ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Şuan bi ayrı mutlu oldum bende yeminle sürekli ağlıyorum ya insan mesaj yazarken bile anlayabilir mi
Eşim alışverişe gitmiş bana da ayakkabı almış ağladım diyor Allah aşkına mutlu ol diye hediye aldım yine ağlıyorsun şuan bile mesela akıyor yaşlar elimde değil ki
Çok değişik ya
Ana tek agalayan ben değilmişim be buna sevindim iyi bari

Bence o yalnız kalmadigi için romantik düşünüyor hepimiz gibi iş başa düşünce öyle olmuyor bu erkekler ya bugün 5 saat Ntv de haber izledik yani dedeler giibi
Valla Allah yardımcın olsun bitsin Biran evvel karantinan sağlık sıhhatle

Allah hem bize hem onlara sabır versin inşallah mutluluktan ağlamayıda nasip etsin Allahım

İnşallah
Birde şimdiden böyle oluyorsak ileride şayet hepimiz pozitifi görürsek hormonlar tavan yapınca ne olacak
Valla kendi adıma konuşayım bu kadar eziyetini çekiyorum kocamda çeksin yapabildiğim kadar yaparım nazımı

Valla kendi adıma konuşayım bu kadar eziyetini çekiyorum kocamda çeksin yapabildiğim kadar yaparım nazımı
Kocama acımıyorum gözlerime acıyorum ben içimde bir can var ona yoksa ben onca stresi çekmişim kocam da çeksin
Biz zaten anlaştık 9 ay boyunca ne yaparsam susacakmış yeter ki o çocuk olsun diyor

Her koca bir değil demek Benim ki beni kanser ediyor çocuk gibi hep bir ilgi bekleme hep bir sataşma o yüzden zor yani
Bu süreçte de mi Normal bir karantina olsa tamam da şimdi biz kendimizi korumaya aldık ya ben hiiiçççbür şey yapmıyorum bak diyorum sonra tutmazsa bana deme iyi yattın diye makine açıyor geçti beraber seçip koyuyoruz ,yemek yapıyorum sadece bulaşıklar da onda

Benim iki düşüşün oldu. Biri 8 hafta bitiminde kalp durması. Diğeri 6 haftadan sonra gelişmedi. Kalitesiz embriyo diye NGS istedim. Gebe kalabiliyorum diye histeroskopi düşünmedim. Bu transferde haftada bir serum takviyesi olacak ve oksopor iğne. Tek farklarım bu. Umarım yeterli gelir sağlıkla devam eder.

Bence o yalnız kalmadigi için romantik düşünüyor hepimiz gibi iş başa düşünce öyle olmuyor bu erkekler ya bugün 5 saat Ntv de haber izledik yani dedeler giibi
ya güldürdünüz bizi akşam biz de bir iki saat haber izleriz ama onun dışında hakkaten bi şeyler izlemeyi seviyor eşim de tutturursak iyi
Bir dizi güzel izleriz dün gece de Mısır film falan gece 2’ye kadar izledik ama tabi bazen de hiç aynı şeyi istemiyoruz ayrı takılıyoruz

Benim de tüp bebeğe başlamadan önce bir düşük bir kimyasalım vardı. Umarım sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi hepimiz çok emek verdik.

Maşallah o zaman size Valla biz siyahla beyaz gibiyiz iki keçi köprü meselesi gibi evde hep bir zıtlaşmamız var ben kitap okurum o telefon oynar ben yabancı dizi severim o vurdu kırdı türk dizileri. Valla maşallah tekrar enişteye dua et kuzum

o bana göre daha uyumlu pek seçici değil ben seçiyorum o izliyor laf aramızda o yüzden oluyor yoksa ben de onun açtıklarını beğenmeyip kapatıyorum kitabı da o yatınca okuyorum bir de o da seslendirme yapıyor sesli kitap o başka bi odada okuyor ben sessiz normal kitap okuyorum o şekilde gidiyor ,tabi bazen telefona kilitlenme olmuyor değil o da olacak artık ne yapalım didişme de tadı tuzu yapacak bi şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…