asu nası bu kıvama getirdin adamı yaa benim ki de aynı sitem ediyo ama dediğin gibi bi taraftan da rahatlıyorum diye susmaya çalışıyo :))
canim hemen tarifini vereyim :)))
1 kg naz
1 kg cilve
1 kg üzüntü
harika bi tarif hemen deneyin bence sonucu cok güzel oluyor :)))))
:)) ha haa benim bi günüm kaldı zaten eş,m bugün yok yarın da akşam sadece var salı da abbas yolcuuu :) inşallah tabii
meraba arkadaşlar dün hastaneden aradılar 12 yumurta döllenmiş 9 tanesi ii kaliteymiş .pazar günü rahmin durumuna göre transfer olcakmış .ALLAHTAN HAYIRLISI
ya bakin bi kizlar esim diyorki 5 günlük tatile cikalim ama sizce hangi dönem gitsem mantikli olur??tedavi döneminde gidememde sonuc beklerken gitsem zararli olurmu aceba??
canım ben büyük kısmında kolejde kalıcam bi kısmında da etlikte.. sen?
bu arada geçen tüp bebek tedavimizin ardından eşim bana moral olsun diye anneme götürdü antalyaya ama haliyle orada gelen ggiden oluyo gezmek istiyosun.. yoğun geçiyo ilaç saatlerin aksayabiliyo.. osman hoca bana 2 gün yat sonra normal bi insansın saddece ağır aktivite yok dedi ben de tataile gittim ama ççok pişmanlık yaşadım sonradan. keşke gitmeseydim yoksa düşmezdi, ya da tutardı diye kahroluyosun inan. olacağa çare yok ama tedbiri de elden bırakmamak gerek. tabiiki senin kararım tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?