Şubat ataması yokmuş !

Ssyl

Ya hep ya hiç..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
198
0
46
İzmir
Önceki konumda anlatmıştım öğretmen olduğumu keşke olmasaymışım
Yıllarca hayalini kurdum ama okul biteli 4 yıl oldu atanamıyorum
Her sene şubatta atama yapılırdı bu sene yok diyorlar!!!
Halbuki sadece 1 puanla kaçırmıştım bu sene.
Üstelik bu sene bir de alan sınavı var.
14 temmuzda sınav var ama içerik hakkında en ufak bir şey bile açıklamıyorlar çıldıracağım artık!!!

ALLAH yardımcınız olsun hakketen zor. yıllarca oku atanmayı bekle ufak bı farkla kaçır
gecen gun karşısına aldığı oğretmen gence "atama yok oy vermezsen verme "dıyen bır zınhıneyın oğretmenlere verdığı değer acıktır

Ben en son atama olacak diye okumuştum ama:44:
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor..

Teşekkür ederim cevap veren iki kişiye :)
Cinsel içerikli bir konu açsam bu kadar ilgi görmezdi sanırım şımardım bu ilgiden

Ben seni biliyorum, kpss konularında görüyordum. Bence şubatta olmasa da haziranda falan bir atama bekliyorum ben il içi il dışı özür grubu atamaları devam ediyor hala. Boşalan yerleri mutlaka doldurmak zorundalar. İçini ferah tut. Ben 2011 de atandım, şu anda iyi bir okuldayım ama istemiyormuşum bu işi. O yüzden başka bir kuruma geçiyorum. Allah herkese hayırlısını versin.
8. Senesinde atanan bir arkadaşım var, kısmette varsa oluyor. İyi düşün iyi olsun inşallah. ;-)

Çok teşekkür ederim aminn inşallah :)

ben öğretmen adayı değilim ama atanamayan öğretmenleri görünce üzülüyorum
inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız

Branşınız ne merak ettim...
Bende öğr adayıyım da zor deniliyor acaba zor derken neye göre zor?

bende öğretmen değilim ama eltim öğretmen yeni evlendiler eşi tokatta kendisi urfadaydı surekli atamadan bahsediyolardı dilekçe vermiş ve ataması oldu tokata eş durumundan dolayı bu seni etkilemiyormu evli olanlara mıydı acaba yanlış bişey söylediysem kusura bakma bilşmediğimden ama eltimin atması oldu yani

Atanmıştır o zaten şimdi de eşinin yanına gitmiştir çünkü geçenlerde eş durumu ataması yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…