Bana soruyorsaniz şuan iyi çok sukurMerhaba gözünüz ne durumda
Bana soruyorsaniz şuan iyi çok sukur
İzleri geçti mi ve duruşu değişti mi birde hangi şehirde sinizBana soruyorsaniz şuan iyi çok sukur
izler geçti duruşuda çok guzel, Kayseride yasiyorumİzleri geçti mi ve duruşu değişti mi birde hangi şehirde siniz
Kaş düşüklüğü oluyormuş oldu mu sizdeizler geçti duruşuda çok guzel, Kayseride yasiyorum
Eskiye nazaran kas ve göz arasındaki mesafe kisaldi ama dusukluk olmadı. Bu foto ameliyat olmasa onceki halimKaş düşüklüğü oluyormuş oldu mu sizde
Öncekilere bakamıyorum yazdınız mı ama göz kapanmada sorun yaşadınız mı uyurkenBaya duzeldi doktorumda iyilesme surecimin baya hızlı gelistigini soyledi. Sanki 5 6 ayilk bir iyileşme gibi şimdiden dedi.
Eskiye nazaran kas ve göz arasındaki mesafe kisaldi ama dusukluk olmadı. Bu foto ameliyat olmasa onceki halim
Evet, goz kapağını tam aldıkları için ilk zamanlar boyle olurmuş. Eger tam alınmışsa ameliyat kisa sureli olmuş demektir yine bir işlem gerekir çok geçmeden dedi. Ömürlük yaptım milimetrik dedi.Merhaba, benimde mesafe kısaldı neden öyle oluyor acaba doktorunuz bilgi verdi mi size?
Sizede geçmiş olsun, benim doktorum izler üzerine lazer yaptı ikinci seansimada ayin 21 ince gideceğim.Geçmiş olsun. Ben de şubat ayında gözkapağı ameliyatı oldum. Çok az da olsa izler var ama çok dikkatli bakmak gerekiyor. Zamanla hepsi yok olur diye düşünüyorum.
Evet, goz kapağını tam aldıkları için ilk zamanlar boyle olurmuş. Eger tam alınmışsa ameliyat kisa sureli olmuş demektir yine bir işlem gerekir çok geçmeden dedi. Ömürlük yaptım milimetrik dedi.
Arkadaşlar merhaba...
Dış kısmında iz yok cok sukur ama asagiya dogru baktığımda bile hala belli olan vede zamanla beyazlamış izler var. Kimse o izler ne demedi ama cilt hastalıgi sanıyor olabilirler cunku daha cok gözün ic kismina dogru goz kapagi kısmında o izler. O kisimdada ismini bilmedigim cilt hastaligi var ya ondanmi sanip sormuyorlar bilmiyorum.
Ama arkadasimda fark ediyor asagi dogru bakarken belli oluyor dedi ben hic sormadan bile. Ameliyat öncesi Doktorum o kısımlar zaten göz kapagini açtığında yani belli olmayacak iç kısımda kalacak demişti ama hani aşağı doğru baktığımda belli olacağını bilmiyordum.
Ameliyattan bir sene sonra ayni doktora gittim çünkü bir sene içinde geçecek denildi ve bana yani ben hiçbir şekilde iz kalmayacak demedim dedi. Bu kısmen doğru az önce anlattığım gibi söylemişti. Beyazlamış ondan belli dedi.
Benim alt baldırıma da kaynar su dökülmüştü ve genelde internette olsun doktorun söylemlerine göre 1 sene içinde leke kaybolması gerekiyor ama benim o lekem de tamamen kaybolmadi. 2. seneye yaklaşıyorum gitgide azalıyor acaba diyorum hani herkeste farklı mı göz üstündeki izler de mi azalacak zamanla bendemi uzun suruyor bu tarz seyler genelde.. sanki bazen bir tık azaldı gibi geliyorbazen bazende hala aynı gibi geliyor.
Siz de durum nasıl ameliyat olan kişilerde?
ne kadar süre içinde gitti? tamamen gitti mi? ne ölçüde belirsizlesti izler?
Teşekkür ederim
Merhaba ben de ameliyat olalı tam bir buçuk yıl oldu geçtiği yok. Dış kısmı çökük koyu kahve ve içleri beyaz kaldı. Doktor iki kere plexr lazer yaptı ama hiçbir işe yaramadı. Siz de son durum nedirArkadaşlar merhaba...
Dış kısmında iz yok cok sukur ama asagiya dogru baktığımda bile hala belli olan vede zamanla beyazlamış izler var. Kimse o izler ne demedi ama cilt hastalıgi sanıyor olabilirler cunku daha cok gözün ic kismina dogru goz kapagi kısmında o izler. O kisimdada ismini bilmedigim cilt hastaligi var ya ondanmi sanip sormuyorlar bilmiyorum.
Ama arkadasimda fark ediyor asagi dogru bakarken belli oluyor dedi ben hic sormadan bile. Ameliyat öncesi Doktorum o kısımlar zaten göz kapagini açtığında yani belli olmayacak iç kısımda kalacak demişti ama hani aşağı doğru baktığımda belli olacağını bilmiyordum.
Ameliyattan bir sene sonra ayni doktora gittim çünkü bir sene içinde geçecek denildi ve bana yani ben hiçbir şekilde iz kalmayacak demedim dedi. Bu kısmen doğru az önce anlattığım gibi söylemişti. Beyazlamış ondan belli dedi.
Benim alt baldırıma da kaynar su dökülmüştü ve genelde internette olsun doktorun söylemlerine göre 1 sene içinde leke kaybolması gerekiyor ama benim o lekem de tamamen kaybolmadi. 2. seneye yaklaşıyorum gitgide azalıyor acaba diyorum hani herkeste farklı mı göz üstündeki izler de mi azalacak zamanla bendemi uzun suruyor bu tarz seyler genelde.. sanki bazen bir tık azaldı gibi geliyorbazen bazende hala aynı gibi geliyor.
Siz de durum nasıl ameliyat olan kişilerde?
ne kadar süre içinde gitti? tamamen gitti mi? ne ölçüde belirsizlesti izler?
Teşekkür ederim
Benimde ic kisimlarda beyaz izler var malesef. Bende lazerden umutluydum ama sizde ise yaramamis. Zaten banada estetik doktorum lazerle gecmez demisti. Ama gecen gun yeni ameliyat olan biri bir ay sonra yaptirdiginda izlerin gectigini soyledi bana. Acaba gecmi kaldık. Ama zaten zamanla beyazladi malesef bastan yoktu.Merhaba ben de ameliyat olalı tam bir buçuk yıl oldu geçtiği yok. Dış kısmı çökük koyu kahve ve içleri beyaz kaldı. Doktor iki kere plexr lazer yaptı ama hiçbir işe yaramadı. Siz de son durum nedir
Lazer tek seferlik yapıldığı için belki ise yaramamış olabilir. Benimki tamamen geçti.Benimde ic kisimlarda beyaz izler var malesef. Bende lazerden umutluydum ama sizde ise yaramamis. Zaten banada estetik doktorum lazerle gecmez demisti. Ama gecen gun yeni ameliyat olan biri bir ay sonra yaptirdiginda izlerin gectigini soyledi bana. Acaba gecmi kaldık. Ama zaten zamanla beyazladi malesef bastan yoktu.
Siz kac defa yaptirdiniz? Ben hic yaptirmadim daha. Ameliyat olalida 1 bucuk yili gectiLazer tek seferlik yapıldığı için belki ise yaramamış olabilir. Benimki tamamen geçti.