• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

ay kız kazak değil de evimin mutfağına halı örüyom ama harbi bitmiyo yaaa

kızlarr ben kaçıyorum size doyum olmuyo valla bi tane daha yazıyım diye diye saat 2 yi de geçmiş
öpüyorumm herkesiiii iyi gecelerrr tatlı rüyalrr

iremcim bitmez tabi anca burda bizimle çene çalıyon ben mi gelip bitirecem şaka bi yana benimde elimde iş var bitmiyo :kedi:

iii gecler canım bende yatayım bu kk beni boşatacak walla:)))
öpüldünüzz...:)

sewal yarın sırf örgü örüp film izlicem walla pazar keyfi :)
uzuzn zmandır ilk defa olacak bu gece gelince hava mı atarım sanaaaa çok iş yatpım dieee
ii geceler canm yarın akşama görüşürüz..

günaydııııınnn kızlarr rüyamda bebeiş falan görmeimmm kocam yeniden salak bi kızla evlendi çatırçatır kuma geldii üstümeeeee :) korkunçtu tabii adamı günlerdir yalnız bırakırsam geceleri kk yüzünden :))) az kalsın öldürcektim valla :)))
inşallah siz bebeişş görmüşsünüzdürr.

ay asucum hiç sormaa yaa karın ağrıları ile uyandım valla... daha kendime yeni geliyorum adamı öldürecektim :)

delüüü:)
çok boşluyoz kıslar zaten dün bana sitem geldi ufaktan. sen buraya çok takılmaya başladın kafana takıyosun gibi... bunun ilerisi ise sen bilgisayara takıl zaten kk daki arkadaşlarınla muhabbet et ondan sonra da yok yok sen oraya takıldıkça daha kötü oluyosun girme muhabbeti olacak onun için ağırdan alıcam bugünnn:)))

delüüü:)
çok boşluyoz kıslar zaten dün bana sitem geldi ufaktan. sen buraya çok takılmaya başladın kafana takıyosun gibi... bunun ilerisi ise sen bilgisayara takıl zaten kk daki arkadaşlarınla muhabbet et ondan sonra da yok yok sen oraya takıldıkça daha kötü oluyosun girme muhabbeti olacak onun için ağırdan alıcam bugünnn:)))

canim ilk dönem benim de esim ayni seninki gibi tepki verdi ama bakti buraya takildiktan sonra benim moralim düzelmeye basladini görünce adamcaz hic birsey demedi hata daha yeni tel de görüsdük bana diyorki senin kk ne alemde yeni hamisler varmi diye soruyor canim benimmmm

canim ilk dönem benim de esim ayni seninki gibi tepki verdi ama bakti buraya takildiktan sonra benim moralim düzelmeye basladini görünce adamcaz hic birsey demedi hata daha yeni tel de görüsdük bana diyorki senin kk ne alemde yeni hamisler varmi diye soruyor canim benimmmm

asu nası bu kıvama getirdin adamı yaa benim ki de aynı sitem ediyo ama dediğin gibi bi taraftan da rahatlıyorum diye susmaya çalışıyo :))

Back