Nişan şubat ayında nişanlancak olanların neyi eksik? :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

eflatunpisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
374
268
103
ocak, mart, hatta nisanda nişanlacak kızlar bile toplandılar. şubat kızları neredesiniz? =)

kısmetse benim nişanım 13 Şubat'ta evde olacak. elbisemi teslim aldım, sevgilime hediye edeceğim saat de hazır. dağıtmak için ufak hediyelikler hazırlamak kaldı geriye. bir de ikramların netleşmesi...
bu arada sevgilimle dayanamayıp alyanslarımızı 1,5-2 gün taktık:)
sizler neler yapıyorsunuz? yer, tarih, hazırlıklar? ;)

günaydın :16:
allah izin verirse benimde nişanım 5 şubatta evde aile arasında olacak.cumartesi alışverise çıkılacak.
nasıl bir kıyafet alacam kara kara düşünüyorum. sen nasıl birsey aldım cnm fikir olsun diye ekleyebilirmisin rica etsem :61:

Benimde 5 şubatta düğün salonunda nişanım olacak elbise ,alyanslar ,takılar ,davetiyeler ,kuaför fotoğrafçı ,bohça ,dans ve pasta müziğimiz herşey hazır gün sayıyoruz yapılcak pek bişey kalmadı

Benimde 5 şubatta düğün salonunda nişanım olacak elbise ,alyanslar ,takılar ,davetiyeler ,kuaför fotoğrafçı ,bohça ,dans ve pasta müziğimiz herşey hazır gün sayıyoruz yapılcak pek bişey kalmadı

ne kadar güzel cnm mutluluklar dilerim.
benim daha hiç birseyim hazır deil. bu hafta sonu alışverişe çıkılacak. bohça kıyafet vs. alınacak.
bu arada niaşn evde olacak. abiye bir kıyafet alacagım.açık veya kapalı farketmez.
sohbet bölümünde topic açtım kıyafet konusunda yardımncı olmak istersen beklerim cnm :69:

günaydın :16:
allah izin verirse benimde nişanım 5 şubatta evde aile arasında olacak.cumartesi alışverise çıkılacak.
nasıl bir kıyafet alacam kara kara düşünüyorum. sen nasıl birsey aldım cnm fikir olsun diye ekleyebilirmisin rica etsem :61:

hayırlı olsun:) elbisem uzun, balık modeli, hafif kuyruklu ve fuşya rengi bir elbise. aslında evde yapacağımız için uzun elbise almak yoktu aklımda ama sonra aklım çelindi:) akşam foto ekleyebilirsem eklerim. sen de sıkma canını, mutlaka bulursun gönlüne göre bir elbise. bu arada evde müzik konusunda ne düşünüyorsunuz? halalarım "öyle ölü evi gibi olmaz, hareketli bişeyler çalın, hatta oynansın" diyorlar ama ben kararsızım...

ohh ne güzel, herşey ayarlanmış:) çok güzel geçer inşallah

hayırlı olsun:) elbisem uzun, balık modeli, hafif kuyruklu ve fuşya rengi bir elbise. aslında evde yapacağımız için uzun elbise almak yoktu aklımda ama sonra aklım çelindi:) akşam foto ekleyebilirsem eklerim. sen de sıkma canını, mutlaka bulursun gönlüne göre bir elbise. bu arada evde müzik konusunda ne düşünüyorsunuz? halalarım "öyle ölü evi gibi olmaz, hareketli bişeyler çalın, hatta oynansın" diyorlar ama ben kararsızım...

pc den birseyler çalacaz artık bizde ben öyle düşündüm.oyun havaları yüklerim olur biter:52:

ohh ne güzel, herşey ayarlanmış:) çok güzel geçer inşallah

evet bizim tarihimiz 2 ay önceden belliydi herşeyi çok önceden hazırladık biz telaş olmasın istediğimiz gibi olsun diye ama hala tedirginim eksik bişey kalmasın herşey güzel olsun diye düğün salonuna bile gidip nişan izledik beğenmediğimiz bişey varsa müdahala şansı olsun diye:)

evet bizim tarihimiz 2 ay önceden belliydi herşeyi çok önceden hazırladık biz telaş olmasın istediğimiz gibi olsun diye ama hala tedirginim eksik bişey kalmasın herşey güzel olsun diye düğün salonuna bile gidip nişan izledik beğenmediğimiz bişey varsa müdahala şansı olsun diye:)

çok güzel yaa çok ii düşünmüşsünüz gerçekten.
bizim daha dün belli oldugu için yapacak birseyim yok yaa

çok güzel yaa çok ii düşünmüşsünüz gerçekten.
bizim daha dün belli oldugu için yapacak birseyim yok yaa

evdeyse yapacak bişey yokki elbiseni alırsın pasta siparişi verirsin ikramlarıda annene bırak o karar versin kuaförle fotoğrafçıyıda belirle tamamdır ogünde git kuaföre süslen fotoğrafını çektir eve gel o gecenin tadını çıkar iş yapma benim sözüm böyle olmuştu fazla hazırlık yoktu ama kuaföre gitmem pasta kesmemiz kamera kaydı falan herkesin hoşuna gitti nişan gibiydi dediler.

ben bir de evi biraz süslemeyi düşünüyorum. kapıya tüllerle bi süs yapabilirim. bir de masa örtüsünün üzerine tül serip, tülü köşelerde burup çiçeklerle süslemek var aklımda. bakalım nasıl olcak:)

işte elbisem:)
$elbisem.jpg

5 ŞUBAT 2011 CUMARTESİ yani haftaya bu gün nişanım var çok heyecanlıyım kızlar..:18:

çok güzel fizikte var maaşallah çok yakışmış allahım ağıztadıyla giydirsin hepimize:)

çok teşekkür ederim:) cümlemize, amin:)

5 ŞUBAT 2011 CUMARTESİ yani haftaya bu gün nişanım var çok heyecanlıyım kızlar..:18:

hoşgeldin:) şimdiden hayırlı olsun. nasıl hazırlıklar, tamam mı?

umran hayırlı olsun inş. benim de 5şubatta nişanım.evde olacak. dilerim ikimizin de güzel olur :)))

inşallah istanbulda kar var ama salonda olacak çoğu insan gelmez takmamaya çalışıyorum mutluluğumuzu hava şartları bile bozamaz gelen sağlar bizimdir:) mutluluklar dilerim allah sorunsuz ogünümüzü tadını çıkararak atlatmak nasip etsin.

Back