- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.421
cok tesekkur ederım ozlemcım...en guzel mutluluklar ve haberler sızlerınde olsun ınsallah bebıslerle ılgılı
inşallah canım sağolasın bakalım bu ayın 22sindede bnim belli olacak hayırlısyla
hayırlısıyla rabbım gonlune gore versın...zamanı gelen mutlu haberı verıyor valla hıc sıkıntıya gırmeyın bakın boyle suprızler arka arkaya gelır ıste::)
KIzlarr galiba hamileyim..Sabah 14 şubat diye eşime süpriz yapayım dedim.gizlice test aldım.Sabahın köründe yaptım.çift çizgi ama biri silikti.Çünkü 1 gün geçmişti adetimi.sonra yastığıma koyup uyandırdım.Oda inanamadı.sonra tekra test alıp geldik.oda silik AMA çift çizgi..Şimdi doktora gidiyoruz.Buraya yazmadan evden çıkamadım..
İnşallah yanılmıyorumdur.
Canım işallah hamiş olduğun için gecikmiştir herşey gönlünce olsun göbüşünde bebiş olsunGunaydin kizlar nasilsilirtinizz ben dunden farksiz hala belirti yok ayniyim :) tabi ins normal bir adet gecikmesi degil de bebisin gelmesidir:S mutlu sabahlar ve hayirli haberlerrrr... hala kaos yasayanlar var mi adeti geciken ayni seyler sizlere de mi oluyor?
kızlar merhabalar sızlere hamıs haberını vermıstım dun doktora kontrole gıttım mercımek kadarlardı haftaya yıne gel bakarız keseye dedı ama o mercımek bır degıl ıkı tane doktor % 99 ıkız olcak dedı haftaya netlestırıcez....bır dderken ıkı oldu sok oldum ama sımdı mutluyum bı solukta cıkarır bıdada ugrasmam
Çok güzel bir süpriz olmuş. Çok sevindim eşine güzel hediye olmuş hemde dünyanın en güzel hediyesi :) İlk çocuğumda dasilik çıkmıştı ve doktorlarda ikinci çizgi silik dahi çıksa hamilelik var diyor. Güzel haberlerini bekliyoruz hadi işallah.
Canım işallah hamiş olduğun için gecikmiştir herşey gönlünce olsun göbüşünde bebiş olsun
Hayırlı olsun canım ikiz annesi olmak çok zordur ama çokta güzeldir. Allah sağlıkla ikisinide kucağına almak nasip etsin işallah. Süper ya bende hep ikiz istemişimdir. iki mutluluğu birden yaşıyorsun ne güzel
aynı duyguları paylasıyoruz arkadasım kızımda ilk ay hamile kalmıstım ve böyle bekleleiştim batı vallaİyi geceler kızlar. Günler geçmek bilmiyor adetime 5 gün kaldı :18: hertürlü belirti var ama beklemek çok zor. İlk çocuğumda bile bu kadar zor olmamıştı ilk ay hamile kalmıştım. Ne zormuş yaaa sanki ilk çocuğummuş gibi heycanlanıyorum. Hepimize Allah sabır versin hepi,mize biran önce güzel haber duymak nasip etsin ..... Tatlı rüyalar
gözünaydın negüzel bir hediye olmus öyle cok sevindm ..hayırlı haberlerle gel inşallahKIzlarr galiba hamileyim..Sabah 14 şubat diye eşime süpriz yapayım dedim.gizlice test aldım.Sabahın köründe yaptım.çift çizgi ama biri silikti.Çünkü 1 gün geçmişti adetimi.sonra yastığıma koyup uyandırdım.Oda inanamadı.sonra tekra test alıp geldik.oda silik AMA çift çizgi..Şimdi doktora gidiyoruz.Buraya yazmadan evden çıkamadım..
İnşallah yanılmıyorumdur.
aaaa süper bişeyy bende ilk cocugum ikiz olsun cok istemiştim ama kısmte şimdi Rabbim verse gene istekli davranırmıyım bilmiyorumkızlar merhabalar sızlere hamıs haberını vermıstım dun doktora kontrole gıttım mercımek kadarlardı haftaya yıne gel bakarız keseye dedı ama o mercımek bır degıl ıkı tane doktor % 99 ıkız olcak dedı haftaya netlestırıcez....bır dderken ıkı oldu sok oldum ama sımdı mutluyum bı solukta cıkarır bıdada ugrasmam
aynı duyguları paylasıyoruz arkadasım kızımda ilk ay hamile kalmıstım ve böyle bekleleiştim batı valla
şimdi yarın bat günüm içim içime sıgmıyor :)
gözünaydın negüzel bir hediye olmus öyle cok sevindm ..hayırlı haberlerle gel inşallah
aaaa süper bişeyy bende ilk cocugum ikiz olsun cok istemiştim ama kısmte şimdi Rabbim verse gene istekli davranırmıyım bilmiyorum
senin adına cok sevindim hiç üzlme bakamıcam diye kafanı takma dünyanın en güzel şeyleri onlarrr
banamı dediniz siz?seni üzmek istemem ama aynı şeyleri 3 aydr yaşyorumm..bnce yoktur bişeyy amaa .....inşallaah gönlüne göre verir rabbim..
kızlar merhabalar sızlere hamıs haberını vermıstım dun doktora kontrole gıttım mercımek kadarlardı haftaya yıne gel bakarız keseye dedı ama o mercımek bır degıl ıkı tane doktor % 99 ıkız olcak dedı haftaya netlestırıcez....bır dderken ıkı oldu sok oldum ama sımdı mutluyum bı solukta cıkarır bıdada ugrasmam
süper bi haber bu canım benim...
bende kan verip geldim 3 te alcaz.gece uyuyamadım heyecandan..
Doktor silik olsada gebelik vardır dedi.
bir gün geçti canım daha..
4 gün önce 2 tane test aldım Melekangel'in bat tan önce belli olmuştu.bende meraktan yaptım ama negatifi.Ama morelimi bozmadım.Çünkü 2.teste bağladım ümidimi.kimselere söylemedim.eşime bile moreli bozulmasın diyeVe öylede oldu.14 Şubat Bİze uğurlu geldi.Sevgilim oldu bi tane daha..
ayyy çok sevindim darısı başıma allah tamamına erdirsin inşallahh
canım hayrlı olsun şimdiden yaptııgn idrar testinin markası nedir?
Allahım bizlerede nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?