Sonucunuz belli olmuş muydu10 cm’si benim 5.gün taze embriyo transferi
Evet öyle yazıyor her yerde ama doktorum 9-10 olmasını istiyorum demişti. Herhalde 4 günde 8,5 tam 9’a çıkarTransferde ya da aşılama da minimum endometrımum kalınlığı 7 diye biliyorum...
Dönmez sanmıyorum içini ferah tut bebişin seninle çok şükürÇok silik resimde cıkmaz ama ele alınca direk gozukuyor ilk idrarda değildi inşallah yanılmam negatife dönmez .s
Herkesin tedavisi farklı mesela bana günde 1 tane corasprin verdi mesela bi arkadaşıma da pıhtılaşması yok ama hem aspirin iğne şeklinde kan sulandırıcı vermişti.BANA VERMEDİ İNŞALLAH BUNDAN DOLAYI SORUN YAŞAMAM
çok enteresan ya gerçekten öyle :) neyse yaşayıp göreceğiz bakalım zaman geçse de hayırlısı ile:)Herkesin tedavisi farklı mesela bana günde 1 tane corasprin verdi mesela bi arkadaşıma da pıhtılaşması yok ama hem aspirin iğne şeklinde kan sulandırıcı vermişti.
Etti biraz ama çıkmayacağım şimdi şu an bildiğin gazı atıyorum vücuttan sonra bence tuvalet faslıan gelecek sıra. aynen bana da 3 kere tok dediler.çok sağol canımBendeki kağıtta şurup için 3 kere içebilirsiniz yazıyordu etki etmezse tekrar içersiniz
kendinizi iyi hissederseniz ve bir maniniz yoksa işiniz ağır değilse başlayın zaman çabuk geçer:)O zaman bana da 2 gün izin yeter, işe başlayayım
Yok bende hic oyle uzun uzun seler yazmiyor o aradi sunu birak suna devam et dedi. Ben arada soruyorum ilaclari azaldikca ne kadar daha kullanicam ona gore inceden alayim die ozaman dedi bana daBöyle yazıyor sende not düşmüşmü karşısınaben bugün olayım Perşembe günü sonuncusu var Ogün tekrar arayıp sorayım en iyisi. Habire aramaya da utanıyorum
masa başında çalışıyorum, size katılıyorum zaman çabuk geçer. Evde kurar dururum :)kendinizi iyi hissederseniz ve bir maniniz yoksa işiniz ağır değilse başlayın zaman çabuk geçer:)
Kızlar içinizde çalışanlar vardır mutlaka. Transfer sonrası kaçıncı gün işinize döndünüz? İlk transferim de cumaydı bu da öyle. İlkinde 3 gün izin kullanmıştım 5. gün işe başlamıştım. Bunda 2 gün alsam yeterli olur mu diye düşünüyorum. Belki işte daha iyi oyalanırım :)
Ah inşallah yarabbim yarın erken gebelik yapcam sabah ilk idrarla varsa onda cıkar daha koyuDönmez sanmıyorum içini ferah tut bebişin seninle çok şükür
Varvar tutunmuş bebitoAh inşallah yarabbim yarın erken gebelik yapcam sabah ilk idrarla varsa onda cıkar daha koyu
Hayırlı olsun şimdiden4-5-6.gün testlerim kan vermedim ya daha gün gün koyulaşacakmı bakıyorum bugün 6.gün
Daha dün transfer oldum benSonucunuz belli olmuş muyduHenüz kişileri ezberleyemedim :)
Ya amacım kesinlikle moral bozmak değil ama özellikle tüp bebek sürecinde kaset testlere itibar etmeyin diyor hemşire de dün kesinlikle kaset test sonucu istemiyoruz dedi.İnşallah pozitiftir tabi ki neden olmasın ama bence kan testi yaptırmadan çok kendinizi kaptırmayın yanlış anlamayın hayal kırıklığı olması ihtimali ufacık bile olsa üzücüHayırlı olsun şimdidenbiz de umarim böyle fotoğraflar atarız buraya.
kesinlikle bende masa başı çalışıyorum bu aralar birde yoğun zaman geçiyor iyi oldu :)masa başında çalışıyorum, size katılıyorum zaman çabuk geçer. Evde kurar dururum :)
Katılıyorum, pozitif görenlerin mutlulukları daim olsun buna gönülden katılıyorum ama önceki transferimde bende idrarda 2. Çizgileri görmüştüm sonra maalesef düşüşe geçti. İnşallah hepimiz bu zor süreçte amacımıza ulaşırız ama kendimizi kaptırmadan tevekkül içerisinde yapmalıyız bunu unutmamalıyız ki mutluluklarda bizim hüzünlerde.. benim transferin 6. Günü, transfer günün saymazsak.. perşembe kan vermeyi düşünüyorum evde yapmıcam test filan, yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum açıkçası...Ya amacım kesinlikle moral bozmak değil ama özellikle tüp bebek sürecinde kaset testlere itibar etmeyin diyor hemşire de dün kesinlikle kaset test sonucu istemiyoruz dedi.İnşallah pozitiftir tabi ki neden olmasın ama bence kan testi yaptırmadan çok kendinizi kaptırmayın yanlış anlamayın hayal kırıklığı olması ihtimali ufacık bile olsa üzücü
İnşallah hepiniz var benceHayırlı olsun şimdidenbiz de umarim böyle fotoğraflar atarız buraya.
Beni şimdi geri aradılar iğneler bitince başka yokmuş sadece fitil devam edicemYok bende hic oyle uzun uzun seler yazmiyor o aradi sunu birak suna devam et dedi. Ben arada soruyorum ilaclari azaldikca ne kadar daha kullanicam ona gore inceden alayim die ozaman dedi bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?