Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

canim benim bu ikinic denemem esimin spermleri gücsüz bendeki sorunda rahimdeki sivi madde spermleri kabul etmyiormus bizim sorunumuz bu sevalcim ama doktorumuz olumlu bakyior tedaviye

canım her birinin amacını yazayım sor merkezine istersen. ekopirin kan sulandırıcı olarak kullanılıyo, gebelik öncesi zaten veriliyo bazen gebelikte de devam ediyo
prednol herhangi bi alerjik durum oluşmasın diye veriliyo
tetradox antibiyotik enfeksiyona karşı,enfeksiyon gebeliğe engel olmasın diye
elevit vitamin zaten ayrıca da iğnelerim var işte.. işlem sonrası da farkli ilaçlar var pregeston, dostinex..

hadi ya gelişmelerden haberimiz olmayacak mı yani evine ne zaman dönüyorsun

evime subat 28 dönüyorum ama idille görüsürsek o size bildirir benim sonucumu cünkü ayni merkezdeyiz ama dedim gibi esimi kandirmam gerekiyor beni cafeye götürmesi icin oda cok hal ederim insallah :))

yapmayın kızlarrr görüşür bi şekilde belki yüzyüze de buluşuruz neden olmasın ayarlarız bişelerr.

yapmayın kızlarrr görüşür bi şekilde belki yüzyüze de buluşuruz neden olmasın ayarlarız bişelerr.

tabiki canim insalalh görüscez merkezde bak bi canim almanyadaki tedavimde benle birlikte 4 kisinin yumoslari toplandi biz hepimiz bi odadaydik tek tek aldilar bizi iceri belki mayada öyle ve ayni dönemde toplanir yumoslarimiz...

işlem sonrası bende 4-5 ilaç kullanmıştım ama öncesinde kullanmadım hiç c.tesi hastaneye gidince bi sorayım bakayım doktor beyimize neyin nesiymiş asumancım olumlu alacağını biliyoruz zaten doktorun söylemesine gerek yok canım benim bu sefer zafer bizim olacak

tabiki canim insalalh görüscez merkezde bak bi canim almanyadaki tedavimde benle birlikte 4 kisinin yumoslari toplandi biz hepimiz bi odadaydik tek tek aldilar bizi iceri belki mayada öyle ve ayni dönemde toplanir yumoslarimiz...

inşallah canım keşke sen de kısa protokol olsaydın da aynı zamanda toplansaydı tahminen seninki ne zaman toplanır benimki 30 unda ya da 31 de olacak kısmetse.. senden bi hafta falan önce olur.. inşallah senin toplanma günüe kadar ankarada oluruz da gelirim yanına :)

azindan bal akiyor canim bende gercekten cok umutluyum bu defa insalalh yikilmadan geri dönerim göbüsüm dolu geri dönerim

idil canim sen kactane transfer yaptircan canim ben ilkinde 2 tane yaptirdim bu defa 3 belkide 4 düsünüyorum

innşallahhhh :)))
sevalcim e 2 kaç çıktı senin az önce bi yerde okudum 2000 falaln diyolar benimki 36 mı neydi?

asucum kaçtane transfer olacağına sen mi karar veriyon ben ilk sende duydum valla benim doktorum 3 ü uygun görmüştü

:)) tedaviye başlamadan test istiyolar ya fsh, lh ve estradiol bakılmadı mı knına?

canım 3 ten az istersen söylüyosun merkezler genelde varsa 3 tane koymak istiyo ama sen tek istersen tek de koyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…