ŞUBAT 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 🍀🤰🏻

Herkesin tedavisi farklı mesela bana günde 1 tane corasprin verdi mesela bi arkadaşıma da pıhtılaşması yok ama hem aspirin iğne şeklinde kan sulandırıcı vermişti.
çok enteresan ya gerçekten öyle :) neyse yaşayıp göreceğiz bakalım zaman geçse de hayırlısı ile:)

Bendeki kağıtta şurup için 3 kere içebilirsiniz yazıyordu etki etmezse tekrar içersiniz
Etti biraz ama çıkmayacağım şimdi şu an bildiğin gazı atıyorum vücuttan sonra bence tuvalet faslıan gelecek sıra. aynen bana da 3 kere tok dediler.çok sağol canım

Böyle yazıyor sende not düşmüşmü karşısına ben bugün olayım Perşembe günü sonuncusu var Ogün tekrar arayıp sorayım en iyisi. Habire aramaya da utanıyorum
Yok bende hic oyle uzun uzun seler yazmiyor o aradi sunu birak suna devam et dedi. Ben arada soruyorum ilaclari azaldikca ne kadar daha kullanicam ona gore inceden alayim die ozaman dedi bana da

Ben de 2 gun dinlendim sonraki gunler evden calistim 1 hafta . Calismak iyi geliyor zaman geciyo bence cok sikintiniz yoksa gidin

Hayırlı olsun şimdiden biz de umarim böyle fotoğraflar atarız buraya.
Ya amacım kesinlikle moral bozmak değil ama özellikle tüp bebek sürecinde kaset testlere itibar etmeyin diyor hemşire de dün kesinlikle kaset test sonucu istemiyoruz dedi.İnşallah pozitiftir tabi ki neden olmasın ama bence kan testi yaptırmadan çok kendinizi kaptırmayın yanlış anlamayın hayal kırıklığı olması ihtimali ufacık bile olsa üzücü

Katılıyorum, pozitif görenlerin mutlulukları daim olsun buna gönülden katılıyorum ama önceki transferimde bende idrarda 2. Çizgileri görmüştüm sonra maalesef düşüşe geçti. İnşallah hepimiz bu zor süreçte amacımıza ulaşırız ama kendimizi kaptırmadan tevekkül içerisinde yapmalıyız bunu unutmamalıyız ki mutluluklarda bizim hüzünlerde.. benim transferin 6. Günü, transfer günün saymazsak.. perşembe kan vermeyi düşünüyorum evde yapmıcam test filan, yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum açıkçası...

Yok bende hic oyle uzun uzun seler yazmiyor o aradi sunu birak suna devam et dedi. Ben arada soruyorum ilaclari azaldikca ne kadar daha kullanicam ona gore inceden alayim die ozaman dedi bana da
Beni şimdi geri aradılar iğneler bitince başka yokmuş sadece fitil devam edicem o iğne bitsin başka bişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…