Nişan şubat ayında nişanlancak olanların neyi eksik? :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kıslar inşallah benim söz&nişan bir aradam da evde aile arasında ve 19 Şubatta :) Rüya gibii
sadece misafirlere verilecek küçük hediyeler hazır başka hiç bişey yok ortada :)
isteme bu haftasonu istemeden sonra yaparız diye erteledik ama inşallah yetiştirebiliriz hepimize başarılar.
İlk gönderimi bu hayırlı işler için yapmış olsam da çok uzun zamandır takip ediyordum siteyi aklıma takılan herşeyi bulabiliyorum burada ellerinize aklınıza sağlık. İyike varsınız.

hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin:)
Ben 13 Şubat'a gün sayıyorum artık. Gerilmeye başladım hafiften. Ailesinden anne,baba ve kardeşi dışında kimseyi tanımıyorum, 25 kişi geleceklermiş. Bakalım nasıl geçecek....

hayirli olsun canim, hiç gerilme en basta benimde öyleydi kalp atislarimi bi ben bi de Allah bilir :90: ama sonra ortama alisinca hersey normale dönüyor hele bi de ben nisanlimla ayni odaya geçince yalniz kaldik biraz, o kadar mutluydum ki o heyecan ve gerilmelere degdi yani

teşekkür ederimmm:) senin adına çok sevindim.
bizim aileler sosyal-kültürel açıdan birbirinden epey farklı aslında. bir zıtlaşma çıkmasa o bile yetecek bana.

benimde nişanım 5 Şubat'ta salondaydı rüya gibiydi hele o ilk dans bütün gözler üzerinizde siz kuğu gibi sevdiğinizin kollarında
Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin...

umarim bi sorun çkmaz canim

sağol canım. nişanda sorun çıkmadı ama... ertesi gün 14 şubatta ben bütün iyi niyetimle hem kandil olduğu için hem de teşekkür etmek için aradığımda dananın kuyruğu koptu! "baba nasılsınız? dün sizi güzel ağırlayabildik mi?" diye bir giriş yaptım saf saf. sonrasında sadece öfke ve sitem dinledim. (nişanlımla dans etmemizden ve elbisemden rahatsız olmuş). bizimkilere anlattığımda da benim babam sinirlenerek telefon açtı ve "kızımı neden üzüyorsunuz" minvalinde bi konuşma yaptı. kısacası şu an ailecek küsüz... üzgün olmaktan ziyade öfkeliyim aslında, buruğum da tabii...

herkesin nişanı kazasız belasız ve çook güzel geçsin inşallah! kötü geçtiğini düşünenlerden de bana bakıp moral bulsun =)

Canım kıyafeti onlar almadı mı zaten? Neden eleştirdiler ki?
Ben beraber gidip aldım zaten onlar da fazla iyiler maşallah genel olarak bazı konularda sessiz kalmalarından alınmazsam gerisi iyi durumda. İnşallah düzelir bir an önce daha ilk günlerden olmasa daha iyi olurdu..

yok güzelim, zaten maddi olarak hiçbir katkı yapamaycaklarını söylediler.(onu da bizimkiler "şu nişan, düğün işlerini bir konuşsak,planlasak..." dediğinde söylediler. yoksa bir görmezden gelme durumu hakimdi) . ben de gereksiz masraf olmasın diye bohça vs istemedim. bari elbiseyi alalım diye düşünebilirdi tabii... neyse, nezaket ya da düşüncelilik beklemiyorum artık onlardan

Umarım düzelir biran önce ve umarım uzak oturuyosunuzdur
Kayınvalideler falan alınmasın da iki aileye de biraz mesafeli durmak en mantıklısı ne kadar az görüşürsen o kadar az sorun çıkıyor hele sizin gibi biraz ayrı dünyaların insanları durumu söz konusuysa daha zor. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…