• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

ben tedavi başlamadan bi gün önce bıraktım şimdi zorlanıyorum ama :( ben de bugün ikinci iğnemi yaptım ..cumartesi kontrolüm var.

hadi bakalim canim hayirlisi benide dedim gibi safak hanim aradi bugün aslinda ben herzamn özgül ahnimla görüsüyordum ama o artik yokmus ayrilmis merkezden o yüzden safak hanim ilgilencek))daha iyi benim icin safak hanim daha sempatik :)))

aramiza yeni katilan arkadaslarinda tedavisi hayirli olsun insallah hepimiz en kisa zamanda bebislerimizi aliriz kucaklarimiza

hadi bakalim canim hayirlisi benide dedim gibi safak hanim aradi bugün aslinda ben herzamn özgül ahnimla görüsüyordum ama o artik yokmus ayrilmis merkezden o yüzden safak hanim ilgilencek))daha iyi benim icin safak hanim daha sempatik :)))

özgül hanım ayrılmış m? gerçi ben hiç onlarla görüşmüyoru şerife ile hallediyoruz tüm işlemleri benim aynı merkezde ikinci olunca biraz daha öğrendim düzeni

bugün daha iyiyim dün çok hastaydım ya ateşim yüksekti ama atlattım bu ara herhangi bir hastalık istemiyor canım :))))

özgül hanım ayrılmış m? gerçi ben hiç onlarla görüşmüyoru şerife ile hallediyoruz tüm işlemleri benim aynı merkezde ikinci olunca biraz daha öğrendim düzeni

evet canim o ayrilmis,ben daha hic bir hemsireyi tanimiyorum bakalim benim kismetimde hangisi var ayyy cok az kaldi benimde gelmeme vede askimaaaa kavusmayaa

hayır canım extra olarak folic alıyorum bide kist oluşmasın diye bi ilaç var onu alıyorum başka yok

hayır canım extra olarak folic alıyorum bide kist oluşmasın diye bi ilaç var onu alıyorum başka yok

hadi ya of ben bi ürü ilaç alıyoruk ekopirin, prednol, tetradox elevit.. her hangi bi enfeksiyona karşı antibiyotik almak gerekiyo diye biliyorum.

harbi ya sen neden o kadar ilaç kullanıyorsun ben daha öncede hiç bişey almadım folic hariç tabi.

insallah canim bende subatin 1 merkezde olurum ama daha radevu almadim safak hanim ilk görüstüm insandi mayaya karar verdimde ve sürekli ariyordu genede aramaya basladi bidaki aradinda saatini felan ögreneyimde belki sende orda olursun

Back