Içinde 15 tane var zaten 14.gun TEST dedi eğer pozitif çıkarsa devam edeceğim. Ama cnm sana birşey sormam lazimÖyleymiş canım ne zamana kadar kullan dedi sana
Çok şükür cnm şuan iyiyimÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine şimdi iyi misin
ayyyy canim yaaa insallah hamissindirr yaaa belki ondandirCnm zehirledim mi yoksa alerjik mi var anlamadım once bi bas ağrısı oldu afedersiniz sonra 3.4 defa kustum artık halim kalmadı bayıldım kaldm
Yok kız hiç sanmıyorum çünkü kusunca gectiayyyy canim yaaa insallah hamissindirr yaaa belki ondandir
Ayy adet olacağım galibaayyyy canim yaaa insallah hamissindirr yaaa belki ondandir
Yaaa ayy içim kıpır kıpıt oldukizlar test yaptim hayalet cikti
insaallahhhh canimmmmYaaa ayy içim kıpır kıpıt olduben de hayalet bile çıkmadı dün çıktıysa var olabilir bişeyler
meraba hamilemisiz ?insaallahhhh canimmmm
meraba hamilemisiz ?
yaaaa hayırlısı canmYok canim gecen ay tutmadi tekrardan basladik rabbim nasip ederse
Amin bitanem sende asilamami oldun kuzumźyaaaa hayırlısı canm
yok canım ben o evreye gecmedm malesef.Amin bitanem sende asilamami oldun kuzumź
Ozeldemi tedavi goruyorsun canimyok canım ben o evreye gecmedm malesef.
evet canım.Ozeldemi tedavi goruyorsun canim
Anladim canim hangi sehirdesinevet canım.
İstanbul canım sen nerdenAnladim canim hangi sehirdesin
Bende istanbul canim birazdan kontrole gidicemİstanbul canım sen nerden
Ben bakırkoyde bi kliniğe gidiyorum sen nereye gidiosn canmBende istanbul canim birazdan kontrole gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?