- 25 Mayıs 2020
- 85
- 43
- 38
Ben de ismini unuttuğum bı marka aldım çubuk test inşallah iyidir ve tutar ya siz hangi marka aldınızİnşAllah canım ben ovulasyon testleri siparis etdim bu ay onunla ilerliycem Flo dogru tespit etmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ismini unuttuğum bı marka aldım çubuk test inşallah iyidir ve tutar ya siz hangi marka aldınızİnşAllah canım ben ovulasyon testleri siparis etdim bu ay onunla ilerliycem Flo dogru tespit etmiyor
Canim ben innovita marka almışım daha elime ulaşmadı İnşAllah ugurlu gelirBen de ismini unuttuğum bı marka aldım çubuk test inşallah iyidir ve tutar ya siz hangi marka aldınız
Hadi İnşAllah yaHepimiz beklemedeyiz şubatı hayırlı haberler alırız umarım
Sana ulaştımı canım bu hesap?Benide eklermisin bendede yok herhalde eğer olmazsa burdan söylerim benide ekleyim olurmu
Galiba çözdüm işi)Benide inşallah
Ben de gruba gelmek istiyorum mümkünseGaliba çözdüm işi)
Hoş geldinizBen de gruba gelmek istiyorum mümkünse
HoşbulduumHoş geldiniz
Beni de eklerseniz sevinirimHoş geldiniz
Arkadaşlar Şubat ayı için açılacak mı bu konu ? O kadar bu aydan umitsizimki Artık şubat ayında tüm tuşlara basayım diyorum var mı önerisi olan ???
Tatlım hangi grupBen de gruba gelmek istiyorum mümkünse
yeni üye oldugum için açıkcası bende analayamadım grup sohbet yapmak oluyomu burdaKızlar ne grubu bu bilgi verir misiniz
Nasıl yani anlamadım beni almadınız grup acdinizmiSana ulaştımı canım bu hesap?
Bı grup dur dönüyor ortalıkta ama ortada grup yok herhaldeTatlım hangi grup
Aslında öyle bı grup olsa çok iyi oluryeni üye oldugum için açıkcası bende analayamadım grup sohbet yapmak oluyomu burda
E size gruba alın yazmışlar ben de burada özelden mesaj grubu var sandım kk pek bilmiyorumTatlım hangi grup
Ayy Ewet grup diyince merak ettimBı grup dur dönüyor ortalıkta ama ortada grup yok herhalde