ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Bir de iki embriyo transfer edildi. Ayrı zamanlarda dondurulmuş. İkisi de 3. Gün. Biri 7 hücreli biri 8 hücreli yazıyordu evrakta. Ara ara öksürüğüm oluyor o da korkutuyor beni

Canım hayırlı olsun öncelikle. Bence kendini zorlamadığın sürece hiçbir şey olmaz. Sadece yavaş hareket etmeye çalış ben de öyle yapıyorum bugün demlik taşıdım mesela ama hemen korktum iki kez düşünmek gerek bir işi yapmadan önce

Lütfen sen de dikkatli ol. Uzun yol kat ettik çok şükür bu güne de ulaştık. Allah kucağımıza da almayı nasip eder inşaallah sağlıkla

benim şubat 14 transferim oldu 3. gün embriyosu 2 adet nakil oldu. bir belirtim yok umudum çok kırıldı. ne tür belirti beklemeliyim yada test yapmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar ben 1subatta opu oldum sonraki adette kontrole gittiğimde alınan yumurtaların kalintilari olduğu soylendeve bunlar gidene kadar bekleyecegim bu ne demek başına böyle birşey gelen varmı

Evet benimde yaklaşık sizinle aynı belirtiler var sonucunuz nedir

Kaçıncı gün test yaptınız bhcg kaç geldi

İyi akşamlar hanımlar ben 15 şubatta 4AA dondurulmuş embriyo transferi oldum, ilaçları önce başladım birzz gögüs ağrım oluyo estrofem e bağlamıştım, şimdi de transferden sonra gündğz ara ara giren şiddetli baş ağrım var, bugun 6. Günüm pazartesi günü kan ver dedi hemşirem bi bakacağım çok korkuyorum

Merhaba arkadaşlar ben 1subatta opu oldum sonraki adette kontrole gittiğimde alınan yumurtaların kalintilari olduğu soylendeve bunlar gidene kadar bekleyecegim bu ne demek başına böyle birşey gelen varmı
Rahim dinlendirme yapmışlar, dondurulmuş embriyo planlanmış , geçmiş olsun inşallah sağlıkla gebe kalıp doğum yaparsınız

Kaçıncı gün test yaptınız bhcg kaç geldi
Merhaba, kan testi henüz yapılmadım. Clearbluenun 4 farklı çeşit hcg idrar testleriyle çift çizgileri gördüm
Yurt dışında yaşıyorum, doktorum test günü(transferin 14. Günü) arayıp idrar testi sonucumu sordu ve 5. Haftada olduğumu teyitleştik.
7. Haftanın sonuna ilk randevumuzu verdi, gidince kan testi de yapılacak ilk ultrason da. Sistem türkiyedekinden epey farklı

Benim de 813 çıktı ama bana öyle birşey demediler ben 4 Şubat 5. Gün embriyo transfer oldum 15 şubat kan verdim

Yaaa acaba benim de öyle olur mu ben de 11 gün kan verdim 813 çıktı inşallah öyle olur dua edelim

Günaydın kızlar nasılsınız varmı bugün idrar yapan yada kan veren

Kızlar test sonuçlarım cok değişik
12.gün 98
14.gün 140
16.gün 268
Ne düşüneceğimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…