Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Çok güzel bir süpriz olmuş. Çok sevindim eşine güzel hediye olmuş hemde dünyanın en güzel hediyesi :) İlk çocuğumda dasilik çıkmıştı ve doktorlarda ikinci çizgi silik dahi çıksa hamilelik var diyor. Güzel haberlerini bekliyoruz hadi işallah.

Canım işallah hamiş olduğun için gecikmiştir herşey gönlünce olsun göbüşünde bebiş olsun

Hayırlı olsun canım ikiz annesi olmak çok zordur ama çokta güzeldir. Allah sağlıkla ikisinide kucağına almak nasip etsin işallah. Süper ya bende hep ikiz istemişimdir. iki mutluluğu birden yaşıyorsun ne güzel

tesekkur ederım cnm bnm..valla hem ıyı hem dusundurucu mecburen ısı bırakıcam 1 yada2 yıl ev hanımlıgına terfi edıcem.
hayırlısı bakalım saglıkla bı dogsunlarda ınsallah

aynı duyguları paylasıyoruz arkadasım kızımda ilk ay hamile kalmıstım ve böyle bekleleiştim batı valla
şimdi yarın bat günüm içim içime sıgmıyor :)

gözünaydın negüzel bir hediye olmus öyle cok sevindm ..hayırlı haberlerle gel inşallah

aaaa süper bişeyy bende ilk cocugum ikiz olsun cok istemiştim ama kısmte şimdi Rabbim verse gene istekli davranırmıyım bilmiyorum
senin adına cok sevindim hiç üzlme bakamıcam diye kafanı takma dünyanın en güzel şeyleri onlarrr

yumurtam çatlayalı 10 gün oldu şimdi belli olmaz dimi hamile olup olmadığım göğüslerim çok ağrıyor sabahta biraz bulantım vardı ama kusmadım bunlar belirti olabilirmi

günaydınlar
sevgililer gününüz kutlu olsun hanimlar
maşallah hamile haberiyle acılmıs topiğimiz berekteli olsun günmüzde inşallah
melekangel de ikiz annesi olma ihtimali varmıs ama cok sevindim gercekten :)
bana gelince bat yarın
ve ben herzman batın sabahı yada sabaha karsı olurum nasıl uyucam bugun bilmem
gecen ay stresten 3 gün erken olmustum bugunlerde bişi yok
aslında hazır sevgililer günüyken bir testmi ypapsam offf sonra negatif cıkarsa diye korkuyorum aman neyse kafamı mesgul edicek seylerle ugrasayım en iyisi ben

ılkın sok oldum.cunku ılk cocgum olcak kısmetse bır ıkız yanı bırının sorumluluguna alısmısken dıgerınınkıde cok zor olacak dedım.ama alıstım sımdı ya bırbırlerıne kardes olurlar.ıkısı bır arada buyur ne guzel bıdada gerek kalmaz bı kerede cıkarlar ınsallah..
Rabbım sızınde gonlunuze gore versın ınsallah hayırlısını.

süper bi haber bu canım benim...
bende kan verip geldim 3 te alcaz.gece uyuyamadım heyecandan..
Doktor silik olsada gebelik vardır dedi.

bir gün geçti canım daha..
4 gün önce 2 tane test aldım Melekangel'in bat tan önce belli olmuştu.bende meraktan yaptım ama negatifi.Ama morelimi bozmadım.Çünkü 2.teste bağladım ümidimi.kimselere söylemedim.eşime bile moreli bozulmasın diye Ve öylede oldu.14 Şubat Bİze uğurlu geldi.Sevgilim oldu bi tane daha..

canım hayrlı olsun şimdiden yaptııgn idrar testinin markası nedir?

Allahım bizlerede nasip etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…