asuman biliyorum iğnelere başladığını besmele çekmiştim senin için hatta yorumda yazmıştım.O gün olmasada inş karşılacağız nasılsa idilcim ben hatırlattım hemen kendimi :)
asuman biliyorum iğnelere başladığını besmele çekmiştim senin için hatta yorumda yazmıştım.O gün olmasada inş karşılacağız nasılsa idilcim ben hatırlattım hemen kendimi :)
asumancım aslında bişey itiraf edeyimmi ben normalde iyiyim pek takmıyorum ama bu siteye girip yazılanları okuyunca vede sizlerle yazışınca heyecan basıyo desem yeridir. :)
canım biz şırnakta görev yapıyoruz annemler ankarada ben aşılama yaptırmaya geldim ankaraya ama sonuçlar farklı olunca mikroenjeksiyon için kaldım burda git gel olmasın dedim eşimden de ayrı kaldım mecburengünler geçmiyor 20 ocakta lucrinle başlayacağım işte şimdilik elevit tetradox aspirin kullanıyorum canım
biz de erzincanda görev yapıyoruz ben tek gelicem eşim sadece opu günü gelicek ve belki dönecek..orada asuman sen ve ben buluşuruz.. ne güzel olur bizi bizden başka kimse anlamaz çünkü.. yine sen şanslısın annen yanında.. allah hiçbirimizin emeğini boşa bırakmasın
Amin canım benim eşimde o zaman gelip dönecek ben sonucu öğrenene kadar ankarada kalacağım umarım çanlar bu sefer bizim için çalar (biliyorsunuz değilmi bu uygulamayı) :)
günaydıın canımm.. iyidir amaaa benim dün lekelenmem olmuştu ya oldum sandım bugün şimdilik bişe yook.. bu durumda olmamış sayılırım daha dimi?
evet canim benim bildim kadariyla tam yani adetin geldin zaman basliyorsun ama sen genede bi merkezi arada sor yanlislik olmasin ALLAH korusun bi ayinda bosa gitmesin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?