ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Canım bunlar hep vesile olacağı varsa oluyor bizler işte elimizden geleni yapıyoruz gerçekten bu böyle.. insan mutlaka üzülüyor ama herşey geçip insallah en yakın zamanda evlatlarımızı kucağımıza alırız bizim de sınavımız böyleymiş

Kızlarrr galiba eleniyorum bennnn lekenmem geldi kırmızı adet olucam sanırım yaaa yine olmadı

Kızlarrr galiba eleniyorum bennnn lekenmem geldi kırmızı adet olucam sanırım yaaa yine olmadı
Hadi ya Üzülme canım sonuçta tüp bebek yaptırmadın henüz aşılamayı zaten biliyorsun çok düşük bir ihtimal Çok ara vermeden hemen başlarsın bence 2.adetinde hemen başla sürekli ara vere vere yıpranıyoruz sanki 2 ay yeterli toparlanmak için

Temmuz sonunda eşim yıllık izin kullanıcak olmazsa geldikten sonra diye düşünmüştük Ağustos ta başlarım tekrar ama kesin âdet oluyorum bugün 11. Gündü ya bu kadar erken adet normal mi yerleşme kanaması gibi de değil kırmızı geldi resmen

İlaçlarla dengeler değişiyor benim aşılamam da sanırım öyle bir şey olmuştu test yapmama bile gerek kalmamıştı benim de lekelenmeyle başlar adetim umutlanıp sonra adet olmak daha kötü bence adetin başlamış sanki canım Zaten gerçekten iki kere aşılamada olmayınca üçüncü aşılama olmaması da yüksek bi ihtimal ,eşin iki kere gelse yeter hastaneye aslnda vakit kaybetmek istemiyorsan Mayıs gibi de başlayabilirsin ne zaman hazır hissedersen

Şimdi asıl mesele hangi merkez hangi doktor Okan üniversitesi ni tercih etmeliyim sence hem fiyat olarak da bir çok yere Göre daha Uygun sanki Okan gittiğim zaman ilgilerini de beğenmiştim açıkçası

Kızlar sizde yazın İstanbul Anadolu yakasında hangi merkez daha iyi dir

Şimdi asıl mesele hangi merkez hangi doktor Okan üniversitesi ni tercih etmeliyim sence hem fiyat olarak da bir çok yere Göre daha Uygun sanki Okan gittiğim zaman ilgilerini de beğenmiştim açıkçası
Benim bi sonuçlansın bakalım .Embriyolog Ender Yalçınkaya bir araştır istersen YouTube videoları var instagramda da sayfası var ,evet hemşireler vs herkes ilgili isim isim tanıyorlar hikayeni bilip unutmuyorlar hatta ben ilk defa transfer günü gördüm embriyoloğumu bilgi vermek için geldi ben cümle arasında şey dedim bi daha yumurta toplatmak istemiyorum çok ağrım oldu benim kolay olmadı diğer insanların dediği gibi dedim o da evet biliyorum grupta paylaşmıştılar sizi dedi ,bilgi aktarımları falan iyi ama labaratuvar falan nasıl bilmiyorum doktor biliyorsun zaten gayet sert mesafeli ona takılmazsan

Maşallah, ilk ikisininde hiç mi tutmadı? Kimyasal veya kayıp. Allahım sonuna kadar gitmeyi nasip etsin. Darısı başımıza inşallah
Amin inş canım ilki negatif ikinci boş gebelik oldu bakalım bunda nasıl olacak rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Kızlar sizde yazın İstanbul Anadolu yakasında hangi merkez daha iyi dir
Benim ilk görüştüğüm yer bahçeci idi bu arada ama dediğim sebeplerden hem de burası bana daha yakın diye doktor aynı zamanda riskli gebelik uzmanı diye falan filan işte Emek hoca da ona yönlendirmişti Sakarya’da da birkaç doktor ona yönlendirince böyle oldu yani dr kendi cebini de verdi ama arar mıyım sanmıyorum hemşireler ama böyle aklınıza takılan ne varsa sorun falan diye güvence veriyor bir de asistanları falan iyi hikayeni anlatınca unutmuyorlar size şu olmuştu bu yapıldı vs gibi ama diğer şeyleri başarı oranlarını falan hiç bilmiyorum

Oradaki en iyi doktor da Eray bey sanırım ama prof olduğu için , ya şimdi de başlarım başlamasına ama ben Yeni rapor çıkarmıştım rapor daki gonalf lerin hepsi bitirdim tekrar rapor u hemen alabilir miyim

Oradaki en iyi doktor da Eray bey sanırım ama prof olduğu için , ya şimdi de başlarım başlamasına ama ben Yeni rapor çıkarmıştım rapor daki gonalf lerin hepsi bitirdim tekrar rapor u hemen alabilir miyim
Rapor 6 ay geçerli diye biliyorum ilaç raporu tekrar çıkacak sanırım onu da Emek beyin özel muayenesine gidersiniz bir günde çıkarıp yazar ilaçları tekrar,Ağustosa kalırsa rapor süreniz doluyor mu benim Haziranda doluyor sanırım rapor süresi ,gerçi rapor çıkarmada da bir şey yok şartlar uyduktan sonra ben özel muayenesine gidiyordum Emek hocanın bi günde çıkmıştı o da

Baştan beri Okan üniversitesi çok sinmiyor içime aslnda Bahçeci oranları falan çok iyi diye mi ilk orayla görüştüm diye mi bilmiyorum ama inşallah pozitif sonucu alırsam belki sana da referans olur bir de başka bir grupta da negatifler görmüştüm Okan’da olumsuz etkilendim herhalde hatta bi ara pişman oldum bş embriyomu dondurduğuma başka bi yerde sıfırdan başlarım diye

Eşimde diyor gidelim bakılalım istiyorsan acaba salı gününe randevu alıp gitsem mi bekleterek de bişey elde edemiyor um çünkü en azından ön görüşme sağlarım

Bir de Alle klinik var o da Anadolu’da Furkan Kayabaşoğlu çok ünlü bir doktor o da komşumuz onu çok önermişti ikizleri var dünya tatlısı ilk denemede olmuş onun da orayı da değerlendirebilirsin

Eşimde diyor gidelim bakılalım istiyorsan acaba salı gününe randevu alıp gitsem mi bekleterek de bişey elde edemiyor um çünkü en azından ön görüşme sağlarım
Eray hocayla ön görüşmeye gerek yok asistanın numarasını verebilirim onunla iletişime geçer hikayeni anlatırsın o sana söyler ne zaman gelmen gerektiğini

Alle hakkında o kadar kötü şeyler okudum ki eledim direk orayı şişli Memorial var Medical Park var bide bildiğim bilmiyorum ki hiç napsam tabi bütçe de önemli tutup Medical Park bana işlemler için sadece 20 bin derse yapamam orada
Bir de Alle klinik var o da Anadolu’da Furkan Kayabaşoğlu çok ünlü bir doktor o da komşumuz onu çok önermişti ikizleri var dünya tatlısı ilk denemede olmuş onun da orayı da değerlendirebilirsin

Hadi ya neler duydun ? Ben orayı da düşünmüştüm komşum o kadar memnun ki ama bebekleri de nasıl güzel insan klinikle eşleştiriyor ister istemez .Aşırı güzeller bir kız bir oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…