Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

edut inş. adet değildir genelde hamilelik ile adet belirtileri benzermiş yaa inş bebiştendir
mugi bana bebek var gibi gelir senin günün gününe saati saatine oluyordun yanlış hatırlamıyorsam

canım inşallah ama direk sol yumurtalalığım sızlamaya başladı...hayırlısı:) öeepim

haftaya pazartesi kontrole gidicez kısmetse teyzoşları.ultrasonda birbirimize bakarken sizin için dualar edicez mucizemle birlikte.Güzel Allah'ım da bizi kırmıcak inş. dualarımızı kabul edicek

haftaya pazartesi kontrole gidicez kısmetse teyzoşları.ultrasonda birbirimize bakarken sizin için dualar edicez mucizemle birlikte.Güzel Allah'ım da bizi kırmıcak inş. dualarımızı kabul edicek

ınsallah yavrucum
sebın benım akıntım var cok az
hayırlara mı cıkar bu
sende oldumu

canım sen kendini yormuyorsun di mi?bak çok hızlı haraket etme yavaş yavaş hareket et.bırak kalsın ev işleri sakın temizliğe falan kalkışma.ayaklarını uzat yat emi?:1hug:

yok yapmıyorum canım
sempatiksalakcinni
yatıyom sımdı bıle

ınsallah yavrucum
sebın benım akıntım var cok az
hayırlara mı cıkar bu
sende oldumu

evet akıntım olmuştu.öyle çom değildi ama oluyordu.sonra kahverengi lekelenmem oldu.istirahat ettim ve progestana başladım.13. haftaya kadar da progestanı kullanıcam.hala daha akıntı tarzı bir şeyler oluyor ama bu ilaçtan mı yoksa normal akıntım mı bilemiyorum

evet akıntım olmuştu.öyle çom değildi ama oluyordu.sonra kahverengi lekelenmem oldu.istirahat ettim ve progestana başladım.13. haftaya kadar da progestanı kullanıcam.hala daha akıntı tarzı bir şeyler oluyor ama bu ilaçtan mı yoksa normal akıntım mı bilemiyorum

benımde cok degıl
kahverengı daha bırsey yok
eyvahedigeldismile ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ben mugi den çok ümitliyim yarın perşembe
belki sana da uğurlu gelir tatlımmm:CüvCüv:

inş. seninde çalışma dönemin değil mi bu aralar.Ya bilmiyorum işe yarar mı ama ilişkiye girerken içinden dua okusana.bir iki sure oku dua et.

benımde cok degıl
kahverengı daha bırsey yok
eyvahedigeldismile ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kahverengi olmazsa daha iyi.çünkü drum kahverengi leke senin dinlenemen gerektiğini gösterir ve takip etmek gerekir ki kanamaya dönüşmesin demişti.bol bol da su iç dedi

X