Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

özlemcım degerın 1500lere ulasınca kese görümnür suanda degerın cok güzel tebrıkler kesın hamılesın 3-4 gün sonra kese görünür merak etme
pembe masal senın yıne buay cok gecıkcek galıba detın kan tetsı yaptırsana gectı baya nasılsa

öcük hanmılesın tebrıkler ben mart formunada yazıyorum ama orda takıp edemıyorum orası chat formu gıbı oldu cok yazıyorlar detaylar takıp edılmıyor burda daah rahat takıp edılıyor

Kızlar dr.a sonucu gösterdim gebelik var dedi cumartesi sabah tekrar kan vericem aç karnına Allahım inşallah yükselir, hamilelere şimdiden hayırlı doğumlar sağ salim kucaklarına alsınlar inşallah, bekleyenleri de Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin

merhaba bayanlar, ben de yeni katıldım foruma. Bir düşük yaptım, kan pıhtılaşması sorunu varmış. Artık iğne kullanıyorum ve bu ay ilk denememizdi. Bugün adet günüm. Bel ağrım, kasık ağrım vs her türlü hastalık belirtim var. Ama ben yine de umudumu yitirmek istemiyorum. İnş en yakın zamanda hepimiz sağlıklı evlatlara kavuşuruz.

bende hamileyim doktora gittik 4 hafta 2 günlk olduğunu söyledi sadece keseyi gördük bide netten hesaplıyorm o da 5 hafta 2 günlük diyor anlayamadım acaba geç döllenmemi var 2 hafta sonra yine gidicem doktora inşallah bebişi görürüz dimi kızlarrr

gizmcım sat a göre hesaplanıyor ama bazen ultrasonda farklı cıakbılıyor tabıkı ultrasonda cıkan esas alınıyor sanada sorunsuz bır hamılelık dılerım

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.ne kadar güzel dertleşebileceğim birilerinin olması:).ben de ayın 27sini bekliyorum heyecanla.ben vajinismus hastasıydım 1 sene zulum gibiydi.Allahtan kendi kendime aştık doktorada gitmedik şimdi çocuk istiyoruz iki aydır deniyoruz ocak ayında da çok bekledim ama olmadı inşallah bu ay hamile kalırım nolur bana da dua edin.

gizmcım sat a göre hesaplanıyor ama bazen ultrasonda farklı cıakbılıyor tabıkı ultrasonda cıkan esas alınıyor sanada sorunsuz bır hamılelık dılerım
evet hatta ultrason görüntüsünün üstündede 5hafta 3 günlk yazıyr ama doktor 4hafta 2 günlk dedi inşallah 2 hafta sonra yolk kesesini ve bebeğimizi görebilirz :) teşekkür ederim bilgin ve güzel dileğin için inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik yaşarız Rabbim çok büyük..

merhabalar kese 5 haftalıkken görünmezmi

merhabalar kese 5 haftalıkken görünmezmi

bnmkisi 4 haftalık doktora göre..adetime göre 5haftalık oluyo ultrason kağıdında yukarısında 5 haftalık yazıyo ama esas bölmde gs:4hafta 2 gün yazıyor sanırım geç dölenme var bende o yüzden ...keseyi gördük ama beslenme kesesi yani yolk kesesini görmek için çok erken dedi doktorumuz

Son düzenleme:
benım 4+5 falandı kese görünmüştü sonra dr 10 gün sonr acagırmıstı tekrar kalp atısını duymustuk ogün yanı 6+1 de falan kalp atımı duyulmus 8.haftaya kadar kalp atımı duyulabılıyor dedııgm gıbı kese ıcın kan degerının 1500lere ulasması lazım

kızlar merhaba normalde benim bugün adet günümdü 3gün önce salı günü idrar testinde 2. çizgiyi gördüm o gün kan testimde değerim 224dü...bugün doktora kontrole gittim değerim 938 olmuş 4 haftalık hamileymişim:))kese görünmedi cok erken belli olmuş dedi haftaya görürüz keseyi dedi heycanlıyım normal mi??

aranızda soğan kürü kullanan oldu mu arkadaşlar.

bugün kırmızı kartı gördüm. ve soğan kürü kullanmak istiyorum. mart ayında hamile olmak istiyorum Rabbim izin verirse nasip ederse

cnm cokkk sevindim darisi basimizaaaaaaaaa evli mutluu veeeeeee bebisli yazabilirsin artik :)))
allah yardim etsin

kızlar günaydınnnnnnnnn adetime 3 gün var ama ben bugün idrar testi yaptım veeeee 2.çizgiyi gördüm hemen belirdi hamileyim galiba:)))kan vermeye gidicem öğlene doğu inşallah bi aksilik olmaz

Amin arkadaşım. İnşallah bir aksilik olmaz senin için. Ben herkese idrar testinde pozitifi görünce hamilesin derdim ama kendimde görünce ikinci çizgiyi inanamamıştım.. Kan sonucum gelene kadar bekledim. Sonra da ultrasonda görmeyi bekledim hep. Allah ın izniyle hepsi oldu. Kalbi de attı bebişimin. Senin de böyle olacak inşallah ::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…