- 25 Eylül 2018
- 150
- 281
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef bu gün ben de öyleyimKızlar ben delırıyorum sanırım 3 saatır durmadan yıyorum doymuyorum![]()
Gercekten oyle.Hem heyecan verici hem de sitresli.Benim bu ay 4. denemem ilk ve ikinci denememde adet oldugumda cok buyuk uzuntu yasamistim ama sonra alistim 3.sunde o kadar uzulmedim.Ilkini zaten hic saymadim.Yumuetlama zamanim gecmisti ve bebek icin kesin kararimizi vermistik.Allah belki nasip eder deyio degerlendirdik olmadi tabi.Kismet o ay olsaydi tabiki olurdu yumurtlama gecse bile.Nelere dikkat ediyorsunuz kizlar?Ovulasyon testi kullaniuor musunuz?Ben bu ay kullandim ilk kez.Belki vesile olur.denemek ve beklemek heyecan verici, güzel enerji ve dualarımızı gönderelim, hoş kendi adıma bir haftada belirti hissetmem biraz ütopik vucudumun hileleri bunun da farkındayım hattaa böyle düşünmeye devam edeceğim için kimbilir neler neler hissedeceğim![]()
Ya işte nebilim bi geçsin bakalım adet günüm belkide adet olucam bilmiyorum ki geçerse yaptırırım zor tutuyorum kendimi ama napim biraz daha bekliyim :)) malesef öyle 2 çocuğu varmış zaten çocuklarım perişan olur doğuramam diyor ne dicen işte kaza ile olmuş :) Dediğin gibi Hayat herkese eşit değil malesef tedavilerle senelerce sürünenler var hergün şahit oluyorum ama elden bişey gelmiyo
merhabalarr kızlarr, ALLAH isteyen herkese hayırlısı ile evlat nasip etsin İnşaALLAH .
Ben de bu ay bebek düşünmeye başalayanlardanım,maalesef regl düzensizliğim olduğu için bat bilemiyorum,bu ayın sonunda hamilelik testlerini yapmaaaya başlarımm
kasık ağrım çok sanki regl olacağım, akıntı artışını farkediyorum, bir de uyku , bu spor yaptığım için yorgunluktan olabilir. bir de herşeye ağlayasım var örneğin arkadaşlarımın bebeklerini gördüğümde![]()
Ben yunurtladığım günü hem programla hem de kasık ağrımdan anlıyorum akışına bıraktık bakalım bu ayda yumurtlama gününü değerlendirmedik sonraki gün değerlendirdikGercekten oyle.Hem heyecan verici hem de sitresli.Benim bu ay 4. denemem ilk ve ikinci denememde adet oldugumda cok buyuk uzuntu yasamistim ama sonra alistim 3.sunde o kadar uzulmedim.Ilkini zaten hic saymadim.Yumuetlama zamanim gecmisti ve bebek icin kesin kararimizi vermistik.Allah belki nasip eder deyio degerlendirdik olmadi tabi.Kismet o ay olsaydi tabiki olurdu yumurtlama gecse bile.Nelere dikkat ediyorsunuz kizlar?Ovulasyon testi kullaniuor musunuz?Ben bu ay kullandim ilk kez.Belki vesile olur.
merhabalarr kızlarr, ALLAH isteyen herkese hayırlısı ile evlat nasip etsin İnşaALLAH .
Ben de bu ay bebek düşünmeye başalayanlardanım,maalesef regl düzensizliğim olduğu için bat bilemiyorum,bu ayın sonunda hamilelik testlerini yapmaaaya başlarımm
kasık ağrım çok sanki regl olacağım, akıntı artışını farkediyorum, bir de uyku , bu spor yaptığım için yorgunluktan olabilir. bir de herşeye ağlayasım var örneğin arkadaşlarımın bebeklerini gördüğümde![]()
Anladim..Yunurtlamadan onceki ve sonraki gunleri degerlendirmek yumurtlama gununu degerlendirmekten hamilelik ihtimalini daha cok arttiriyormuş.Insallah tutunur bebeginiz.Ben yunurtladığım günü hem programla hem de kasık ağrımdan anlıyorum akışına bıraktık bakalım bu ayda yumurtlama gününü değerlendirmedik sonraki gün değerlendirdik
Bu ağladığın konu bazen Benide ağlatıyor arkadaşlarımın değilde ne bileyim instagramda görünce falan :) Rabbim tez zamanda hepimize nasip eder inşallah canım[/QUOTE
evet hatta biraz önce sadece bebeğin ayaklarını çekmişler, o bile beni duygulandırıyor değişik bir his
Senın kac vat adetemalesef bu gün ben de öyleyim
o konuyla ilgili bir fikrim yokk çünkü regl düzensizliği yaşıyorumSenın kac vat adete
Kacıncı gunun yumurtlamadan nekdr gectı bılıyomusuno konuyla ilgili bir fikrim yokk çünkü regl düzensizliği yaşıyorum
en son 10 kasımda regl gördüm, o aradan bu aya kadar herhangibir denemem olmadı, bu zamana kadar da 2 tane kan testi yaptırdım, bitkisel adet söktürücü kullanabilmek için. hiç bir rahatsızlığım sözkonusu değilmiş pco vb. ama tabii regl en son 10 kasımda idiKacıncı gunun yumurtlamadan nekdr gectı bılıyomusun
Dr a gıttın dımı cok fazla gecmıs pco yoksa neden olmuyorsun ko cokmsacmaen son 10 kasımda regl gördüm, o aradan bu aya kadar herhangibir denemem olmadı, bu zamana kadar da 2 tane kan testi yaptırdım, bitkisel adet söktürücü kullanabilmek için. hiç bir rahatsızlığım sözkonusu değilmiş pco vb. ama tabii regl en son 10 kasımda idi
evet kontrolümü yaptırıyorum regl olmaman için hiç bir sebep yok diyorlar,stresse bağlı ve benim hep böyleydi ilk regl olduğum günden bugüneDr a gıttın dımı cok fazla gecmıs pco yoksa neden olmuyorsun ko cokmsacma
Hakkında hayırlısı ozaman stres anlatım 3 4 gun gecer ama bykdr yzun surmesı garıp bence detaylı bır kontrolden gecınevet kontrolümü yaptırıyorum regl olmaman için hiç bir sebep yok diyorlar,stresse bağlı ve benim hep böyleydi ilk regl olduğum günden bugüne
teşekkürlerHakkında hayırlısı ozaman stres anlatım 3 4 gun gecer ama bykdr yzun surmesı garıp bence detaylı bır kontrolden gecın
Selam benimde 18 subat yarın test yapayım diyorum sence çıkar mı?18 subat canim.Hala devam ediyor lekelenmem peceteye sildigimde.Insallah baska bir sebebi yoktur.Hepimiz hayirli,guzel haberler alalim insallah..
evet kontrolümü yaptırıyorum regl olmaman için hiç bir sebep yok diyorlar,stresse bağlı ve benim hep böyleydi ilk regl olduğum günden bugüne