Ben inşallah bu ay hamilelik haberi alirizKızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım
İsim Son adet Beklenen adet Sonuc Esra-se 12ocak 10şubat - Raziye 17ocak 15şubat -
İnşAllah tatlımBen inşallah bu ay hamilelik haberi aliriz
1 Ocak son adet tarihiKızlar bat ve sat tarihlerinizi yaza bilirmisiniz sonuçları belirticem bakalım kaç kisiyiz ve sonucta kaçımız muradımıza ericez
Allah hepimizi ,tüm bebis sahibi olmak isteyenleri sevindirsin İnşAllah1 Ocak son adet tarihi
Beklenen adet tarihi 1 Şubat pcoslu biri olarak hiç umudum yok ama inşallah güzel olur hersey
Oyyy rabbim inşallah bu ay hepimize nasip etsin inşallahBende isterim güzel sonuçlar alayım Ama bu ay mucize olur mu bilemiyorum 10 yıldır olmayan mucizeyi bekliyorum
Amin inşallahAllah hepimizi ,tüm bebis sahibi olmak isteyenleri sevindirsin İnşAllahumudumuzu kaybetmiycez Rabbim var Ol der ve olur
Amin amin inşallahOyyy rabbim inşallah bu ay hepimize nasip etsin inşallah
Uğur getirsin inşallah bu tablo bizeİnşAllah tatlımbat ve sat tarihlerini yaz senide listemize ekleyeyim
Olmadı bende sende oldumuHadi insaAllah, yerlesme akintisi oldumu?
27 Aralık adet olduğum tarihKızlar bat ve sat tarihlerinizi yaza bilirmisiniz sonuçları belirticem bakalım kaç kisiyiz ve sonucta kaçımız muradımıza ericez
Sat = 30 aralikKızlar bat ve sat tarihlerinizi yaza bilirmisiniz sonuçları belirticem bakalım kaç kisiyiz ve sonucta kaçımız muradımıza ericez
Kızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım
İsim Son adet Beklenen adet Sonuc Esra-se 12ocak 10şubat - Raziye 17ocak 15şubat - Denizi 12ocak 7şubat - Ekkiz 1ocak 1şubat -
Benim aradığım cevap soruyordum yumurtlama ve catlami.ayni seymi.ayni zamanlardaki oluyor bazıları aynı şey dediler yumurtladiginda.catluyor.zaten dediler deSat: 7 ocak
Bat: 5 şubat
Bu arada benim adetin 12.günü yumurtlama oldu 14. Günü de çatladı adetim erken de olabilir bakalım inşallah bu ay tutar❤
Değişiyor bazen benim mesala önceki ovulasyon da bir gün yumurta pozitif cıktı ertesi gün çatladı bu ay da iki gün yumurtlama oldu üçüncü gün çatladı. Yani anlayacağın değişiyor tatlım en iyisi ovulasyon testiyle takip etmek ben o şekilde anladımBenim aradığım cevap soruyordum yumurtlama ve catlami.ayni seymi.ayni zamanlardaki oluyor bazıları aynı şey dediler yumurtladiginda.catluyor.zaten dediler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?