- 10 Ağustos 2010
- 374
- 268
- 103
- Konu Sahibi eflatunpisi
-
Benimde 5 şubatta düğün salonunda nişanım olacak elbise ,alyanslar ,takılar ,davetiyeler ,kuaför fotoğrafçı ,bohça ,dans ve pasta müziğimiz herşey hazır gün sayıyoruz yapılcak pek bişey kalmadı
günaydın
allah izin verirse benimde nişanım 5 şubatta evde aile arasında olacak.cumartesi alışverise çıkılacak.
nasıl bir kıyafet alacam kara kara düşünüyorum. sen nasıl birsey aldım cnm fikir olsun diye ekleyebilirmisin rica etsem
Benimde 5 şubatta düğün salonunda nişanım olacak elbise ,alyanslar ,takılar ,davetiyeler ,kuaför fotoğrafçı ,bohça ,dans ve pasta müziğimiz herşey hazır gün sayıyoruz yapılcak pek bişey kalmadı
hayırlı olsun:) elbisem uzun, balık modeli, hafif kuyruklu ve fuşya rengi bir elbise. aslında evde yapacağımız için uzun elbise almak yoktu aklımda ama sonra aklım çelindi:) akşam foto ekleyebilirsem eklerim. sen de sıkma canını, mutlaka bulursun gönlüne göre bir elbise. bu arada evde müzik konusunda ne düşünüyorsunuz? halalarım "öyle ölü evi gibi olmaz, hareketli bişeyler çalın, hatta oynansın" diyorlar ama ben kararsızım...
pc den birseyler çalacaz artık bizde ben öyle düşündüm.oyun havaları yüklerim olur biter
hayırlı olsun:) elbisem uzun, balık modeli, hafif kuyruklu ve fuşya rengi bir elbise. aslında evde yapacağımız için uzun elbise almak yoktu aklımda ama sonra aklım çelindi:) akşam foto ekleyebilirsem eklerim. sen de sıkma canını, mutlaka bulursun gönlüne göre bir elbise. bu arada evde müzik konusunda ne düşünüyorsunuz? halalarım "öyle ölü evi gibi olmaz, hareketli bişeyler çalın, hatta oynansın" diyorlar ama ben kararsızım...
ohh ne güzel, herşey ayarlanmış:) çok güzel geçer inşallah
evet bizim tarihimiz 2 ay önceden belliydi herşeyi çok önceden hazırladık biz telaş olmasın istediğimiz gibi olsun diye ama hala tedirginim eksik bişey kalmasın herşey güzel olsun diye düğün salonuna bile gidip nişan izledik beğenmediğimiz bişey varsa müdahala şansı olsun diye:)
çok güzel yaa çok ii düşünmüşsünüz gerçekten.
bizim daha dün belli oldugu için yapacak birseyim yok yaa
işte elbisem:)
Eki Görüntüle 133949
çok güzel fizikte var maaşallah çok yakışmış allahım ağıztadıyla giydirsin hepimize:)
5 ŞUBAT 2011 CUMARTESİ yani haftaya bu gün nişanım var çok heyecanlıyım kızlar..:18:
işte elbisem:)
Eki Görüntüle 133949
umran hayırlı olsun inş. benim de 5şubatta nişanım.evde olacak. dilerim ikimizin de güzel olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?