Merhaba, öncelikle hayırlı olsun inş tutarMerhabalar. Burdaki herkes bekleme sürecinde, sabır sakinlik ve sonucunda mutluluk gözyaşları diliyorum hepimizeben de 21 şubatta ikinci transferimi oldum. Yaşım 35 olduğu için çift embriyo transferi hakkımı kullanmak istedim. Bu kez sanki alttan alttan minik bir adet sancısı gibi bişeyler oluyor gibi geliyor. Bi taraftan da bu kez progestan dex göbekten oluyorum morardı yaptığım yerler acaba oranın ağrıları mı diye düşünüyorum:)) pazar günü evde bir erken gebelik testi yapmayı planlıyorum varsa silik de olsa çıkar gibi düşünüyorum. Kabızlık sorunu yaşamamak için sabahları biraz zeytinyağı yiyorum, bol su içmeye çalışıyorum çok şükür yaşamadım öyle bir sorun. 1 hafta rapor aldım ilk 2 gün hep uzandım ama şimdi evde kalkıyorum yürüyorum minik ufak tefek işlerimi hallediyorum. İlkinde hiçbişey hissedemiyodum çok karamsardım ama bu kez olacak gibi hissediyorum, Allah hepimizin emeklerini mükafatlandırsın inşallah Eski msjları okurken gördüm; hemen istediği ay hamile kalanlardan şöyle özel bir farkımız var bence hanımlar, öyle zorlu bir süreçten geçip elde etmiş olacağız ki evladımızla her anımız çok değerli olacak çok daha bilinçli olacağız Bir çocuğu fiziksel olarak büyütmek çok mesele değil bence, gerçekten ilgilenip özenle yetiştirmek hayırlı bir birey haline getirmek işin önemli kısmı. Bu kısmı da off demeden şükrederek yaşarız dye hayal ediyorum. Allah hepimizin zorunu kolaylaştırsın, herkese yürekten hayırlı evlat diliyorum
eee tamam canım o zaman stres yapma çıkacak hayırlısı ile.. biraz işine odaklanmaya çalış biliyorum zor ama en azından kafan dağılsın bi müzik aç dinle keyfin yerine gelsincanım acıbademde oldum kendi lavaratuarları var hoca çok yoğun kesin o yüzden bekletiyorlar
en doğrusu bunları yapmak ve bence bu sürecin en sancılı kısmı kandan sonra beklemekmiş çektiğim tüm acıları unuttum :)eee tamam canım o zaman stres yapma çıkacak hayırlısı ile.. biraz işine odaklanmaya çalış biliyorum zor ama en azından kafan dağılsın bi müzik aç dinle keyfin yerine gelsin
Evet dün ikinci kutuya başladım, yokmuş yeni gelmiş doktor iki yazmış ama eczacı çok rica etti ve bir verdi herkes faydalansın zaten çok az var dedi, çok sıkıntılı ilaç işi maalesefBu arada benim doktorum transfer hazırlığı aşamasında bant piyasada bulunmadığı için tamamen estrofem üzerinden ilaç kullandırmıştı. Hakkaten de biçok eczaneye sorduğumda yoktu. Hatta estrofemi bile sadece 1 kutu verebilirim diyen eczane duydum. Prolutex vermişti o da bulunmuyordu progestan dex e geçtim o yüzden.
Ay canım boşver,zaten zor bulunuyor boşver , şimdi bütün ezcaneleri arayıp sormam gerek:)İşe yarayan herşeyi almaya hazırım da ondan sordum
Yok canım ya istanbuldayım, şimdi netten bakıp çevremde ki bütün eczaneleri aramaya başlayacağım:)hangi şehirdesiniz? Ankaraysa bulabileceğiniz bi eczane önerebilirim
Çok şükür canim bugün çok çok iyiyim ateş yukselmelerim geçti Allah kimseye yaşatmasın
Yazdır canım valla bana iki kutu yazdı tabi eczanede yok ama elbet gelecek:))rica et canım yazabiliyorlar ,Aaa ben diğerlerinin yazıldığını bilmiyordum. Estrofemi de yazdırayım o zaman
3. Kim? Sizin transferler ne zamandı? İkiz mi istiyorsunuz? Ne çok sordumaaa 3 kişi olduk 3 müzde 2 tane konmuş düşünsenize tutarsa harika olmaz mııı
Ay olursa aynı gün doğacaklar demek kiİnşallah canım inşallah bende 19 da oldum transfer
Ah bi tutsalar doğuma kadar hayırlısıyla gelsekAy olursa aynı gün doğacaklar demek kibenim geçen sene 7 ğününde idrarda silikt olsa çıkmıştı,ama kan vereceğim sabırsız olmayacağım.
Evet cnm göbek yanına yapıştırdım, kasıklarda oluyor ama benim kasık büyük oduğu için katlandıGöbeğine mi yapıştırıyorsun birde kaçıncı transferin
Esteofemin 1 kutusunu karşılıyor devlet aklınızda olsun, doktor günde 2 yazsa da devlet vermiyor gerçi 30 TL ilaç iş ki bulunsa, İstanbulda mısınız?Yazdır canım valla bana iki kutu yazdı tabi eczanede yok ama elbet gelecek:))rica et canım yazabiliyorlar ,
benim çıkmıştı canım ,ben sabredebilirm inşallah ,kantestine kadar:) ağrı vs var mı? benim belim ve alt karın gölgem ağrıyorAh bi tutsalar doğuma kadar hayırlısıyla gelsek9. Günde bende test yapacam çok heyecanlıyım ya çift ya çıkar diyorum
Bende ilk transferimde popoya demiştiler o banttan çektiğimi iğnelerden çekmemiştimEvet cnm göbek yanına yapıştırdım, kasıklarda oluyor ama benim kasık büyük oduğu için katlandıbende göbeğime yapıştırdım hemşieye gösterdim olur dedi.3 trasnferim canım iki düşük oldu,Allahım gülsün artık yüzümüze.
ğünde 4 kere alıyorum ,bir tane de vajinal alıyorum,eczane veriyor ama elimde yok dedi,olsun yapcka bir şey yok iğneler daha pahalı onları versinde :)Esteofemin 1 kutusunu karşılıyor devlet aklınızda olsun, doktor günde 2 yazsa da devlet vermiyor gerçi 30 TL ilaç iş ki bulunsa, İstanbulda mısınız?
hahaha popoya ilk defa duydum,ey allahım ya daha neler göreceğiz:)Bende ilk transferimde popoya demiştiler o banttan çektiğimi iğnelerden çekmemiştim
İnşallah canım inşallah
Kesinlikle beklemek en zoru dediğin gibi bende iğne miğne acısını unuttum zaman geçsin istiyorum sadece:)en doğrusu bunları yapmak ve bence bu sürecin en sancılı kısmı kandan sonra beklemekmiş çektiğim tüm acıları unuttum :)
Dün hiç belirtim yoktu gram batmam bel agrım falanbenim çıkmıştı canım ,ben sabredebilirm inşallah ,kantestine kadar:) ağrı vs var mı? benim belim ve alt karın gölgem ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?