Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

oohh ohh ne güsell :)) film izliyoruz ama kötüüü... sıkıldım kurtarın benii

canım fena değilim ara sıra sızı gibi bişeler hissediyorum ama önemli bi ağrım yok sen nasılsın? ben de 225 yapmaya devam ediyorum ama bana neden cetrotide başlamadılar ki?

ben bugünde 300 yaptım yarın 225 artı cetrotide bende de şişkinlik var ya kabızlığa iyi gelecek olan ne var ya söyleyinde biliyorsanız yiyip içeyim hamile gibi duruyo karnım

ya canım ne söliyim ki benm hayat monotonnn
bugün açık lise sınavı vardı orda görevliydim poliscilik oynadım sonra bebek sewmeye gittim geldimmm işte bu kadar:)

e demekki doktorun p.tesi uygun bulmuş canım takma kafana ona bakarsan sana da kanı sulandırma vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam bana transferden sonra vereceğini söyledi doktor

yarın yok canım öğretmenlerin bir gün oluyo malesef olsa iidi bu darda aslında eşin nerde görevliydi

ben bugünde 300 yaptım yarın 225 artı cetrotide bende de şişkinlik var ya kabızlığa iyi gelecek olan ne var ya söyleyinde biliyorsanız yiyip içeyim hamile gibi duruyo karnım

benim doz daha azdı ondan belki de ben hep 225 ile başladım bugün 4. 225 i vurdum yarın da öyle pazartesi duruma göre azalıcakmış herhalde pazartesi başlarım cetrotide kullanmaya onu da ilk kez kullanıcam garip bişeye benziyo ama

canım ilçeler de veya köylerde uygulama farklı olabilir burdaki öğretmen sayısı ile oradaki bir değil tabiiii...
benm ve eşimin bugün vardı gittik bitti

kızla rbu arada ceviz yumoşları büyütmede iyi oluyomuş ben dünden beri yiyorum sizde deneyin muhtemelen duymuşsunuzdur ama ben hatırlatayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…