Şubat ayında histeroskopi olacaklar

Estrofem doğal gebelik sansını attırıyo diye okumuştum bi kaç yerde insallah sizdede öyle olur bende yapışıklık yoktu demekki anestezi etkisinde oldugum için tam anlayamadım eşimin anlattıkları kadarıyla ne oldugunu biliyorum hafta içi görüşücem doktorumla o zaman anlarım herhalde. Kanamanız bitip tekrarmı basladı normalmi acaba sorabilirseniz iyi olur aslında ağır falan kaldırmamaya dikkat edin bi süre

Sizin tup olacak mi? Normal denemede cizik atiliyor mu hic duymadim. Aynen bir ay dinlendirmeye karar verdim. 6 haftaya doku iyilesiyor zaten, iki aylik hormon tedavisini de tamamlamis olurum. Gelecek ay deneriz.
Bizde ne olucağını bilmiyoruz 3 kaybım oldugu için ne sebebiyet veriyo onu bulmaya calısıyoruz genetik test sonuclarım kaldı bitek ondan sonra tedavi yolumuz kesinleşicek insallah. Çizikler sanırım düşük ihtimalini azaltıyormuş ve rahmi yeniliyomuş bi kaç arkadaşın doktoru öyle söylemiş

Estrofem ara kanama yapiyormus. Kisa minik bir regl gibi bugun yarin biter heralde cuma kontrolum var o zamana kadar takipteyim. Valla yumurtama vakti boyle kanama yapacaksa gelecek ay da iliskiye giremeyiz ki nasil dogal gebelik olsun uyum saglamaya calisiyordur vucut epey bir sey geldi once yapışıklıklar acildi sonra ilaclar... Bol avokado, ceviz tuletiyorum sifa allahtan artik

Okudum dun sizden sonra arastirdim normalde de arttiriyormus. Bebekler de kromozom genetik analizi yapilmisti patoloji harici

Bence suan ameliyattan dolayıda olabilir belki gelecek ay olmaz kanama da deneyebilirsiniz yumurtlamanızı takip edin siz en iyisi gelecek ay Biz elimizden geleni yapıcak artık nasipte varsa anne olmak olucaz inşallah

Okudum dun sizden sonra arastirdim normalde de arttiriyormus. Bebekler de kromozom genetik analizi yapilmisti patoloji harici
Bakalım bi sonraki ay göreceğiz arttırıyomu bebeklerin bitanesi kürtajdı ona yapıldı sağlıklıydı kromozomları ama kalbi durmuştu o yüzden biraz pıhtılaşmadan şüpheleniyorum olabilir diye artık genetikte temiz gelirse napıcaz bilmiyorum

Eger genetik testi saglam geliyorsa patoloji disinda da o zaman pihtilasma icin doz yetersiz geliyordur belki. Onun icin doz ayarlamasi yaparlar

Bence suan ameliyattan dolayıda olabilir belki gelecek ay olmaz kanama da deneyebilirsiniz yumurtlamanızı takip edin siz en iyisi gelecek ay Biz elimizden geleni yapıcak artık nasipte varsa anne olmak olucaz inşallah
Uyum saglamadan falandir belki. İnsallah gelecek ay olmaz da tedavi devam ederken deneme sansimiz da olur. Malum denemek demek hemen olmasi demek de degil... Allah yardimcimiz olsun, tez vakitte saglikla kavusalim

Uyum saglamadan falandir belki. İnsallah gelecek ay olmaz da tedavi devam ederken deneme sansimiz da olur. Malum denemek demek hemen olmasi demek de degil... Allah yardimcimiz olsun, tez vakitte saglikla kavusalim
evet denesek bile hemen olmuyor bazen tedaviyle olur diyoruz ama o zamanda olmadığı oluyor nasip birazda inşallah gönlünüzce olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…