Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

gözünaydın hayırlı ugurlu olsun

Slm kızlar uzun zamandır nerdeyse bir ay olcak burdan ayrılalı Mart topıgındeyım. Banucum şubat listesini merak ettim bir bakıyım dedimm oww bune bereketlik Maşşallahhh hadi bakalım darısı mart listesine bizlere :126:

melzanur:27 şubat.......................

Şubat Listesi..

Hamişlerimiz, sağlıkla sıhhatle alırlar bebeklerini kucaklarına inşallah..
Bekleyenlere bol şans ..Marta kalanlara da, sıkmayın sakın canınızı.. İnşallah mart uğurlu gelsin hepinize..

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat Marta inşallah..
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat Marta inşallah..
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
super87 : HAMİLEEEEE
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE
elabebek:9 şubat Marta inşallah
ebru_1907:10 şubat Marta inşallah..
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
kelam : 11 şubat Marta inşallah..
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat HAMİLEEE
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat HAMİLEEEE
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat Marta inşallah..
derda_:17şubat HAMİLEEEE
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat Marta inşallah..
mustafa_ata:18 şubat Marta inşallah..
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat Marta inşallah..
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat Marta inşallah..
meriyyy :21 şubat Marta İnşallah...
ozlem86keser :22 şubat HAMİLEEEE
hayaletcasper : 23 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat HAMİLEEEEE
edb :24 şubat
esmer18:25 şubat Marta İnşallah..
canommmm : 25 şubat Marta inşallah..
hack :26 şubat
esintos :26 şubat
ebneha : 27şubat marta inşallah...
Melzanur : 27 Şubat
pinarosm : 28 şubat

Son düzenleme:
biri bana cevap verebılırmı ? adetten bi kaç gun once gırılen ilişkide hamıle oloma yuzdesı ne kadar

Yüzde veremez kimse ama iki adet arası dönem 9. ve 14. veya bazılarında bir kaç gün farklı, riskli dönem, yumurtlama dönemi çünkü.. Fakat spermler 2-3 gün canlı kalabiliyor bunu da unutmamak lazım. Ayrıca bazı kadınlarda erken ya da geç yumurtlama olabiliyor, adetine yakın da yumurtlama olması ihtimal dahilinde yani.. Kısaca her zaman ihtimal var.. Şüphen varsa ve adetin geçtiyse bir kan testi yaptır sonucu alırsın..

lısteye benıde eklermısınız 11 mart bıde bısey sorucam gecen ay 11 dı bu ayda 11 beklıcemde ay 29 cektı farkedermıkı

Dijital hamilelik testi ile test yaptim az once. hamile degilmisim ancak testi sabirsizligim yuzunden cok erken yaptigimi biliyorum. yine de hala umut var icimde..

Slm Kizlar
Bugun benim bat gunum ama hic heyecanli degilim. kirmizi karti henuz gormus degilim ama erken hamilelik testi ile test yaptim.
hamile cikmadim.
acaba bu erken hamilelik ytestleri yanilabilir mi :))
bakalim beklicem bugun ama hamilelik belirtisi adina bisey de kalmadi acikcasi :)
2 defa test yapip hamile olmadigini gorunce insan bat guynunun de bi anlami heyacani kalmiyor.
hele su kirmizi bi gelsin; sogan kurunden bahsediuyo herkes bu forumlarda..
onu arastirip onu yapicam gelecek aya:)

benimde bugün :18: benide eklermisiniz arkadaşlar ama sanırım marta kalıcam doğru dürüst bi belirtim yok sadece, nedense çok fazla gazım var ve çok fazla tuvalete çıkıyorum (idrar deil ama:) normalde kabızlık çeken biriyim anlamadım neden böyle oldu... sanırım kendimde belirti arıyorum ( Bütün hamişlere sesleniyorum bizim için dua edin gebelerin duası kabul olurmuş

lısteye benıde eklermısınız 11 mart bıde bısey sorucam gecen ay 11 dı bu ayda 11 beklıcemde ay 29 cektı farkedermıkı
Ekledim hayatım ama mart listesi başka sayda, burdan bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...lini-marta-erteleyenler-370.html#post23305033

İnşallah hamişsindir tatlım, testler negatifde yanılma payına sahip, bekle bakalım bir iki gün gelmezse tekrar yaparsın yine negatif çıkarsa en iyisi kan testi o zaman..

Ekliyorum tatlım.. İBelirtiler yanıltıcı olabiliyor ve değişken de olabiliyor.. Ama inşallah doluduru göbüşün tatlım..

Şubat Listesi...

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat Marta inşallah..
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat Marta inşallah..
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
super87 : HAMİLEEEEE
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE
elabebek:9 şubat Marta inşallah
ebru_1907:10 şubat Marta inşallah..
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
kelam : 11 şubat Marta inşallah..
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat HAMİLEEE
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat HAMİLEEEE
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat Marta inşallah..
derda_:17şubat HAMİLEEEE
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat Marta inşallah..
mustafa_ata:18 şubat Marta inşallah..
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat Marta inşallah..
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat Marta inşallah..
meriyyy :21 şubat Marta İnşallah...
ozlem86keser :22 şubat HAMİLEEEE
hayaletcasper : 23 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat HAMİLEEEEE
edb :24 şubat
esmer18:25 şubat Marta İnşallah..
canommmm : 25 şubat Marta inşallah..
hack :26 şubat
esintos :26 şubat
benihepumudumvar : 26 Şubat
ebneha : 27şubat marta inşallah...
Melzanur : 27 Şubat
pinarosm : 28 şubat

Ekliyorum tatlım.. İBelirtiler yanıltıcı olabiliyor ve değişken de olabiliyor.. Ama inşallah doluduru göbüşün tatlım..[/QUOTE]

inşallah canımmm ağzın bal yesin :))

inşallah canımmm ağzın bal yesin :))

:)) Varmı bi gelen giden? test yapacak mısın bekleyecek misin yoksa?:)[/QUOTE]

bekliyim diyorum canım negatif görmekten korkuyorum çünkü... karnımın ağrıması lazımdı biraz biraz ama bişey yokşuan inşallah hiçte olmaz:)) senin martamı kaldı canım? inşallah marta güzel haberi alırsın, alırız çünkü belirtilere bakarsak benimde marta kaldı :)

Ben de martın 2 sini bekliyorum evet:) İnşallah hayatım hepimiz alırız güzel haberleri.. O belirti işine fazla takılma, herkesde değişiyor çünkü, hiç belirti yaşamayan da var, bir çok belirtisi olanda.. Ben de eğer gelmezse kırmızılar cumaya 1-2 gün bekleyip öyle test yapmayı istiyorum çünkü aynı sen gibi negatif görüp hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum, ha o arada gelirse de kırmızlar nasip değilmiş bir dahakine diyeceğim :)

ayın 28ını beklıyorum umarımmm adet olmammmmmmmmmmmm olursam cok uzulurum bırde ılk deneme bılmıyorum üzüntü basar benı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…