Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

evet canim sakin kendine stress yapma sakin ol...esin sadece transfer dönemimi gelcek yanina canim

valla şuan tam belli değil tarihlerimiz uyarsa eğer opu günü gelicek ve bi daha gitmiyicek ama uymazsa transferde bile yanımda olmayabilir

offf yaa oda güzel degil senin icin ama takma kafana sonucta annen var yaninda canim oda büyük bi destek...

BENCEDE IDILCIM HIS STRES YAPMA KESKE BENIMDE ANNEM YANIMDA OLSA NE KADAR GUZEL OLURDU GURBET ZATEN COK ZOR BAK BENIM YANIMDA AILEMDEN KIMSE YOK HERSEYII TEK BASIMA YASIYORUM INAN AILENDEN KIMSENIN OLMAMASI DAHA ZORHAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM BENIM  opuyorumnanaktan

kızlar annem de yokki yanımda keşke olsa...kayınvalidem var gerçi onlarda kalmıycam ama görümcemde kalıcam..

hadi hayirlisi canim hakkinda ama neden boyle geri gitti adetin
stresmi yaotin acaba
evet tam gelmeyince sayma canim

arkadaşlar lucrin iğnemin 11.günü adetim 5 gün gecikti böyle durumların olması normalmi:sm_confused:

lucrin herkeste biraz gecikme yapiyor normal canim stres yapma sende
benimde oyle olmustu bi seferinde cok korkmustum dra gittim bende normal demisti​

Canim benide listeye eklermisin subatin son haftasi kismetse Allahim razi gelirse tedaviye basliyacagiz.

canımmm hayırlı olsun hade bakalım bebiş ya da bebişler acele ediolar galiba annişlerine kavuşmak için....delikafaduldendelikafadulden

ya ben sonrasını okuyuncaya kadarrrrrrr meğer adet olmamıssın boşuna yazmısımmm ..
neyse hayırlısı sağlıklısı olsunda ne zman olursa olsun bekleriz biz anacım zaten beklemek için doğmusuz sanki adeti bekleee iğne olmayı beklleee yumurta gelişsin die bekkleee toplansın transfer sonuçççççç......
ne yürek varmış bizde

canımmm benimm saol... yine de erken gelicek lekelenmem var oysa ben çarş perş bekliyodum du bakalım dediğin gibi bekleyip görcez :) inşallah beklediğimize değer artık yüzümüz gülerrr :))

arkamahalle canim ALLAHA sükür iyim bugünki ignemi yaparken birazcik acidi ve 3,4 damla kan geld ama iyim ben 10 unite ile basladim bu dozlada devam ederim galiba,ya bu ignenin sivisi cok az kac gün yetiyor aceba???ben merkezi aradim onlar bana yeter ve artar dedi ama bilemyiorum...

evet canım yetiyor doğru şişede aczık gibi duruyo ama yarısını ancak kullanmmış oluyoruz :)

vayy bee demek okadar berektli bi ilac insallah sonucu güzel olur ya senin kasiklarinda agri olmusmuydu ,benim ilk tedavimde felaket agrim olmusdu suana kadar birsey yok ama gene öyle olurum diye cok korkuyorum

benm adetim aşırı yoğun ya bu yasmin bütün dengemi altüst etti benmmmm

yok canım bende hiç ağrı olmamıştı.. tüm süreçte sadece yumoşları aldıktan sonra karın bölgemde bi sıkıntı olmuştı gerginlik gibi dik duramıyodum o da berbat bişeydi inşallah bu defa olmaz..iğneleri göbekten mi yapıyosun?

benm adetim aşırı yoğun ya bu yasmin bütün dengemi altüst etti benmmmm

canim benim bildim kadariyla yasmin cok hormonlu bi dogum kontroll hapi bende onu kulandim evlendimin ilk dönemi ama sonradan biraktim cünkü hormon bozuklu yapti bende

insallah olmaz canim evet göbekten yapiyorum canim kol ve bacak da olur dedi merkezim ama göbek islem uygulancak :)) bölgeye daha yakin diye ordan vuruyorum sen nerden vurcaksin ???

aynen ben de göbekle kasık arasının daha iyi olcağını düşünüyorum :) ayyy allah emeklerimizi boşa çıkartmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…