Şubat 2023 te göz kapağı ameliyatı oldum. Hala izler gecmedi. Sizde nasıl ne zaman gecti?

Baya duzeldi doktorumda iyilesme surecimin baya hızlı gelistigini soyledi. Sanki 5 6 ayilk bir iyileşme gibi şimdiden dedi.

Eklentiler

• IMG_20241005_123228.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20241005_123146.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20241005_124205.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 51
Kaş düşüklüğü oluyormuş oldu mu sizde
Eskiye nazaran kas ve göz arasındaki mesafe kisaldi ama dusukluk olmadı. Bu foto ameliyat olmasa onceki halim

Eklentiler

• Screenshot_20241006_130913.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Evet ilk baslarda uyanik ikende tam kapanmiyordu. Ameliyatının 10. Bunu saf ipek goz bandi aldim. Uyurken onu kullanıyorum. Şuan kapanıyor, ama uyurken cok hafif aralik var gibi sanki, benim normaldede goz kuruluğu rahatsızlığım vardi. Kronik kirpik dibi iltihabi rahatsizligimda var. Oyuzden goz bandını kullanmaya devam ediyorum. Yarın tam iki ay olacak ameliyat olalı.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Ben de şubat ayında gözkapağı ameliyatı oldum. Çok az da olsa izler var ama çok dikkatli bakmak gerekiyor. Zamanla hepsi yok olur diye düşünüyorum.

Merhaba, benimde mesafe kısaldı neden öyle oluyor acaba doktorunuz bilgi verdi mi size?
Evet, goz kapağını tam aldıkları için ilk zamanlar boyle olurmuş. Eger tam alınmışsa ameliyat kisa sureli olmuş demektir yine bir işlem gerekir çok geçmeden dedi. Ömürlük yaptım milimetrik dedi.

Geçmiş olsun. Ben de şubat ayında gözkapağı ameliyatı oldum. Çok az da olsa izler var ama çok dikkatli bakmak gerekiyor. Zamanla hepsi yok olur diye düşünüyorum.
Sizede geçmiş olsun, benim doktorum izler üzerine lazer yaptı ikinci seansimada ayin 21 ince gideceğim.

Evet, goz kapağını tam aldıkları için ilk zamanlar boyle olurmuş. Eger tam alınmışsa ameliyat kisa sureli olmuş demektir yine bir işlem gerekir çok geçmeden dedi. Ömürlük yaptım milimetrik dedi.

Göz kapağı tam alınmadı bende gerektiği kadar alındı. Zaten onun bir ölçüsü vardır fazla alınırsa göz kapanmaz başka sorunlar çıkar ortaya. Fakat gözlerim küçüldü eskiye göre onu anlayamıyorum.

Tam alındı derken yani olması gerektiği kadar milimetrik aldım yoksa kisa surede yine işlem gerekirdi dedi.

Merhaba ben de ameliyat olalı tam bir buçuk yıl oldu geçtiği yok. Dış kısmı çökük koyu kahve ve içleri beyaz kaldı. Doktor iki kere plexr lazer yaptı ama hiçbir işe yaramadı. Siz de son durum nedir

Benimde ic kisimlarda beyaz izler var malesef. Bende lazerden umutluydum ama sizde ise yaramamis. Zaten banada estetik doktorum lazerle gecmez demisti. Ama gecen gun yeni ameliyat olan biri bir ay sonra yaptirdiginda izlerin gectigini soyledi bana. Acaba gecmi kaldık. Ama zaten zamanla beyazladi malesef bastan yoktu.

Lazer tek seferlik yapıldığı için belki ise yaramamış olabilir. Benimki tamamen geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…