Evet çıkar o zaman cnm benim daha geç çıkar sanırım 3. Gün embriyosu çünküYok kız çok erken hayatta çıkmaz ama 8-9 gibi yapmayı düşünüyorum
Evet canım 3. gün embriyosu için ekstra 2 gün daha beklemek gerekiyorEvet çıkar o zaman cnm benim daha geç çıkar sanırım 3. Gün embriyosu çünkü
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş. Transfer günü de fitil attınız mı?Ay biliyor musun benim de akıntım kesildi. Transfer öncesi estrofem deli gibi akıntı yapıyordu şu an akıntım yok sadece fitili attıktan 1 saat sonra fitilin kalanları geliyor. Ama çok mide bulantım var ve kasım ağrım artmaya başladı
Transfer günü de attın dimi? Ben sabah 7 gibi atıyorum. Transferim 9.30 daEvet canım transferden 5 gün önce başladım fitile doktorum test gününe kadar kullanacağız dedi
Transfer günü bana ilaç kullanmadan gel demişlerdiHayırlı olsun sağlıkla gelsin inş. Transfer günü de fitil attınız mı?
Transfer günü de attın dimi? Ben sabah 7 gibi atıyorum. Transferim 9.30 da
Bana hemşiresi kullan dedi ben tekrar sorayım özellikle tekrar sorsun. Endişeliyim fitil baya baya akıntı yapıyorTransfer günü bana ilaç kullanmadan gel demişlerdi
Doktora hemşireye sor bence
Canım ben 9da 2 adet Estrofem 1 adet fitil, 1 adet iğne, 12de 1 antibiyotik, 3te yine fitil kullanıyordum transferim saat 4e planlandı 9daki ve 12deki tüm ilaçları kullandım 2 buçukta yola çıktığımız için 3teki fitili kullanamadım kliniğe geldiğimde saat 15.15ti hemşireye sordum 4te transfer var yolda olduğum için fitili kullanamadım ne yapayım dedim transfer esnasında vajina yıkama yapılacağı için fitilin faydası olmaz şimdi kullanma bu transferden sonra eve gidince hir tane kullan 3teki yerine dedi, akşam 9da kullanmam gerekeni de gece 12de kullandırdılar o güne özel olarak.Bana hemşiresi kullan dedi ben tekrar sorayım özellikle tekrar sorsun. Endişeliyim fitil baya baya akıntı yapıyor
Ya çok teşekkür ederim ayrıntı paylaştığın için. Allah razı olsun. Bebişini sağlıkla hayırla kucağına al inş.Canım ben 9da 2 adet Estrofem 1 adet fitil, 1 adet iğne, 12de 1 antibiyotik, 3te yine fitil kullanıyordum transferim saat 4e planlandı 9daki ve 12deki tüm ilaçları kullandım 2 buçukta yola çıktığımız için 3teki fitili kullanamadım kliniğe geldiğimde saat 15.15ti hemşireye sordum 4te transfer var yolda olduğum için fitili kullanamadım ne yapayım dedim transfer esnasında vajina yıkama yapılacağı için fitilin faydası olmaz şimdi kullanma bu transferden sonra eve gidince hir tane kullan 3teki yerine dedi, akşam 9da kullanmam gerekeni de gece 12de kullandırdılar o güne özel olarak.
İnşallah canım Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah. Her doktorun tedavi yöntemi kullandırdığı ilaç farklı oluyor hemşiren fitili kullan dediyse kullan zaten 2,5 saat varmış fitil ve transfer arasında çoktan emilmiş olur o saatlerdeYa çok teşekkür ederim ayrıntı paylaştığın için. Allah razı olsun. Bebişini sağlıkla hayırla kucağına al inş.
Aaaaaa kız aynı akıntı bende de başladı. Hatta sabah konuştuk ya estrofemin akıntısı kesildi diye akşama doğru sarımsı akıntı olunca kendi kendime dedim kızlarla konuşmuştuk şimdi başladı tekrar diyeZ zeynepcimsakin canım bugün 3.günümüz bitti transfer olalı bir değişiklik var mı hiç sende benim karnım ağrıyor ya ya da iğne vurduğumuz için mi göbekten bilmiyorum ve limon sarısı bir akıntı başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?