- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.441
süper bi haber bu canım benim...
bende kan verip geldim 3 te alcaz.gece uyuyamadım heyecandan..
Doktor silik olsada gebelik vardır dedi.
inşallah hepimiz en yakın zamanda alırız şu güzel haberleriiherkese kucak dolusu merhabalar
bu ay puregon+ovitrelle iğnesi ile tedaviye başladım.okuduğum kadarı ile bu günlerde bir çok kişi hamilelik haberi almış.bu kadar sevinidirci haberleri bir arada görmemiştim.bu güzel bebek haberleri bana da ümit oldu.allah kimseyi umut etmekten yoksun bırakmasın.
bebek bekleyen,karnındaki bebeğe alışmaya çalışan yeni annelere sağlıklı güzel günler,benim gibi bebek hayali kuran arkadaşlarıma da sabır ve güzel haberler diliyorum.
mart ayını bu kadar özlemle bekleyeceğimi hiç bilmezdim..hayırlısı arkadaşım marta inşallah(
KIzlarr galiba hamileyim..Sabah 14 şubat diye eşime süpriz yapayım dedim.gizlice test aldım.Sabahın köründe yaptım.çift çizgi ama biri silikti.Çünkü 1 gün geçmişti adetimi.sonra yastığıma koyup uyandırdım.Oda inanamadı.sonra tekra test alıp geldik.oda silik AMA çift çizgi..Şimdi doktora gidiyoruz.Buraya yazmadan evden çıkamadım..
İnşallah yanılmıyorumdur.
KIzlarr galiba hamileyim..Sabah 14 şubat diye eşime süpriz yapayım dedim.gizlice test aldım.Sabahın köründe yaptım.çift çizgi ama biri silikti.Çünkü 1 gün geçmişti adetimi.sonra yastığıma koyup uyandırdım.Oda inanamadı.sonra tekra test alıp geldik.oda silik AMA çift çizgi..Şimdi doktora gidiyoruz.Buraya yazmadan evden çıkamadım..
İnşallah yanılmıyorumdur.
günaydınlar
sevgililer gününüz kutlu olsun hanimlar
maşallah hamile haberiyle acılmıs topiğimiz berekteli olsun günmüzde inşallah
melekangel de ikiz annesi olma ihtimali varmıs ama cok sevindim gercekten :)
bana gelince bat yarın
ve ben herzman batın sabahı yada sabaha karsı olurum nasıl uyucam bugun bilmem
gecen ay stresten 3 gün erken olmustum bugunlerde bişi yok
aslında hazır sevgililer günüyken bir testmi ypapsam offf sonra negatif cıkarsa diye korkuyorum aman neyse kafamı mesgul edicek seylerle ugrasayım en iyisi ben
Gunaydin kizlar nasilsilirtinizz ben dunden farksiz hala belirti yok ayniyim :) tabi ins normal bir adet gecikmesi degil de bebisin gelmesidir:S mutlu sabahlar ve hayirli haberlerrrr... hala kaos yasayanlar var mi adeti geciken ayni seyler sizlere de mi oluyor?
kızlar merhabalar sızlere hamıs haberını vermıstım dun doktora kontrole gıttım mercımek kadarlardı haftaya yıne gel bakarız keseye dedı ama o mercımek bır degıl ıkı tane doktor % 99 ıkız olcak dedı haftaya netlestırıcez....bır dderken ıkı oldu sok oldum ama sımdı mutluyum bı solukta cıkarır bıdada ugrasmam
kızlar merhabalar sızlere hamıs haberını vermıstım dun doktora kontrole gıttım mercımek kadarlardı haftaya yıne gel bakarız keseye dedı ama o mercımek bır degıl ıkı tane doktor % 99 ıkız olcak dedı haftaya netlestırıcez....bır dderken ıkı oldu sok oldum ama sımdı mutluyum bı solukta cıkarır bıdada ugrasmam
ay süperr bende çok istiyorum ikiz olmasını cnmdualarım seninle inşallah ikisinide kucagına alırsın
cnm doktorum daha erken dıye bır sey demedı bana ınternette hep bakıyorum ıkız gebelıkler cok tehlıkelı dusuk rıskı daha cok,erken dogum daha cok,anne sutu yetmıyor hemen mama da takvıye edıyorlr.bu konudan cok uzuldum ya.genelı rısklı dıyorlar
gecen hafta bir tanıdıgım ikizleri doğar dogmaz öldüler
cok saol cok acık sozlusun
cnm doktorum daha erken dıye bır sey demedı bana ınternette hep bakıyorum ıkız gebelıkler cok tehlıkelı dusuk rıskı daha cok,erken dogum daha cok,anne sutu yetmıyor hemen mama da takvıye edıyorlr.bu konudan cok uzuldum ya.genelı rısklı dıyorlar
canım allah korur onları sen sakın canını sıkma moralini yüksek tut kucağına aldığın günleride göreceksin keşke benimde ikizlerim olsa
İnşallah güzel haberler verirsiniz bize kızlar.. Göbüşleriniz doludur dilerim
Pembemasal valla çatlıycam meraktan , ne zaman gideceksin doktora?
Aaaa çok güzel bir haber bu:) Tebrikler tatlım, bir beklerken iki gelecek desene:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım..
doktorum daha bısey demedı kese tm olarak haftaya gozukur dedı ınternetten okudum korktum gerekten kotu dusunmemeye calısıyorum ama napcam bılmıyorum.allahta ısım ayakta degıl pc basında genelde oturuyorum ıslerı bırıktırıp kalktıgımda evrakları o sekılde yerlestırıyorum cok ayaga kalkmayım dıye.saol cnm bnm tabı herseyden once moral onemlı ahh keske elıme sag salım alsam
senin sabırsızlığını anlıyorum canım ultrasonda bir görsem diyosundur bende kan değerlerim inş yükselir diyorum ama seninki başka bir heyacan olsa gerek ikiz ya nekadar güzel :)
Kizlar adetim 3 gun gecikti kasiklarimda ara ara igne batmasi gibi sanci var idar da koku sizce bu hamilelik belirtilerinden biri mi ?
valla benim iki gebeliğimde dediklerin oluyodu belime ağrı giriyodu kasığıma iğne batıyo gibi oluyodu akıntım çok oluyodu ama bunlar psikolojikde oluyo geçen ay anılarını çektim dedim hamileyim geldi kırmızılar bakalım bu ay nolucak Allah büyük bizim kucaklarıda dolduracak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?