Çok sevindim. Hiç sıkma canını. biliyorum resmen tetiktesindir şimdi. Haftasonu çoğumuzun kontrolü var sanırım inşallah kesecikleri görebiliriz :)
İnşallah canım, gözün aydın; benimle aynı tarihler ben de o zaman öğrendim ve kısmetse cuma kese için gidicem inşallah sağlıcakla görürüzGünaydın Kızlar bende bu ayın 15inde öğrendim hamile olduğumu ama daha göremedim cuma günü gideceğim inşallah görmeye dua edin inşallah kese ve bebek görünür
güzel haberler aldınız mı acaba ?
Daha 4 haftalığım canım değerime göre cuma yada cumartesi 5 hafta olucak işte oyüzden keseyi görürüz dedi inşallah tabi lekelenmem devam ediyo buarada progestan sabah akşam alıyorum ama bi kesiliyo bi geliyo anlamadım gitti
Teşekkürler canım senin de gözün aydın inşallah görürüzİnşallah canım, gözün aydın; benimle aynı tarihler ben de o zaman öğrendim ve kısmetse cuma kese için gidicem inşallah sağlıcakla görürüz
Teşekkürler canım inşallah hepimiz için amin güzel Dileklerin için hepimiz içinHayırlı olsun canımSağlıkla kucağına Almayı nasip etsin Allahım Hemen hemen seninle aynıyız bende cuma yada cmrtesi keseyi görmeye gidicem inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün
Teşekkürler canım Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun minişinn :) dualarım seninle
Doktor bir sıkınto yok diyorsa bunu önemseme ve stres yapma kuzum :) minişini gördüğün gibi yaz hemen buraya
Amin canım inşallah hayırlısıylaTeşekkürler canım senin de gözün aydın inşallah görürüz
Bizim bu ayda umutlar mart a kaldı kızlar adet oldum
Bizim bu ayda umutlar mart a kaldı kızlar adet oldum
Görür görmez yazarım tabikii canım Dua et banaİçimdeki his bişey olmicak bebişimi görücem diyo Allahım nasip eder inşallah Sende habersiz bırakma bizi
Çok şükür aldık :)
hayırlısı olsun .. ben de yarın günüm inşallah olmamBizim bu ayda umutlar mart a kaldı kızlar adet oldum
evet ya benim bata 2 gün var ama şu an böbrek ağrım var her zamanki regl ağrısı yani imkansız gibi bisey gebelikçok sevindim ....adet günü gelmeden öğrenebilir miyiz acaba yani belirtileriniz olmuşmuydu? benim yarın adet günü inşallah olmaz
çok sevindim ....adet günü gelmeden öğrenebilir miyiz acaba yani belirtileriniz olmuşmuydu? benim yarın adet günü inşallah olmaz
çok sevindim ....adet günü gelmeden öğrenebilir miyiz acaba yani belirtileriniz olmuşmuydu? benim yarın adet günü inşallah olmaz
canim reglime 2 gün var ve benden de sari akinti geliyor. ya olursa var yaaaaBirde sarı akıntm vardı bak bunu unutmuşum
canim reglime 2 gün var ve benden de sari akinti geliyor. ya olursa var yaaaaama olmazsa da kasmicam gunler torbaya girmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?