Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

slm kıslarrr geçmişi okuya okuya geliyorum ancak sona ulaştım güzel haberler güzel bilgiler paylaşılmışşş adım adım ilerliyoruz hepberaber el ele...
ben sizi geriden takip edicem biraz ama gözüm üzerinizdeee:)))))

onun hakkında bişey demedi sorun yok herşey normal dedi kan testi verdim prolaktin seviyesi sınırdaymış o önemlimi

Süt hormonu yüksekse onu düşürücü ilaç vererek düşürebilirler. Adetlerin düzensiz mi. göğüslerinden süt yada sıvı geliyormu. lohusa kadınlarda süt hormunu yükselir ve belli müddet adet olmazlar bu yüzden dolayısı ile hamilede kalamazlar sınırdaymış tam yüksek değilmiş.

hayır yüksek değil düşük sınırda ,adetlerimde düzenli, yumurtlamada sorun yok

ben dün başladım canım tedaviye puregon verdi doktorum prolaktin içinde hamile kaldıktan sonra verecekmiş inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

ben dün başladım canım tedaviye puregon verdi doktorum prolaktin içinde hamile kaldıktan sonra verecekmiş inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

Hayırlı olsun İnşallah bebişlerin aanneciğine tutunurlar. Çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun. Okadar emek veriyoruz Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. 3 kez negatif sonuç yaşadım Allah bu sefer yüzümüzü güldürü inşallah. Moralini yüksek tut stres yapma bol bol sıvı tüket hep olumlu bak aklına hiçbir kötü sonuç getirme.

teşekkür ederim canım senin sorunun neydiki 3 sefer denediniz

teşekkür ederim canım senin sorunun neydiki 3 sefer denediniz

Benim tüpüm tıkalı. tubal faktörden dolayı ve tüp bebekten başka çaremiz yok ama maalesef tutunamıyor herşey yolunda gidiyor bütün doktorlar herşey mükemmel tutnamamsı için bir sorunyok ama bir türlü olmadı. Sana iyiakşamlar ben çıkıyorum görüşmek üzere kendine iyi bak

Canim hayirli yolculuklar diliyorum ...

Bu pazar ucuyorsun sanirim ..

Insallah tek gidip bebeginle dönmek nasip olsun hayirlisiylaa .. :CüvCüv:

Türkiye ´de nerde kalcaksin ? Otelde mi ?

Allah kolayliklar versin ...

slm kızlar yarın sabah transferim var hepinizin allah yardımcısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum banada dualarınızda yer vermeyi unutmayın

Canim benim transferin insallah cok rahat ve olumlu gecer ..

Insallah bebislerin bir daha hic ayrilmamak üzere anneciklerine SIKICA tutunurlarr ..

Kendine cok dikkat et .. :1hug:

Bir kac gün yat dinlen ..

Dualarimiz seninlee ..

canim cok tsk ederim,ALLAH razi olsun insallah hepimiz gitdimiz merkezden göbüslerimiz dolu geri döneriz...
canim benim esimin annesi ankarada yasiyor ,bende mecburen orda kalcam.tekrardan tsk ederim opuyorumnanaktan

slm kızlar yarın sabah transferim var hepinizin allah yardımcısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum banada dualarınızda yer vermeyi unutmayın

sevalcim canim benim ALLAH yardimcin olsun gülüm insallah cok ama cok güzel haberlerle geri dönersin canim hepimizin duasi hepimiz icin canim.
Kendine cok iyi bak canim opuyorumnanaktan

bebis sakin bizi habersiz birakma meraktan catlarim valla her yeni hamilelik bize yeni umut olacak

canim benim firsat buldukca net cafeye gidip ordan sizlere haber vercem merak etmeyin canim bi yollunu bulup haber ederim size...

sewalll yarınmı bu kadar çabuk mu yaaaa...
canım dualarım sennle öncü olun bizlereee öpüyorumm

nasılsınız.... ben ıkıncı ıgnemı vurdum
ama galıba bırazz yukardan oldu canım yandı hala sızı varbilmiyorumkismile

merhaba kislar,bugn tedawye basldk hayrli olur ins. 
Lucrine baslycm yarn 21.gün.
Merak ettigm bse war lucrini dolaba koydum digerleri oda sicaklgnda,bde soguk zncir ùrùnü war onu buzluga koy ddı eczaci,ama posetinde dolaba koymayn yaziyo siz naptnz kızlar,merak ettm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…