Dualarımız senınle canım Allah hayırlısını nasıp etsın hepımız ıcınKasik bölgemde kasılmalar var adet sancısı gibi değil nasıl bir seyde sürekli kizariyorum sulu akıntım var beyaz bı akıntı göğüslerimde herhangi bir belirti yok adetime 6 gün var geçen ay kimyasal geçirdim ama bu ay da iki kere korunmadik ilk baslari korundum çünkü mol gebelik yaşamıştim daha önce aslında onun için tedirginim böyle akıntım vardı sulu inşallah gebelik varsada kızlar dua edin kötü bı gebelik olmasın ya
Sayalım sayalım ama reglime 12 gün kala beni bir umutsuzluk sardı pkos varKızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Bende katılmak istiyorumHoş geldiniz
Hoşbulduk umarımHoş geldiniz umarım hepımızın mutlu haberlerını alırız
Aaa hiç duymadım yaaaCeviz suyu içicem adetimin 6cı gününden itibaren 15gün faydalı oldugunu dediler
Bi umut işteAaa hiç duymadım yaaa
E işe yarıyor yumurtlama icinmi kist icinmi bende bal çörek otu kürü yapicam bu ay egerki regli olursam.tabiBi umut işte
Yumurtalıkların sağlığı içinmiş bir sorun yok bende ama ihtimali artırıyo diye duydum yapan çokE işe yarıyor yumurtlama icinmi kist icinmi bende bal çörek otu kürü yapicam bu ay egerki regli olursam.tabi
Hımm anladim bakalım bı hayırlısı inşallahYumurtalıkların sağlığı içinmiş bir sorun yok bende ama ihtimali artırıyo diye duydum yapan çok
Benim de 6 gun kaldi, belirtilerim var hatta pembemsi koyu sari akinti yasadimİnşallah regle 8 gün kaldı var gibi hissediyorum İnşallah vardır miniğim
Benim de 5 gün kaldı artık ara da kasıt batmalarım yani kaşıntı gibi farklı bir şey hissediyorum kasıklarımda ve yumurtlamadan itibaren devam eden göğüs hassasiyetim var inşallah bebişdendirBenim de 6 gun kaldi, belirtilerim var hatta pembemsi koyu sari akinti yasadim
Cuma cumrtesi agrili hemde snki adet olcakmisim gibi. Arada gelip giden addt agrisi var bilemedim insallah hamileyiz dir, senin belirtilerin neler
Hadi insaAllah, yerlesme akintisi oldumu?Benim de 5 gün kaldı artık ara da kasıt batmalarım yani kaşıntı gibi farklı bir şey hissediyorum kasıklarımda ve yumurtlamadan itibaren devam eden göğüs hassasiyetim var inşallah bebişdendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?