2 gun gectı canıım ınsalllaah pıskolojık degıldır canııım belırıtılerın yaaaaamervam canım değerin süper daha adet günün bikaç gün oldu dimi yanılmıyosam eğer öyleyse gerçekten süper ikiz olmasın kız :)) ne güzel olur dimi keşke benim iikizim oldu ben de bi taneyi buldum da ikiz istiyom :)) benim de günüme bu arada 5 gün kaldı sanki başım dönüyo gibi ama sanırım psikolojik(
elimizde değil işte canım benim. 35 yaşında olduğum için ondan panik yapıyorum sanırım. kafandan atıcak bir uğraşın yok. 41 gün meryem süresini okumaya çalışıcam bakalım.
aslında hamileliğin en büyük düşmanı bu kadara kafaya takmak..ama yapamıyoruz işte....ayşe armanın bir yazısı vardı..nasıl hamile kaldım diye....
Hürriyet yazarı Ayşe Arman nasıl hamile kaldı dersiniz?.. İşte Arman'ın hamile kalabilmek için verdiği mücadele
19 Ağustos 2004 Perşembe 12:54
ayşe armanın yazısını okuduğumda hemen eşime mail attım bak kafamdan atmam gerekiyomuş diye. hemen bana bir dans okulu bulalım tango dersi alıcam dedim. bana dediki
doktor haklıymış seni ben bir pskoloğa götürüyüm dedihaoldumsmile
elimizde değil işte canım benim. 35 yaşında olduğum için ondan panik yapıyorum sanırım. kafandan atıcak bir uğraşın yok. 41 gün meryem süresini okumaya çalışıcam bakalım.
nurzul canım inşallah hayırlısıyla bebişin gelir göbüşüne bende pcos var o yüzden bende kafaya takıyorum çok bu aralar bebek fikrini her ne kadar her adetten sonra bun sefer takmıycam desemde olmuyor işte devamlı kendimi meşgul etmeye çalışıyorum bnde meryem suresine başladım sonra bigün okuyamayınca bıraktım ama tekrar başlıycam bnde Allah kısmet ederse
nurzul canım bizim ilk hamişimiz 34 yaşındaydı belki 35 olmuştur prayforu.
biraz oluruna bırakmak lazım birazda kür lerden uygulamak lazım aslında.
kıslaaaaaaar hamıleyııııım daha ıdrarı damlattıgım gıbı cıft cızgı şak dıye cıktıııııııı ınanamıyoruuuum
lorkeee nerelerdeydin?
aslında hamileliğin en büyük düşmanı bu kadara kafaya takmak..ama yapamıyoruz işte....ayşe armanın bir yazısı vardı..nasıl hamile kaldım diye....
Hürriyet yazarı Ayşe Arman nasıl hamile kaldı dersiniz?.. İşte Arman'ın hamile kalabilmek için verdiği mücadele
19 Ağustos 2004 Perşembe 12:54
ayşe armanın yazısını okuduğumda hemen eşime mail attım bak kafamdan atmam gerekiyomuş diye. hemen bana bir dans okulu bulalım tango dersi alıcam dedim. bana dediki
doktor haklıymış seni ben bir pskoloğa götürüyüm dedihaoldumsmile
kuzu emin ol az yada çok hepimiz aynı durumdayız... bak benim arkadaşım öncedende yazmıştım 36 sında karar verid anne olmaya , pozitif süşündü, bebeğine isim koydu gelecek dedi 2 ayda hamile kaldı.... evet ben yapabiliyormuyum hayız... bu ay beklentim olması çok saçma olsada inan hamilemiyim d,ye düşünüyrum ve sürekli hayır adet oluncada üzüleceğim bile bile...
kuzum bende 32 yim hemde pko luyum hemde kocam yanımda değil bu ay yumurlama günlerinde komple uzaktık, hemde o aslında çokta istemiyor....boshayallersmile
kuzu emin ol az yada çok hepimiz aynı durumdayız... bak benim arkadaşım öncedende yazmıştım 36 sında karar verid anne olmaya , pozitif süşündü, bebeğine isim koydu gelecek dedi 2 ayda hamile kaldı.... evet ben yapabiliyormuyum hayız... bu ay beklentim olması çok saçma olsada inan hamilemiyim d,ye düşünüyrum ve sürekli hayır adet oluncada üzüleceğim bile bile...
tatlım biz ne kadar istesekte boş aslında alın yazımız var. vakti saati gelince geliyor.
rabbim verdiğine hemen veriyo. biz kendi kendimizi harap ettiğimizle kalıyoruz.yapımızda var sanırım kafaya takma huyumuz bide 15 aydır bekliyoz bu ay oldu olacak diye.
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşmek dileğiyle
edut inş. adet değildir genelde hamilelik ile adet belirtileri benzermiş yaa inş bebiştendir
mugi bana bebek var gibi gelir senin günün gününe saati saatine oluyordun yanlış hatırlamıyorsam
kocanın istememesi daha zor aslında. rabbim eşinin kalbine evlat sevgisini düşürsün bir an önce.:Saruboceq: