Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah erkendır canım ya esımle bu ay cok kaptırdık kendımızı sımdı soyledım cok uzuldu ya.o uzulunce ben daha cok uzuluyorum. artık adetı beklıycem yapcak bısey yok yarında olmazsam kan testı yaptırırım.
günaydın canlarım nasılsınız
ben daha regl olmadım artık yarına yapıcam test ümit yok ama eşim sperm testi verecek çrşba günü o yüzden vermek zorundayım hani belki olurda bebiş vardır die boshayallersmile
ayy ayşen bir de bakıyorsun hamişsin ne güzell olur wallazemuszemus
canım benim yaaa
edut gecmı solsun canım allah acil şifalar verdin rabbim daha biyük hastalıklardan korusun hepımızı
inş. adet olmazsın tatlımmm:Saruboceq:
saol canım ya zaten anjıoda korkulacak bısey yok sonrasında kı rahım amelıyatı korkuutuyo annemı de ..çok geçmiş olsun canım. benim kayınvalideme de dr anjiyo yapılacak demiş annemde korkmuş bide bizim düğünü bahane edip kaçmıştı yani izmirdeydi ankaraya gelmişti kaydirigubbakcemile3
canım daha erken olabılır yanı adeetın de gelmemıs bekle bakalım..sabreden dervıs muradına ermıstest yaptım sonuc negetif maaleseff napalım bu ayda yok demekkı
acaba daha cıkmamıs olabılırmı ıdrara?
off ümitler hiç bitmiyor tek çizgiyi görünce bile.......
sağol kuzum sende üzme kendini martta birlikte hamile kalırız:)
ah canım ya üzmeyelim kendımızı dıyoruz ama olmuyor ıste sabahtan berı bakıyorum ıkıncı cıgı cıkar dıye ama yok.
napalım onemlı olan hamıle kalmak degıl hamılellık donemını huzulru saglıklı sorunsuz gecırmek bu benım ıcın daha onemlı daha once 3 dusuk yapınca tek ıstedıgım huzurlu hamıellık gecırmek.
bak kuuzm en azından hamile kalabildiğini biliyorsun... bir çoğumuz ondan emin bile değil... ama haklısın düşük yapmakta çok acı deneyimdir ama sen bırak şimdi onları..demekki hayırlı zaman daha gelmemiş... gelincede iyi bakarız mercimeğe..sen hiç üzme kendini
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben bilmiyorum mesela... daha yenide başladım denemeye... endişeliyim çokça:)
ınsallah bır problem yoktır canım pekı test falan yaptırdınızmı doktora gıttınızmı?
hamıle kalmadan once doktora gıdıp rutın bazı kontrollerı yaptırmak cok onemlı bence hıc ıhaml etmeyın.
ben pko hastasıyım zaten... bu ay adet olunca doktora gideceğim...şu anda glukofaj muadili ilaç kullanıyorum...kısmet
anladım canım benım pco ıle fazla bı bılgım yok ama ınsallah sende en kısa zaamnda mutlu guzel haberı alırsın.
hepimiz İnşallahhhh...dimi kızlarrr...hamileler grubu olarak devam edeceğiz yakında :))):CüvCüv: