Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

asu nası bu kıvama getirdin adamı yaa benim ki de aynı sitem ediyo ama dediğin gibi bi taraftan da rahatlıyorum diye susmaya çalışıyo :))

canim hemen tarifini vereyim :)))

1 kg naz
1 kg cilve
1 kg üzüntü

harika bi tarif hemen deneyin bence sonucu cok güzel oluyor :)))))

canim hemen tarifini vereyim :)))

1 kg naz
1 kg cilve
1 kg üzüntü

harika bi tarif hemen deneyin bence sonucu cok güzel oluyor :)))))

:)) ha haa benim bi günüm kaldı zaten eş,m bugün yok yarın da akşam sadece var salı da abbas yolcuuu :) inşallah tabii

:)) ha haa benim bi günüm kaldı zaten eş,m bugün yok yarın da akşam sadece var salı da abbas yolcuuu :) inşallah tabii

hahah evet ya hayirlisiyla hersey güzel olcak canim sen ankaranin neresinde kalcan canim

ya bakin bi kizlar esim diyorki 5 günlük tatile cikalim ama sizce hangi dönem gitsem mantikli olur??tedavi döneminde gidememde sonuc beklerken gitsem zararli olurmu aceba??

meraba arkadaşlar dün hastaneden aradılar 12 yumurta döllenmiş 9 tanesi ii kaliteymiş .pazar günü rahmin durumuna göre transfer olcakmış .ALLAHTAN HAYIRLISI

Canim cok güzel galiba bugün transfer günün hayirlisi olur insallah bir ara yumurtalar gelisirken nasi beslendigini nelere dikkat ettiginide yazamisin belki bizede örnek olur dualarimiz seninle

ya bakin bi kizlar esim diyorki 5 günlük tatile cikalim ama sizce hangi dönem gitsem mantikli olur??tedavi döneminde gidememde sonuc beklerken gitsem zararli olurmu aceba??

canım ben büyük kısmında kolejde kalıcam bi kısmında da etlikte.. sen?
bu arada geçen tüp bebek tedavimizin ardından eşim bana moral olsun diye anneme götürdü antalyaya ama haliyle orada gelen ggiden oluyo gezmek istiyosun.. yoğun geçiyo ilaç saatlerin aksayabiliyo.. osman hoca bana 2 gün yat sonra normal bi insansın saddece ağır aktivite yok dedi ben de tataile gittim ama ççok pişmanlık yaşadım sonradan. keşke gitmeseydim yoksa düşmezdi, ya da tutardı diye kahroluyosun inan. olacağa çare yok ama tedbiri de elden bırakmamak gerek. tabiiki senin kararım tatlım..

canim sitelerde olcam kayinvaldemin evi orda,ya bende sonuctan sonra gidelim diye düsündüm ama tabiki pozitif olursa belkide hic gitmeme ALALH hayirlisini versin canim

arkadaşlar canım çok sıkıldı bugün transferim vardı rahim kalınlaşması olduğu için iptal edildi.şimdi dondurulmuşlarla denicekmişim .şimdi ne yapıcam ben bilen varsa sölesin lütfen

hayırlısı olsun be canım koysalardı da tutmasaydı ya bi kaç ay sonra ilaç iğne kullanmadan koyuverceklerr her şerrin arkadaındabi hayır vardır sıkma canını..

slm canım inşallahh.. benim d yarın ikinci kontrolüm var bakalımyumoşlar noldu

olursun canım ya biz stres yapınca işte ya erken ya da geç oluyo.. ah herşeyi biraz zamana bırakabilsek...inşallah herkesin kalbine göre verir rabbim

ben aşılama raporu ile aldım canım tabi 1500 e yakın para öedik yine de. ama rtıcak gibi bi 900 lük..

slm kızlar nasılsınız bakalım:)

idilcim sana ne sorucam sen cumartesi gitmiştin ya ilk yumoşları görmeye o zman 10 tane mi vardı sende bi de kaç gün ne kadar ünite kullandıktan sonra oluşmuştu sana bi tekrar olacak ama yazarsan sewinirim..

kizlar askolsun size siz sadece bikac kisi kendi aranizda konusuyosunuz amaaaa
ozaman niye boyle bi topic actinizki ohaoldumsmile
hepinizin tedavisinde iyi sonuc almanizi diliyorum hersey gonlumuzce olsun

bu arada yinede soyleyim ben yarin ignelerime basliyorum nasip olursa allahim emeklerimizi bosa cikarmasin aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…