S storm Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 16 8 1 30 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi storm #1 Şubat ayinda tanisal veya operatif histeroskopi olacaklar toplasalim. Neler bekliyor bizi?
M Mile Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 18 7 1 28 11 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi storm #2 Ben bugün oldum memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi için başlamıştım polis oluştu rahimde onlar alındı
Ben bugün oldum memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi için başlamıştım polis oluştu rahimde onlar alındı
bebekloiding 🩷🔅 Kayıtlı Üye 28 Kasım 2024 228 157 18 23 12 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi storm #3 Mile .!.: Ben bugün oldum memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi için başlamıştım polis oluştu rahimde onlar alındı Genişletmek için tıkla... Ne kadar ödediniz
Mile .!.: Ben bugün oldum memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi için başlamıştım polis oluştu rahimde onlar alındı Genişletmek için tıkla... Ne kadar ödediniz
S semayaka1991 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Ocak 2025 19 2 1 33 12 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi storm #4 storm .!.: Şubat ayinda tanisal veya operatif histeroskopi olacaklar toplasalim. Neler bekliyor bizi? Genişletmek için tıkla... Bende histereskopi olmak istiyorum bilinmeyen kanamalar icin
storm .!.: Şubat ayinda tanisal veya operatif histeroskopi olacaklar toplasalim. Neler bekliyor bizi? Genişletmek için tıkla... Bende histereskopi olmak istiyorum bilinmeyen kanamalar icin
M mevakus Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2024 23 3 1 34 13 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi storm #5 Bende kürtaj sonrasında tekrarlayan düşüklerden dolayı olucam 1 hafta sonra inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer hepimizin
Bende kürtaj sonrasında tekrarlayan düşüklerden dolayı olucam 1 hafta sonra inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer hepimizin
S storm Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 16 8 1 30 Cuma 00:18 Konu Sahibi Konu Sahibi storm #6 mevakus .!.: Bende kürtaj sonrasında tekrarlayan düşüklerden dolayı olucam 1 hafta sonra inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer hepimizin Genişletmek için tıkla... Hsg cekilmis miydi sizin? Sali gunu amelyat gunu yazarim size benden havadisleri. İnsallah sikintisiz gecer sifa olur hepimize
mevakus .!.: Bende kürtaj sonrasında tekrarlayan düşüklerden dolayı olucam 1 hafta sonra inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer hepimizin Genişletmek için tıkla... Hsg cekilmis miydi sizin? Sali gunu amelyat gunu yazarim size benden havadisleri. İnsallah sikintisiz gecer sifa olur hepimize
M Mile Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 18 7 1 28 Pazartesi 14:23 Konu Sahibi Konu Sahibi storm #7 bebekloiding .!.: Ne kadar ödediniz Genişletmek için tıkla... 45 bin ekstradan patalojiye gitti onada 4 verdik
bebekloiding .!.: Ne kadar ödediniz Genişletmek için tıkla... 45 bin ekstradan patalojiye gitti onada 4 verdik
bebekloiding 🩷🔅 Kayıtlı Üye 28 Kasım 2024 228 157 18 23 Pazartesi 17:02 Konu Sahibi Konu Sahibi storm #8 Mile .!.: 45 bin ekstradan patalojiye gitti onada 4 verdik Genişletmek için tıkla... Parça mi aldilar veya kist mi de bende sadece çizik atilck da
Mile .!.: 45 bin ekstradan patalojiye gitti onada 4 verdik Genişletmek için tıkla... Parça mi aldilar veya kist mi de bende sadece çizik atilck da
M Mile Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 18 7 1 28 Dün 22:52 Konu Sahibi Konu Sahibi storm #9 bebekloiding .!.: Parça mi aldilar veya kist mi de bende sadece çizik atilck da Genişletmek için tıkla... Polis vardı onları aldılar bide çizik atmışlar.
bebekloiding .!.: Parça mi aldilar veya kist mi de bende sadece çizik atilck da Genişletmek için tıkla... Polis vardı onları aldılar bide çizik atmışlar.
M Mile Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 18 7 1 28 Dün 22:53 Konu Sahibi Konu Sahibi storm #10 Çizik atılınca hemen o ay transfer yapılması mı gerekiyor yoksa bekleyebilir miyiz bilginiz var mı
M mevakus Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2024 23 3 1 34 Bugün 01:49 Konu Sahibi Konu Sahibi storm #11 storm .!.: Hsg cekilmis miydi sizin? Sali gunu amelyat gunu yazarim size benden havadisleri. İnsallah sikintisiz gecer sifa olur hepimize Genişletmek için tıkla... Evet çekilmiştim tüpler kapalı denmişti ama 2 gebelik yaşadım hsgden sonra düşükle sonuçlandı o yüzden histeroskopi yapalım dendi, sanırım bugün oldunuz ameliyat insallah sıkıntısız geçmiştir
storm .!.: Hsg cekilmis miydi sizin? Sali gunu amelyat gunu yazarim size benden havadisleri. İnsallah sikintisiz gecer sifa olur hepimize Genişletmek için tıkla... Evet çekilmiştim tüpler kapalı denmişti ama 2 gebelik yaşadım hsgden sonra düşükle sonuçlandı o yüzden histeroskopi yapalım dendi, sanırım bugün oldunuz ameliyat insallah sıkıntısız geçmiştir