Ben Ankara’da aygül hocaya gidiyorumYarın yumurta toplaması olan var mı Kızlar ben anatoliada yaptırıyorum başka var mı Ankara’da burada yaptıran
Şuan bi ayrı mutlu oldum bende yeminle sürekli ağlıyorum ya insan mesaj yazarken bile anlayabilir miBende devamlı ağladım sabah bir açtım gözümü Feryal Hanım'ın soğuk konuşmasına ağladım. Sonra burda bir arkadaş benle aynı gün transfer olmuş değeri benden hayli fazla onun için ağladım, niye uyudum ben diye bir daha ağladım. Az önce de makarna yüzünden ağladım
Bugün evdeki herşeye ağladım.kocamla birlikte karantinada olmak çok kötü bişey ya bu çocuğu hissetmiyorum deyip yine agladim 2 Mart gelsin test yapayım kurtulayımsen nasılsın vazgecmissin kan testinden hafta ortası yaptır artık ya ne çıkarsa hayırlısıyla hiç değilse hamile olduğunu biliyorsun
Ana tek agalayan ben değilmişim be buna sevindim iyi bari
Valla Allah yardımcın olsunBence o yalnız kalmadigi için romantik düşünüyor hepimiz gibi iş başa düşünce öyle olmuyor bu erkekler ya bugün 5 saat Ntv de haber izledik yani dedeler giibi
MaşallahÜçüncü transferimde bakalım henüz keseyi görmeye gitmedik
Allah hem bize hem onlara sabır versinŞuan bi ayrı mutlu oldum bende yeminle sürekli ağlıyorum ya insan mesaj yazarken bile anlayabilir mi
Eşim alışverişe gitmiş bana da ayakkabı almış ağladım diyor Allah aşkına mutlu ol diye hediye aldım yine ağlıyorsun şuan bile mesela akıyor yaşlar elimde değil ki
Çok değişik ya
Çok amin karantinaya birlikte sabır günlerim de sona eriyor salı günü cikiyorum karantinadan aynı gün test vericemValla Allah yardımcın olsunbitsin Biran evvel karantinan sağlık sıhhatle
İnşallahAllah hem bize hem onlara sabır versininşallah mutluluktan ağlamayıda nasip etsin Allahım
Amin inşaallah sağlıkla büyür sizinde inş pozitif çıkar değerinizMaşallahinşallah sağlıcakla keseyide görürsünüz
İnşallahAmin inşaallah sağlıkla büyür sizinde inş pozitif çıkar değeriniz
Maşallah, ilk ikisininde hiç mi tutmadı? Kimyasal veya kayıp. Allahım sonuna kadar gitmeyi nasip etsin. Darısı başımıza inşallahÜçüncü transferimde bakalım henüz keseyi görmeye gitmedik
Hayırlı sonuçların olsun inşallah kuzumÇok amin karantinaya birlikte sabır günlerim de sona eriyor salı günü cikiyorum karantinadan aynı gün test vericemhayırlısı
Valla kendi adıma konuşayım bu kadar eziyetini çekiyorumİnşallah
Birde şimdiden böyle oluyorsak ileride şayet hepimiz pozitifi görürsek hormonlar tavan yapınca ne olacak
Kocama acımıyorumValla kendi adıma konuşayım bu kadar eziyetini çekiyorumkocamda çeksin yapabildiğim kadar yaparım nazımı
Bu süreçte de miHer koca bir değil demekBenim ki beni kanser ediyor çocuk gibi hep bir ilgi bekleme hep bir sataşma o yüzden zor yani
Benim iki düşüşün oldu. Biri 8 hafta bitiminde kalp durması. Diğeri 6 haftadan sonra gelişmedi. Kalitesiz embriyo diye NGS istedim. Gebe kalabiliyorum diye histeroskopi düşünmedim. Bu transferde haftada bir serum takviyesi olacak ve oksopor iğne. Tek farklarım bu. Umarım yeterli gelir sağlıkla devam eder.Merhaba kötüyü düşünmeyin ama tedbiri de elden bırakmamakta fayda var. Tek embriyonuz varsa histereskopi tavsiye edebilirim. Ben kimyasal transferden sonra histeroskopi oldum. Konusmak için erken ama belki o vesile oldu bilmiyorum. Tabii bu işler hep maddiyat meselesi. Güzel sonuclar alırsınız inşallah.
Bence o yalnız kalmadigi için romantik düşünüyor hepimiz gibi iş başa düşünce öyle olmuyor bu erkekler ya bugün 5 saat Ntv de haber izledik yani dedeler giibi
Benim de tüp bebeğe başlamadan önce bir düşük bir kimyasalım vardı. Umarım sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi hepimiz çok emek verdik.Benim iki düşüşün oldu. Biri 8 hafta bitiminde kalp durması. Diğeri 6 haftadan sonra gelişmedi. Kalitesiz embriyo diye NGS istedim. Gebe kalabiliyorum diye histeroskopi düşünmedim. Bu transferde haftada bir serum takviyesi olacak ve oksopor iğne. Tek farklarım bu. Umarım yeterli gelir sağlıkla devam eder.
Ayy ne mutluBugün transferim oldu, bebişlerimi aldım geldim
Maşallah o zaman sizeya güldürdünüz bizi akşam biz de bir iki saat haber izleriz ama onun dışında hakkaten bi şeyler izlemeyi seviyor eşim de tutturursak iyi
Bir dizi güzel izleriz dün gece de Mısır film falan gece 2’ye kadar izledikama tabi bazen de hiç aynı şeyi istemiyoruz ayrı takılıyoruz
Maşallah o zaman sizeValla biz siyahla beyaz gibiyiz iki keçi köprü meselesi gibi evde hep bir zıtlaşmamız var ben kitap okurum o telefon oynar ben yabancı dizi severim o vurdu kırdı türk dizileri. Valla maşallah tekrar enişteye dua et kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?