
Merak ettigm bse war lucrini dolaba koydum digerleri oda sicaklgnda,bde soguk zncir ùrùnü war onu buzluga koy ddı eczaci,ama posetinde dolaba koymayn yaziyo siz naptnz kızlar,merak ettm..
rabbım yardımcın olsun ns tek seferde alırsın bebegını gobegıne kaydirigubbakcemile5ben de uzun protoklle başlıyorum 1 şubat pazartesi..
slm kızlar transferim yapıldı bugün 3 tane transfer ettiler kalitelri çok iyiymiş birisi 4 hücreliymiş 12 şubatta gebelik testi yapıcaz sonuç pozitif olur inş.
slm kızlar transferim yapıldı bugün 3 tane transfer ettiler kalitelri çok iyiymiş birisi 4 hücreliymiş 12 şubatta gebelik testi yapıcaz sonuç pozitif olur inş.
asuucumm naber canım geldin mi? pazartesi işlemim var..mayada olucam
allah hepimizin yardımcısı olsun.
bende hayırlsıı ıle ik iğnemi vurdum. menopur la başladık kısmetse çarş ilk ultrason
:Saruboceq:
selam kızlarrepeydir yazamadım imkan olmadı.. size durumu özetliyimm ankaradayım ama henüz işlemim olmadı kan değerlerim biraz yüksek çıktığı için iki gündür bekliyorum.. bu gece çatlatma iğnemi yaptık.. pazartesi opu olcak.. dualarınızı bekliyorum umduğumuzdan biraz fazla yumurta oldu bu da biliyosunuz sıkıntı..ama şükür tabii geçmişi biraz okudum ama kim ne yaptı listede durumlar nasıl yakalayamadım hepsini.. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum herkesin işini rast getirsin rabbim
canim bende pazartesi sabah saat 10 da mayada olcam insallah orda görüsürüz canim...
sen daha ucmadinmi asucum hayirli yolculuklar
merhaba kislar,bugn tedawye basldk hayrli olur ins.
Lucrine baslycm yarn 21.gün.
Merak ettigm bse war lucrini dolaba koydum digerleri oda sicaklgnda,bde soguk zncir ùrùnü war onu buzluga koy ddı eczaci,ama posetinde dolaba koymayn yaziyo siz naptnz kızlar,merak ettm..
opuyorumnanaktan dualar senınle ıns guzel haberler gelecekmenopur kac unite ve yaninda baska igne kullaniyormusun canimyok cnm sadece menpur gunde 120 unıte ıgne ve 5 gun surecek cnm
benim bundan onceki tedavimde menopur kullanmistim 75 unite
insallah pozitifi gorurusunallahım ınsallah
dualarimiz seninle evet cok yuurta sikinti ben ilk tedavide hastanaede yatmistim uc gun karin boslugunda su birikmisti cok zor ins sende oyle birsey gelismez
pkos lularda oluyor cogunlukla canim
guzel sonuclarla donersin ins
bende bugun 6 ignemi yapicam kizlar
canim benim yok bu aksam insallah ucacam , sagol canim cok tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?