- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.481
Hayirli olsun canim darisi basimiza ben hala beklemedeyim adetim gecikti :S
kızlarrrr adet günümde hafif pembe bi akıntım oldu iki gün bile sürmedi sonra ben bu sabah idrar testi yaptırdım ikinci çizgi silik çıktı hamişmiyimm ??
sakın aklına kötü şeyler getirme süper bişey ikiz annesi olmak 2 evlada bi anda sahip oluyrsun tabiki o güzelliiğin birazcık bedeli olcak ilk zamanlar yorulacaksın vs vs ama insan o koşuşturmlı hayata zaten alışıyor ki bi şekilde sonra bi bakmışsın yıllar geçmiş ana okuluna başlamaışlar ve senin yanında 2 tane aslan gibi evlat buna değmez mi sence :)
Tebrikler arkadaşım. Senin adına çok sevindim. Bir taşla 2 minik kuş
Allah sağlıklı bir hamilelik süreci ve sağlıklı mutlu huzurlu bebekler nasib etsin. Artık kendine her zamankinden daha dikkat etmelisin. Sabahları gerinme, çok yüksek şeylere uzanma ve ağır hiç birşey kaldırma; çünkü ufaklıklar tutunma sürecinde ve bu basit hareketler onların hayata tutunmalarını sağlayacak.
Sana kolay gelsin.
Sağlıkla ve sıhhatle.....
gelmediler haa ayy umuda kapılıyoruz inşallah müjdeli haberler alırız.. canım sen idrar testi falan yaptın mı.
kızlarrrr adet günümde hafif pembe bi akıntım oldu iki gün bile sürmedi sonra ben bu sabah idrar testi yaptırdım ikinci çizgi silik çıktı hamişmiyimm ??
günaydın kızlar
benim bat bugun
normalde sabah kalktıgımda kırmızıları görmüş olurdum ama gelmediler busabah ve adetimin geciktigini hiç bilmem ben erken olur ama gecikmez
şimdi dakka bası wc ye gidiyorum gelmişmi diye
midemde bulanıyor içten içten
ayy cok heyecanlıyım yarın dışarı cıkcam ozman gebelik testi alırım hala kırmızıları görmemişsem ve cuma sabah ypatım inşallah
cok heyecanlıyım kızlarrr
Hadi canim insallah olur senin icin
teşekkür ederim canım
yaa aslında korkuda girdi içime 2.cocuk bakabilcemmi maddi oarak yetcekmiyiz aay Rabbim saglık lı versin inşallah üstesinden geliriz dyorumsonra
kısmet Rabbim isteyen herkeze nasip eylesin
Ayni tatlim daha bisi yokinat ettim kiz yaptirmiyicam testi :) biraz daha gecsin artik testleri cope atmak degil saklayip bebegimin ilklerine katmak istiyorummm Allahtan hayirlisi canimm varmi bi belirti sende?
aynen bende yapmıyorum çöpe atmayalım saklayalım inşallah.. ama çok sabırsızlanıyorum yaaa ne gebelik belirtisi ne de adet belirtisi hiç bişey yok bekliyorum bakalım dayanamazsam yarın sabah yapacam ama çok korkuyorum valla negatif görürüm diye.. senin bi belirtin var mı canım
Yok canim hicbisi yok:S bende de dun her saat idrara kostum ve hafif kokuluydu hamilelik belirtisi olabilirmi bilmiyorum karnimda igne batmasi oluyor ki daha once hic olmamisti bi de dun gece midem bulandi pskolojikmidir :S ufff bilemiyorum ya sonucta adet belirtisi yok insallah bebislerimiz vardir canim gobisimizde :)
inş hamişsindir canım ya çok sabırsızlanıyosun belli biliyorum o duyguyu bende cuma gününü bekliyorum tekrar kantesti yaptırmak için ben heyecandan 2 gün varken yaptırmıştım tabi değerler düşük ççıktı
Oyle valla canim ama heycandan fazla korku var :S ya adet olursam diye
gönlünü ferah tut sen Allah istediğini verir inş
Amin canim insallah
Yok canim hicbisi yok:S bende de dun her saat idrara kostum ve hafif kokuluydu hamilelik belirtisi olabilirmi bilmiyorum karnimda igne batmasi oluyor ki daha once hic olmamisti bi de dun gece midem bulandi pskolojikmidir :S ufff bilemiyorum ya sonucta adet belirtisi yok insallah bebislerimiz vardir canim gobisimizde :)
pembemasal inan rüyalarıma girmeye başladın..:) İnşallah hamilesindir..gelip gelip bakıyorum senden bir haber var mı diye:)
Mavibattaniyenin de doktor kontrolü vardı bugün, haber alan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?