- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.881
evet hatta ultrason görüntüsünün üstündede 5hafta 3 günlk yazıyr ama doktor 4hafta 2 günlk dedi inşallah 2 hafta sonra yolk kesesini ve bebeğimizi görebilirz :) teşekkür ederim bilgin ve güzel dileğin için inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik yaşarız Rabbim çok büyük..gizmcım sat a göre hesaplanıyor ama bazen ultrasonda farklı cıakbılıyor tabıkı ultrasonda cıkan esas alınıyor sanada sorunsuz bır hamılelık dılerım
evet hatta ultrason görüntüsünün üstündede 5hafta 3 günlk yazıyr ama doktor 4hafta 2 günlk dedi inşallah 2 hafta sonra yolk kesesini ve bebeğimizi görebilirz :) teşekkür ederim bilgin ve güzel dileğin için inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik yaşarız Rabbim çok büyük..
merhabalar kese 5 haftalıkken görünmezmi
kızlar merhaba normalde benim bugün adet günümdü 3gün önce salı günü idrar testinde 2. çizgiyi gördüm o gün kan testimde değerim 224dü...bugün doktora kontrole gittim değerim 938 olmuş 4 haftalık hamileymişim:))kese görünmedi cok erken belli olmuş dedi haftaya görürüz keseyi dedi heycanlıyım normal mi??
umutlu bekleyişimiz kırmızılarla son bulduhastalandım inşallah mart benim için iyi olur :84::84::84::84::84:
benim de aynen bekleyişim bugün son buldu neyse bakalım evli mutlu rabbim nasip ederse çocuklu olacaz inşallah
cnm cokkk sevindim darisi basimizaaaaaaaaa evli mutluu veeeeeee bebisli yazabilirsin artik :)))
allah yardim etsin
kızlar günaydınnnnnnnnn adetime 3 gün var ama ben bugün idrar testi yaptım veeeee 2.çizgiyi gördüm hemen belirdi hamileyim galiba:)))kan vermeye gidicem öğlene doğu inşallah bi aksilik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?