Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

Senin nasıl oldu yani bebeğini nasıl neden kaybettin çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi
İnşallah yeni olacak bebeğine onun acını dindirisin
Ben 20. Haftada erken doğum yaptım suyum geldi canım kaybettim malesef oğlumu

İnşallah öyle olur bir tane meleğim cennette bekliyor beni ama insan dünyada yaşayan evladı olsun istiyor
Ablaminda öyle oldu kızdı çocuğu bir buçuk yaşında vefat etti cigerlerindeki sorun yüzünden sonraki hamileliği yine kız oldu rabbim birini aldı diğerini verdi ablamın göz yaşı diğer kızını kucağına alınca bitti acısı varmı var ama en azinda dindi biraz gelen bebek ona çok iyi geldi

İnşallah can kuşumun kardeşiyle teselli bulacağım bende bakalım tek duam herkesin çiçek gibi sorunsuz geçsin gebeliği ve sağlıkla zamanında herkes kucağına alsın çok önemli

İnşallah can kuşumun kardeşiyle teselli bulacağım bende bakalım tek duam herkesin çiçek gibi sorunsuz geçsin gebeliği ve sağlıkla zamanında herkes kucağına alsın çok önemli
Aynen haklısın hamile kalmak değil hamileliğin sorunsuz sıkıntısız geçmesi önemli benim

Aynen haklısın hamile kalmak değil hamileliğin sorunsuz sıkıntısız geçmesi önemli benim
Evet hamile elbet kalınır belki ilk seferde olmaz ama illa olur beklemekte zor elbet ama kayıp daha zor. O yüzden sorunsuz sıkıntısız gebelik diliyorum herkese

Sat 28 aralik bat 27 ocak bu ay ek beklemiyorm subati takip edecegm

Bu ay herhaldeki yok şubat ayinı beklicem herhalde bende dün gosgusumsizladi dedim var olabilir şimdi yok

Bazen hic belirti olmayabilir canım yinede bekle umudunu kaybetme ❤
Umudum var inşallah bunsefer sağlıkla olur 3 kayipdan sonra sağlıklı bir bebeğim olcakmi eğer olursa buraya unut olmak için yazmicam yazmayida Allah nasip etsin inşallah

Kızlar ben de çok istiyorum dün Progesterona baktı doktorum 22.4 çıktı ay sonunu bekliyorum bakalım çok heyecanlıyım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bende 25 Ocak sat
5 şubat bat
Kendi vucudumu dinledim çok ama sanmadigim.icin beni bu şekilde kaydedebilirmisin sadece ilk başları burda kimyasaldan sonra korunun dedikleri için korundum sonrasindada.doktor korunmaya gerek yok dedi bende iki kere oldu korunmasız ama biraz geç oldu diye düşünüyorum o yüzden

Tatlım 25ocak 5şubat çok kısa döngü degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…