- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.401
aynen öle canım aynı durumu yaşayanlarla yazıştığımız için çok rahat ifadeler kullanabiliyoruz deneyimlerimizden paylaşmakta güzel bişey bakalım zaman ne gösterecek:)sen hiç hamilelik yaşamadın heralde ama MAAŞALLAH yaşamış gibi tavsiyelerde bulunuyorsun bilinçli insanların hali başka oluyor tabi:) inşallah hayırlı gebelik yaşarsın da sende tadarsın o duyguları inan tatmak anlatmaktan öğrenmekten çok çok başka bişey hayatını hemen ona indeksleyiveriyorsun neyse herkese hayırlı akşamlar selametle kalın İNŞALLAH:)
kızlar iyi akşamlar,
benim adetim iki gün gecikti,dün test yaptım negatif.
regl olsam da bi an önce rahatlasam,yumurtlama dönemim şaşacak diye üzülüyorum bu sefer,32.gün bugün.
bir daha test yapma gereği duymadım,belli kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyo sabahları,bide göğüslerim patlayacak,taşıyamaz duruma geldim(
bende bu ay klomen ve iğne tedavisinden sonra umutla bekliyorum ayın 4ünde yumurtladım günler geçmek bilmiyor(
Kızlar iyi akşamlar herkese çok kötü günler geçiriyorum malesef kimyasal gebelik yaşadım felaket adet oldum hastane hastane gezdim ama sonuç bu nasip değilmiş şimdi biraz daha iyiyim ve mart ayına umutlanıyorum
canımm bence adetinnin geçmesini bekle 4 gün sonra git tekrar test yaptır
Canım benim ilk kan testimde de negatif çıkmıştı, hatta 2ydi benim. Ama sen regl gününü bekle. Bende gecikme yaşayınca öğrenebildim ancak. Belki hamilesindir. Ama ben kan testi yaptırdığımda reglime 10 gün falan vardı yani... O yüzden bilemiyorum canım...
inş hamileyimdir çok heyecanla bekliyorum
sıkma canını arkadasım hayırlısı ne zmansa ozman bebiş senle olcak inşallah o ay mart ayı olurKızlar iyi akşamlar herkese çok kötü günler geçiriyorum malesef kimyasal gebelik yaşadım felaket adet oldum hastane hastane gezdim ama sonuç bu nasip değilmiş şimdi biraz daha iyiyim ve mart ayına umutlanıyorum
hmm sen 2 gün daha gelmezse test yap eger gene negatifse doktora git canım ihmal etmekızlar iyi akşamlar,
benim adetim iki gün gecikti,dün test yaptım negatif.
regl olsam da bi an önce rahatlasam,yumurtlama dönemim şaşacak diye üzülüyorum bu sefer,32.gün bugün.
bir daha test yapma gereği duymadım,belli kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyo sabahları,bide göğüslerim patlayacak,taşıyamaz duruma geldim(
gecmezzz gecmezzzz bilirimmmmbende bu ay klomen ve iğne tedavisinden sonra umutla bekliyorum ayın 4ünde yumurtladım günler geçmek bilmiyor(
ayy hadi hayırlı haberlerle gel inşallahkızlar merhaba,
benimde bugün bat günümdü..
hala herhangi bişi yok.Allahım sen büyüksün..
Sadece arada kasıklarımda batmalar oluyor.
İnşallah iyiye işarettir.
KIzlarr galiba hamileyim..Sabah 14 şubat diye eşime süpriz yapayım dedim.gizlice test aldım.Sabahın köründe yaptım.çift çizgi ama biri silikti.Çünkü 1 gün geçmişti adetimi.sonra yastığıma koyup uyandırdım.Oda inanamadı.sonra tekra test alıp geldik.oda silik AMA çift çizgi..Şimdi doktora gidiyoruz.Buraya yazmadan evden çıkamadım..
İnşallah yanılmıyorumdur.
KIzlarr galiba hamileyim..Sabah 14 şubat diye eşime süpriz yapayım dedim.gizlice test aldım.Sabahın köründe yaptım.çift çizgi ama biri silikti.Çünkü 1 gün geçmişti adetimi.sonra yastığıma koyup uyandırdım.Oda inanamadı.sonra tekra test alıp geldik.oda silik AMA çift çizgi..Şimdi doktora gidiyoruz.Buraya yazmadan evden çıkamadım..
İnşallah yanılmıyorumdur.
Gunaydin kizlar nasilsilirtinizz ben dunden farksiz hala belirti yok ayniyim :) tabi ins normal bir adet gecikmesi degil de bebisin gelmesidir:S mutlu sabahlar ve hayirli haberlerrrr... hala kaos yasayanlar var mi adeti geciken ayni seyler sizlere de mi oluyor?
kızlar merhabalar sızlere hamıs haberını vermıstım dun doktora kontrole gıttım mercımek kadarlardı haftaya yıne gel bakarız keseye dedı ama o mercımek bır degıl ıkı tane doktor % 99 ıkız olcak dedı haftaya netlestırıcez....bır dderken ıkı oldu sok oldum ama sımdı mutluyum bı solukta cıkarır bıdada ugrasmam
canım tebrikler bu ne güzel haber böyle mutluluğunuz ikiye katladı şimdi desene rabbim inşallah sağsalim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder :)
kızlar merhabalar sızlere hamıs haberını vermıstım dun doktora kontrole gıttım mercımek kadarlardı haftaya yıne gel bakarız keseye dedı ama o mercımek bır degıl ıkı tane doktor % 99 ıkız olcak dedı haftaya netlestırıcez....bır dderken ıkı oldu sok oldum ama sımdı mutluyum bı solukta cıkarır bıdada ugrasmam
ay canım çok güzel bi haber bu sağsalim kucağına alırsın ikisinide canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?