UmarımBen de dün oldum umarım hayırlı sonuçlar alırız
İlk mi? İnşallah hayırla sonuclanir :)UmarımBenim bugün 9.günüm artık sabırsızlanıyorum 5 gün geçmeyecekmiş gibi geliyor
İlk mi? İnşallah hayırla sonuclanir :)
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız. Ben erken gebelik testi yaptım hala hafif çizgi var ama görünür görğnmez. İğnenin etkisi hala bitmemiş. 10.günüm bugün. düşünürsek embriyonun tutunma sürecini daha henüz etkilemiyordur. 14 şubatta test yapacağım bakalım umarım hayırla sonuçlanırBenimde bugün hayırlısıyla aşılama olduminşallah güzel sonuçlar alırız yatıyorum tutması için ama oturduğumda kasıklarımda kramp gibi batma oldu bir kaç defa, ama ilk günden neden olduğunu anlamadım. İnşallah tutmuş olan bebişlerimiz olur
Bu çok normalmiş gaz olmasıBenimde belirtim yok sadece çok gazım var karnım sis biraz
sperm sayısı için mutlaka keçiboynuzu kürü yapsın canım eşin. her gün akşamdan 3 tane keçboynuzunu kırıp 2 bardak ılık suda ılık suda beklet. sabah ve akşam birer bardak içsin spermleri çok hareketlendiriyor. sen test vermeden 1 hafta önce yapın bunu mutlakaİnsallah hepinizinki saglikla hayirla tutarbende bu yoldayim gecen ay esimin sperm sayisi asiri dusuklugu sebebiyle doktor beni adetliyken kontrole bile almadi. Esime daha cok vitamin verdi. Bu sperm sayisi ile asilamadan sonuc elde edemezmisiz.Bidahaki adetli gununde gel dendi. Nasil bi kalp kirikligiyla ciktim o odadan anlatamam.(gecen ay asilama olacagimi dusunuyordum cunku) simdi adetim 1-2 gun gecikti pek bi umidim yok ama gene Rabbimden umit kesilmez. Belkide diyorum bu sefer olmustur
daha çok erken zaten belirti varsa da iğnenin belirtisi oluyormuş. Umarım pozitif sonuçlar alırızmerhaba kızlar. Benim de bu salı günü aşılamam oldu. O günden beri hep evdeyim yatıyorum. Ama belirti falan hiç bişey yok şuana kadar ilk gün sancım oldu sadece. Hayırla sonuçlanır inşAllah hepimizinki
benim arkadaşım tüp bebek yaptırdı. ilk verdiği sonuçtan sonra kürle iki katına çıktı sonuçlarsperm sayısı için mutlaka keçiboynuzu kürü yapsın canım eşin. her gün akşamdan 3 tane keçboynuzunu kırıp 2 bardak ılık suda ılık suda beklet. sabah ve akşam birer bardak içsin spermleri çok hareketlendiriyor. sen test vermeden 1 hafta önce yapın bunu mutlaka
Ben eşime keçi boynuzu pekmezi yediriyorum birde muz ve cevizsperm sayısı için mutlaka keçiboynuzu kürü yapsın canım eşin. her gün akşamdan 3 tane keçboynuzunu kırıp 2 bardak ılık suda ılık suda beklet. sabah ve akşam birer bardak içsin spermleri çok hareketlendiriyor. sen test vermeden 1 hafta önce yapın bunu mutlaka
keçi boynuzu kürüde yap 3 4 tane keçi boynuzu kaynat demlemeye bırak sabah akşam bir hafta kullansınBen eşime keçi boynuzu pekmezi yediriyorum birde muz ve ceviz
İnşAllah bakalım. Nasipte varsa olur bakalım bu tedaviler vesile sadece.daha çok erken zaten belirti varsa da iğnenin belirtisi oluyormuş. Umarım pozitif sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?