Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

mehsilopi canim bende mayada tedavi olcam ama ben 1 subatda ancak orda ola bilirim yurtdisindan geldim icin ama bende ignelerime basladim

seval tabiki heycan hepimizde var ama sen sakin olki sonucun harika olsun ben bu tedavimde cok sakinim hic stress yapmiyorum kendime

asuman biliyorum iğnelere başladığını besmele çekmiştim senin için hatta yorumda yazmıştım.O gün olmasada inş karşılacağız nasılsa idilcim ben hatırlattım hemen kendimi :)

asuman biliyorum iğnelere başladığını besmele çekmiştim senin için hatta yorumda yazmıştım.O gün olmasada inş karşılacağız nasılsa idilcim ben hatırlattım hemen kendimi :)

cnim benim cok tsk ederim dualariniz icin ,insallah görüsürüz orda destege cok ihtiyac var

unutmak hataydı şekerim.. 20 ocaktan sonra ankarada mı kalıcaksın?

canım biz şırnakta görev yapıyoruz annemler ankarada ben aşılama yaptırmaya geldim ankaraya ama sonuçlar farklı olunca mikroenjeksiyon için kaldım burda git gel olmasın dedim eşimden de ayrı kaldım mecburen günler geçmiyor 20 ocakta lucrinle başlayacağım işte şimdilik elevit tetradox aspirin kullanıyorum canım

asumancım aslında bişey itiraf edeyimmi ben normalde iyiyim pek takmıyorum ama bu siteye girip yazılanları okuyunca vede sizlerle yazışınca heyecan basıyo desem yeridir. :)

asumancım aslında bişey itiraf edeyimmi ben normalde iyiyim pek takmıyorum ama bu siteye girip yazılanları okuyunca vede sizlerle yazışınca heyecan basıyo desem yeridir. :)

:)))) tabiki biraz öyle sünkü burda herkezin derdi ayni ama farkli farkli seyler ögrenyioruz

biz de erzincanda görev yapıyoruz ben tek gelicem eşim sadece opu günü gelicek ve belki dönecek..orada asuman sen ve ben buluşuruz.. ne güzel olur bizi bizden başka kimse anlamaz çünkü.. yine sen şanslısın annen yanında.. allah hiçbirimizin emeğini boşa bırakmasın

idilcim sevalcim ben gelirim cok iyi olur tabiki bizim kaderimiz ayni hepimiz bir seyin pesindeyiz oda evlatlarimiz biz anlamayalimda kim anlasinnnn

günaydıın canımm.. iyidir amaaa benim dün lekelenmem olmuştu ya oldum sandım bugün şimdilik bişe yook.. bu durumda olmamış sayılırım daha dimi?

dün eşim dr.la görüştü normalmiş adet görene kadarda iğnelere devam demiş günler geçmek bilmiyo sanki ......

canım bence rahat ol ve inan ki bebeğin sen tedirginken gelmk istemiyor... normalmiş ne güzel demek ki olacaksın.. günler de geçiyo, haftalar da yıllar da .. inan bana öyle zor geçiyo sadece ama güzel sonuçlansın inşallah..

Amin canım benim eşimde o zaman gelip dönecek ben sonucu öğrenene kadar ankarada kalacağım umarım çanlar bu sefer bizim için çalar (biliyorsunuz değilmi bu uygulamayı) :)

Amin canım benim eşimde o zaman gelip dönecek ben sonucu öğrenene kadar ankarada kalacağım umarım çanlar bu sefer bizim için çalar (biliyorsunuz değilmi bu uygulamayı) :)

evet canım biliyorum geçen sefer çok yaklaşmıştım ama olmadı şimdii inşallah çalıcak çanlarımız:))

günaydıın canımm.. iyidir amaaa benim dün lekelenmem olmuştu ya oldum sandım bugün şimdilik bişe yook.. bu durumda olmamış sayılırım daha dimi?

evet canim benim bildim kadariyla tam yani adetin geldin zaman basliyorsun ama sen genede bi merkezi arada sor yanlislik olmasin ALLAH korusun bi ayinda bosa gitmesin canim

evet canim benim bildim kadariyla tam yani adetin geldin zaman basliyorsun ama sen genede bi merkezi arada sor yanlislik olmasin ALLAH korusun bi ayinda bosa gitmesin canim

canım görüşütüm şerifeciğimle :) tabii adet tam başladıktan sonraki 3.gün başlıycam iğnelere o da salı ya da çarş olur galiba. hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…