Şubat ayında histeroskopi olacaklar

storm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
16
8
1
30
Şubat ayinda tanisal veya operatif histeroskopi olacaklar toplasalim. Neler bekliyor bizi?

Ben bugün oldum memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi için başlamıştım polis oluştu rahimde onlar alındı

Bende kürtaj sonrasında tekrarlayan düşüklerden dolayı olucam 1 hafta sonra inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer hepimizin

Bende kürtaj sonrasında tekrarlayan düşüklerden dolayı olucam 1 hafta sonra inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer hepimizin
Hsg cekilmis miydi sizin? Sali gunu amelyat gunu yazarim size benden havadisleri. İnsallah sikintisiz gecer sifa olur hepimize

Çizik atılınca hemen o ay transfer yapılması mı gerekiyor yoksa bekleyebilir miyiz bilginiz var mı

Hsg cekilmis miydi sizin? Sali gunu amelyat gunu yazarim size benden havadisleri. İnsallah sikintisiz gecer sifa olur hepimize
Evet çekilmiştim tüpler kapalı denmişti ama 2 gebelik yaşadım hsgden sonra düşükle sonuçlandı o yüzden histeroskopi yapalım dendi, sanırım bugün oldunuz ameliyat insallah sıkıntısız geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…