Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

süper bi haber bu canım benim...
bende kan verip geldim 3 te alcaz.gece uyuyamadım heyecandan..
Doktor silik olsada gebelik vardır dedi.

cok kısı burda sılık cızgıyı gorupte kanda hamıs haberını aldılar.hem sevgılıler gunu hemde bebıs haberı cok guzel nazar degmesın ınsallah.

bende uyuyamamıstım ılk ogrendıgımde tum gece donup durmustum tatlı heyecanlar bunlar hadı bakalım sonucunuda bıldır bızlere tmm

inşallah hepimiz en yakın zamanda alırız şu güzel haberlerii
hayırlısı arkadaşım marta inşallah (
mart ayını bu kadar özlemle bekleyeceğimi hiç bilmezdim..

temmuzgüneşi ne kadar güzel bir haber bu tamda gününde rabbim kucağına almayı nasip etsin darısıda bizlerin başına..

İnşallah güzel haberler verirsiniz bize kızlar.. Göbüşleriniz doludur dilerim

Pembemasal valla çatlıycam meraktan , ne zaman gideceksin doktora?

Aaaa çok güzel bir haber bu:) Tebrikler tatlım, bir beklerken iki gelecek desene:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım..

ay süperr bende çok istiyorum ikiz olmasını cnmdualarım seninle inşallah ikisinide kucagına alırsın

ay süperr bende çok istiyorum ikiz olmasını cnmdualarım seninle inşallah ikisinide kucagına alırsın

cnm doktorum daha erken dıye bır sey demedı bana ınternette hep bakıyorum ıkız gebelıkler cok tehlıkelı dusuk rıskı daha cok,erken dogum daha cok,anne sutu yetmıyor hemen mama da takvıye edıyorlr.bu konudan cok uzuldum ya.genelı rısklı dıyorlar

Aaaa çok güzel bir haber bu:) Tebrikler tatlım, bir beklerken iki gelecek desene:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım..[/QUOTE]

cok tesekkur ederım tatlım.tek bebeklere gore daha rısklı bır sekılde hamıslık gecırmek var tabıkı ınsallah bende oyle yatma olayları erken dogum falan olmaz dua edın kızlar bana

gecen hafta bir tanıdıgım ikizleri doğar dogmaz öldüler

canım allah korur onları sen sakın canını sıkma moralini yüksek tut kucağına aldığın günleride göreceksin keşke benimde ikizlerim olsa

canım allah korur onları sen sakın canını sıkma moralini yüksek tut kucağına aldığın günleride göreceksin keşke benimde ikizlerim olsa

doktorum daha bısey demedı kese tm olarak haftaya gozukur dedı ınternetten okudum korktum gerekten kotu dusunmemeye calısıyorum ama napcam bılmıyorum.allahta ısım ayakta degıl pc basında genelde oturuyorum ıslerı bırıktırıp kalktıgımda evrakları o sekılde yerlestırıyorum cok ayaga kalkmayım dıye.saol cnm bnm tabı herseyden once moral onemlı ahh keske elıme sag salım alsam

Canim doktora gitmek istemiyorum bazit bir adet gecikmesi olabilir gecen ay yasadim ayni seyi ama adet belirtilerim vardi da gelmiyordu simdi hic belirti yok adete dahil :S adet te yok biraz daha beklemeliyim...

senin sabırsızlığını anlıyorum canım ultrasonda bir görsem diyosundur bende kan değerlerim inş yükselir diyorum ama seninki başka bir heyacan olsa gerek ikiz ya nekadar güzel :)

senin sabırsızlığını anlıyorum canım ultrasonda bir görsem diyosundur bende kan değerlerim inş yükselir diyorum ama seninki başka bir heyacan olsa gerek ikiz ya nekadar güzel :)

bakalım bazen ıkızle bslayan gebelıkler tekle sonuclanabılıyormus bellı bır aya kadar.dun oyle gorduk ıkı tane bakalım tam ıkı kese olusucak mı hayrlısı salı gunu gıdıcem buyuk ıhtımal yada bu cumartesı degıl sonrakı cumartesı gıderım bılemedım

bu herkes için aynı değil cnm benim şimdiden kafana bunları sokma sen iyi şeyler oku güzel düşün güzel olsun biri kız biri erkek olsun:)))))

Kizlar adetim 3 gun gecikti kasiklarimda ara ara igne batmasi gibi sanci var idar da koku sizce bu hamilelik belirtilerinden biri mi ?

valla benim iki gebeliğimde dediklerin oluyodu belime ağrı giriyodu kasığıma iğne batıyo gibi oluyodu akıntım çok oluyodu ama bunlar psikolojikde oluyo geçen ay anılarını çektim dedim hamileyim geldi kırmızılar bakalım bu ay nolucak Allah büyük bizim kucaklarıda dolduracak inşallah

insallah olursa benim ilk hamileligim olucak ve neten arastirdigim annemden duydugum kadar biliyorum:) tesekkur ederim ama cidden bu iki arada bir derede kalmak kotu:S

merhaba arkadaşlar

hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlısı ile bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah

formunuzu okurken çok heyecanlandım
allah ın izni ile şanslı şubat belki banada uğur getirir dedim ve aranızda olmak istedim.

bat 27 şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…