Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

Kasik bölgemde kasılmalar var adet sancısı gibi değil nasıl bir seyde sürekli kizariyorum sulu akıntım var beyaz bı akıntı göğüslerimde herhangi bir belirti yok adetime 6 gün var geçen ay kimyasal geçirdim ama bu ay da iki kere korunmadik ilk baslari korundum çünkü mol gebelik yaşamıştim daha önce aslında onun için tedirginim böyle akıntım vardı sulu inşallah gebelik varsada kızlar dua edin kötü bı gebelik olmasın ya

Ceviz suyu içicem adetimin 6cı gününden itibaren 15gün faydalı oldugunu dediler

İnşallah regle 8 gün kaldı var gibi hissediyorum İnşallah vardır miniğim
Benim de 6 gun kaldi, belirtilerim var hatta pembemsi koyu sari akinti yasadim
Cuma cumrtesi agrili hemde snki adet olcakmisim gibi. Arada gelip giden addt agrisi var bilemedim insallah hamileyiz dir, senin belirtilerin neler

Benim de 6 gun kaldi, belirtilerim var hatta pembemsi koyu sari akinti yasadim
Cuma cumrtesi agrili hemde snki adet olcakmisim gibi. Arada gelip giden addt agrisi var bilemedim insallah hamileyiz dir, senin belirtilerin neler
Benim de 5 gün kaldı artık ara da kasıt batmalarım yani kaşıntı gibi farklı bir şey hissediyorum kasıklarımda ve yumurtlamadan itibaren devam eden göğüs hassasiyetim var inşallah bebişdendir

Bizde bu ay istiyoruz inşallah gönlümüzce olsun herkese de nasip olsun
sat 12 Ocak
bat 10 Şubat
Ovulasyon 27 Ocak bakalım hayirlisi ile inşallah

Kızlar bende ovulasyon la yumurtlama gördüm değerlendirdim şuan 7.8 gün geçti sadece göğüs hassasiyet fazla var gerisi yok belirti olarak kaldı bir hafta hamileyimdir amin çok heyecanlı ve umutsuz geçiyor günlerim akıntı filan hiç yok gelirse beyazımsi sarımsı öyle

Kızlar bat ve sat tarihlerinizi yaza bilirmisiniz sonuçları belirticem bakalım kaç kisiyiz ve sonucta kaçımız muradımıza ericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…