ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Bende sanırım bekleyemem veririm 9.gün falan kızlar ona göre ilaçlara devam ederim ya da bırakırım

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş. Transfer günü de fitil attınız mı?
Evet canım transferden 5 gün önce başladım fitile doktorum test gününe kadar kullanacağız dedi
Transfer günü de attın dimi? Ben sabah 7 gibi atıyorum. Transferim 9.30 da

Kızlar transferden sonra tutunma olayı ne zaman oluyor ya da başlıyor bir bilginiz var mı ben doktoruma sorcaktım ama unuttum ya

Bana hemşiresi kullan dedi ben tekrar sorayım özellikle tekrar sorsun. Endişeliyim fitil baya baya akıntı yapıyor
Canım ben 9da 2 adet Estrofem 1 adet fitil, 1 adet iğne, 12de 1 antibiyotik, 3te yine fitil kullanıyordum transferim saat 4e planlandı 9daki ve 12deki tüm ilaçları kullandım 2 buçukta yola çıktığımız için 3teki fitili kullanamadım kliniğe geldiğimde saat 15.15ti hemşireye sordum 4te transfer var yolda olduğum için fitili kullanamadım ne yapayım dedim transfer esnasında vajina yıkama yapılacağı için fitilin faydası olmaz şimdi kullanma bu transferden sonra eve gidince hir tane kullan 3teki yerine dedi, akşam 9da kullanmam gerekeni de gece 12de kullandırdılar o güne özel olarak.

Ya çok teşekkür ederim ayrıntı paylaştığın için. Allah razı olsun. Bebişini sağlıkla hayırla kucağına al inş.

Ya çok teşekkür ederim ayrıntı paylaştığın için. Allah razı olsun. Bebişini sağlıkla hayırla kucağına al inş.
İnşallah canım Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah. Her doktorun tedavi yöntemi kullandırdığı ilaç farklı oluyor hemşiren fitili kullan dediyse kullan zaten 2,5 saat varmış fitil ve transfer arasında çoktan emilmiş olur o saatlerde

Z zeynepcimsakin canım bugün 3.günümüz bitti transfer olalı bir değişiklik var mı hiç sende benim karnım ağrıyor ya ya da iğne vurduğumuz için mi göbekten bilmiyorum ve limon sarısı bir akıntı başladı

Aaaaaa kız aynı akıntı bende de başladı. Hatta sabah konuştuk ya estrofemin akıntısı kesildi diye akşama doğru sarımsı akıntı olunca kendi kendime dedim kızlarla konuşmuştuk şimdi başladı tekrar diye canım bende dün biraz mide bulantısı başlamıştı bugün de bel ağrısı başladı bunlar ekstra olanlar onun dışında kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim zaten ilaçları kullanırken başlamıştı aynı devam bazen artıyor o kadar. Sende durumlar nasıl?

Merhaba transfer sonrası 7. Günüm 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum ikinci denemem ilkinde hiç belirti yoktu bu sefer belirti olunca dayanamayıp dün ve bugün test yaptım kuruma çizgisi olabilir mi lütfen bakar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…