Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benım de 16 subat bat ama gec yumurtladım 5 6 gun oldu sulu akıntım var ıstah ve bugun yorgunluk vardı ama belırtıden saymıyorum daha erken dıyorum kafam karısıyor

Kızlar benım de 16 subat bat ama gec yumurtladım 5 6 gun oldu sulu akıntım var ıstah ve bugun yorgunluk vardı ama belırtıden saymıyorum daha erken dıyorum kafam karısıyor

Hepimiz öyleyiz canım belirti arıyoruz kendimize :) ve adet olana kadar sürecek bir kafa karışıklığı. İnşallah bu ay bebişten olmayız dua edicez bol bol

Tesekkur ederim canim cok naziksin.Ben anlamiyorum sozum meclisten disari.Bircok baslik var.Selamimi verip soru sordum ama mesajin gorunmez gibi herkes kendi arasinda sohbete devam ediyor.Benim ilk hamileligim olacak ve tabiki yazdigim kadariyla insanlar net konusamaz ama insan bir cevap bekliyor.Hic tanimadigim insana hamileyim yazinca hayirli olsun yaziyorum mutlaka iyi temennilerde bulunuyorum nezaketen.Insanlarda empati kalmamis.Cok sitem ettim ama:)).Canim bugun lekelenmem bitti ama adet olacakmisim gibi bir baski var.Enfeksiyon ya da erken adetim mi gelecek biraz endiseliyim.Adet olsa baslarmiydi acaba?

Tesekkur ederim canim cok naziksin.Ben anlamiyorum sozum meclisten disari.Bircok baslik var.Selamimi verip soru sordum ama mesajin gorunmez gibi herkes kendi arasinda sohbete devam ediyor.Benim ilk hamileligim olacak ve tabiki yazdigim kadariyla insanlar net konusamaz ama insan bir cevap bekliyor.Hic tanimadigim insana hamileyim yazinca hayirli olsun yaziyorum mutlaka iyi temennilerde bulunuyorum nezaketen.Insanlarda empati kalmamis.Cok sitem ettim ama:)).Canim bugun lekelenmem bitti ama adet olacakmisim gibi bir baski var.Enfeksiyon ya da erken adetim mi gelecek biraz endiseliyim.Adet olsa baslarmiydi acaba?

Hiç sorma canım banada öyle oluyo yazıyosun ama herkes kendi arasında konuşuyo:) Lekelenmen bittiyse bence bu yerleşme lekesi yaa içime öyle doğuyor :) Ayy hadi inşallah enfeksiyonda böyle şeyler olmaz canım adetine nerdeyse 1hafta kalmış zaten adetten 1hafta öncesi böyle lekelenme oluyo hamileliklerde ama herkesde farklı işte benim ilk hamileliğimde lekelenmem olmadı ama dediğim gibi olabiliyo tabiki 1-2gün daha takip et bakalım nasıl olacak lekelenmen... Adet olsan başlardı bence bi yarın olsun bakalım

Üstüne görme 2-3 gün süren lekelenme şeklinde olan birşeymiş canım :) birde enfeksiyon olunca o lekelenme akıntı vs olan çok kokulu oluyormuş

Bende sadece sarı beyaz karışımlı bir akıntı var gamzecim :KK70: ancak oda geçti bata kaldı 2 ve hiç belirti yok galiba bu ayda ben iptalim

Benimde bata 2 kaldı:) Akıntım baya oluyo ama adet önceside akıntım oluyo benim ayırt edemiyoruz malesef:) Yorgunluk uyku hali depresif haller flan bide çarpıntım oluyo bilmiyorum yaa belkide psikolojik:))

Benimde bata 2 kaldı:) Akıntım baya oluyo ama adet önceside akıntım oluyo benim ayırt edemiyoruz malesef:) Yorgunluk uyku hali depresif haller flan bide çarpıntım oluyo bilmiyorum yaa belkide psikolojik:))

Aynı günü bekliyoruz :))) internetten test sipariş ettim yarın gelir herhalde yapmayı düşünüyorum bakalım bu saydıkların bendede var bunlarda belirti yerine geçiyormuymuş ay şimdi gene umutlandım :D

Aynı günü bekliyoruz :))) internetten test sipariş ettim yarın gelir herhalde yapmayı düşünüyorum bakalım bu saydıkların bendede var bunlarda belirti yerine geçiyormuymuş ay şimdi gene umutlandım :KK70:

Evet canım bunlarda belirtilerdenmiş çoğu yerde de okudum hep bi yorgunluk uyku hali yazıyo ağzıda kuruluk dudaklarım kuruyo sanki öyle hissediyorum normalde kurumaz hiç eşim bişey dese sinirleniyorum:))) adamda yeter artık dicek:)) ya bu erken gebelik testleri var ilişkiden 6 gün sonra çıkarıyo normalde ama alıp yapmaya cesaretim yok :( kesin test diyolar hatta üzerinde de %99 yazıyo
Diğer ucuz testlerde çıkmaz zaten şuan ancak adet gecikmesinden 10-15gün sonra çıkıyo idrarda

Hiç sorma canım banada öyle oluyo yazıyosun ama herkes kendi arasında konuşuyo:) Lekelenmen bittiyse bence bu yerleşme lekesi yaa içime öyle doğuyor :) Ayy hadi inşallah enfeksiyonda böyle şeyler olmaz canım adetine nerdeyse 1hafta kalmış zaten adetten 1hafta öncesi böyle lekelenme oluyo hamileliklerde ama herkesde farklı işte benim ilk hamileliğimde lekelenmem olmadı ama dediğim gibi olabiliyo tabiki 1-2gün daha takip et bakalım nasıl olacak lekelenmen... Adet olsan başlardı bence bi yarın olsun bakalım
Mesajin icin cok tesekkur ederim..Insallah oyledir canim.Şu an gelen giden yok.Sancim da azaldi.Kendimi dinlemedim.Okul cikisi bir arkadasla bir yere gittik,oturduk..Sadece ara ara kasiklarimda batmalar hissettim o sirada.Insallah bebegim tutunmustur.Onun habercisidir bunlar..Oyleyse eger her seye raziyim..Iki gun sanci cektim..

Evet canım bunlarda belirtilerdenmiş çoğu yerde de okudum hep bi yorgunluk uyku hali yazıyo ağzıda kuruluk dudaklarım kuruyo sanki öyle hissediyorum normalde kurumaz hiç eşim bişey dese sinirleniyorum:))) adamda yeter artık dicek:)) ya bu erken gebelik testleri var ilişkiden 6 gün sonra çıkarıyo normalde ama alıp yapmaya cesaretim yok :KK43: kesin test diyolar hatta üzerinde de %99 yazıyo
Diğer ucuz testlerde çıkmaz zaten şuan ancak adet gecikmesinden 10-15gün sonra çıkıyo idrarda

Burada okuduğum kadarıyla erken gebelik testleri doğru sonuç vermiyormuş :D kafamızda deli sorular. 5 tllik testlerle bata 3 gün kala öğrenenler var :D benimde sürekli ağlayasım ortalık karıştırasım var :) ama adete yakın olduğum içinde olabilir bilemiyorum tek çare beklemek kısçem

Mesajin icin cok tesekkur ederim..Insallah oyledir canim.Şu an gelen giden yok.Sancim da azaldi.Kendimi dinlemedim.Okul cikisi bir arkadasla bir yere gittik,oturduk..Sadece ara ara kasiklarimda batmalar hissettim o sirada.Insallah bebegim tutunmustur.Onun habercisidir bunlar..Oyleyse eger her seye raziyim..Iki gun sanci cektim..

Aminnn inşallah canım

Merhaba ben de araniza yeni katıldım bat a son 1 günüm var. Yaklaşık son 1 haftadır ağır kasik ağrılarım var ve bel ağrılarım bunlar dışında biraz halsizlik. Bugün test yapmak istedim negatif çıktı hala bir umut var mıdır? Yoksa üşüttüm ağrılarım ondan mi?

Burada okuduğum kadarıyla erken gebelik testleri doğru sonuç vermiyormuş :KK70: kafamızda deli sorular. 5 tllik testlerle bata 3 gün kala öğrenenler var :KK70: benimde sürekli ağlayasım ortalık karıştırasım var :) ama adete yakın olduğum içinde olabilir bilemiyorum tek çare beklemek kısçem

Benimde öyle işte:))) Hayırlısı artık yaaa takmiyim diyorum o da olmuyo illa düşünüyosun işte yaa düşünmeyeni görmedim daha sonuçta planlı bişeyler yapıyosjn yani dimi nasıl düşünmicen:)) Bekleyelim görelim bişey olursa yazın mutlaka

Back