Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

Konunun ilk paylaşımında liste yaptım takip ede bilirsinizbekliyorum sat ve batları

Son düzenleme:
Ben inşallah bu ay hamilelik haberi aliriz

Sat: 7 ocak
Bat: 5 şubat
Bu arada benim adetin 12.günü yumurtlama oldu 14. Günü de çatladı adetim erken de olabilir bakalım inşallah bu ay tutar

Sat: 7 ocak
Bat: 5 şubat
Bu arada benim adetin 12.günü yumurtlama oldu 14. Günü de çatladı adetim erken de olabilir bakalım inşallah bu ay tutar
Benim aradığım cevap soruyordum yumurtlama ve catlami.ayni seymi.ayni zamanlardaki oluyor bazıları aynı şey dediler yumurtladiginda.catluyor.zaten dediler de

Benim aradığım cevap soruyordum yumurtlama ve catlami.ayni seymi.ayni zamanlardaki oluyor bazıları aynı şey dediler yumurtladiginda.catluyor.zaten dediler de
Değişiyor bazen benim mesala önceki ovulasyon da bir gün yumurta pozitif cıktı ertesi gün çatladı bu ay da iki gün yumurtlama oldu üçüncü gün çatladı. Yani anlayacağın değişiyor tatlım en iyisi ovulasyon testiyle takip etmek ben o şekilde anladım

bu arada kızlar birsey sormak istiyorum size .Sabah test yaptigimda ovulasyon testim silik çıktı dün ve önceki gün de koyulasmisti baya bugün de çatladı ama dün geceden beri yumurtlama ağrım var çatlama olmasına rağmen kasık ve bel ağrısı normal mi yoksa bir kaç gün sürer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…