Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

Ya ben hiç bilmuyorumda catladigini falan nasıl anlıyorsun takip ediyorsun çok soru soruyorum ama kusura bakmayın belki yardımcı olur bana

Ya ben hiç bilmuyorumda catladigini falan nasıl anlıyorsun takip ediyorsun çok soru soruyorum ama kusura bakmayın belki yardımcı olur bana
Ovulasyon testi kullanıyorum onun dışında yumurtlama günü şeffaf akıntım yoğun oluyor vücut sıcaklığım artıyor ve kasıklarda hafif ağrı oluyor çatlama günü de adet olacak gibi oluyorum bel ve kasık ağrım oluyor batmalar hissediyorum bende böyle oluyor ama herkeste aynı olmayabilir değişebiliyor

Ben hiç anlamıyorum herhalde yaa sadece akıntım oluyor vide ben takvimden takip ediyorum

Bende katılayım bakalım olacak mı
Sat 13 Ocak
Bat 11 Şubat

Benim ovulasyon 16cı güne denk geldihi icin cogu zaman bende 10dan itubaren yapmaya başlıuorum yazık olmasın diyeçatladığını görüncede burakıyorum
Ay bazı kişiler regli biter bitmez yumurtluyor riske atmamak için dedim

Ay bazı kişiler regli biter bitmez yumurtluyor riske atmamak için dedim
Bende ovulasyon aldırdım eşime yarın yapmaya başlayacağım 14 tane umarım çatlama görürüm bu süreçte yoksa tekrar almam gerekecek

Bende ovulasyon aldırdım eşime yarın yapmaya başlayacağım 14 tane umarım çatlama görürüm bu süreçte yoksa tekrar almam gerekecek
Pahalı iste napalıminşAllah görür ve hamile kalırsın bidaha almana gerek kalmaz şimdi seninde soyledigin dogru tatlım düzensiz adet gören kisiler adetin bitdigi gunden başlaması gerekli düzeni olanlar icin bence 1-2-3gün oynar en fazla ovl tarihi

İnşallahh bakalım hepimiz görelim ve en önemlisi sağlıkla zamanında kucağımıza alalım

Benim adetim bazen belli olmuyor bende alayım yapayım inşallah bu ay hamile kaldırımda sağlıklı olsun bu sefer üç kaybim var en son kimyasal geçirdim 1200 den düştü değerim bakalım kasık ağrım var endişeliyim gunume tam ne kadar kaldı tahmin edemiyorum ama takvim 25 gosteriyor

Seninde mi kaybın var benimde kaybım var benim biraz ödüm kopuyor hamilelikten ama bebek isteğimde ağır basıyor

Ben hiç anlamıyorum herhalde yaa sadece akıntım oluyor vide ben takvimden takip ediyorum
Takvimdeki genel olarak söylüyor ama her kadın aynı zamanda yumurtlamıyor herkesin farklıdır. Bence gebelik istiyorsan ovulasyon testi al onu kullan onda daha net bir şekilde anlarsın ne zaman olduğunu

Seninde mi kaybın var benimde kaybım var benim biraz ödüm kopuyor hamilelikten ama bebek isteğimde ağır basıyor
Aynen benimde diyorum belki bu sefer sağlıklı ilerler iste benim bir tanesi sorunlu oldu mol gebelik hastalıklı bir gebelik kesesinin için de kist dolu lezyonlar varmış değerim tammhatirlamiyorum yalan olmasın 3 ayda sıfırlandı filimler kan vermelerin bir sene korunmam süreç böyle ilerledi sonrasindada korunmayı biraktigim 3 ayda hamile kaldım oda kimyasal oldu kan pıhtılaşma yatkınlık var ama hiç bir doktor ilaç vermedi geçenlerde bir doktora gittim dedimki doktor keseyi görmeden ilaç vermediler dediki bilmeyen doktorlara denk gelmişsin dedi

Çok yorucu bir süreçten geçmişsiniz inşallah bu sefer sağlıklı sorunsuz çiçek gibi bir gebelik geçirip kucağınıza alırsınız doktor çok önemli gerçekten

Çok yorucu bir süreçten geçmişsiniz inşallah bu sefer sağlıklı sorunsuz çiçek gibi bir gebelik geçirip kucağınıza alırsınız doktor çok önemli gerçekten
Çok sağol gerçekten çok tatlı yorumun oldu inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebeğine amin

Çok sağol gerçekten çok tatlı yorumun oldu inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebeğine amin
İnşallah öyle olur bir tane meleğim cennette bekliyor beni ama insan dünyada yaşayan evladı olsun istiyor

İnşallah öyle olur bir tane meleğim cennette bekliyor beni ama insan dünyada yaşayan evladı olsun istiyor
Senin nasıl oldu yani bebeğini nasıl neden kaybettin çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi
İnşallah yeni olacak bebeğine onun acını dindirisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…